ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 4

• 17 330
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • КиТ
Ще мисля за някви идеи Thinking Тема обаче ни ме са захваща да правя,ако само се копира на готово да,ама инак Mr. Green Joy Joy Joy Голяма играчка си е Crazy Hug Hug Hug

# 646
# 647
  • София

Ауууу, що не влезнах по-рано да видя този линк, а? Нищоооо, утре...

# 648
Дино и Хам май бяха на горе- долу  еднакви програми, поне през последните два часа от теста  Crazy Беше интересно, като истинско състезание  Crazy  Mr. Green
Ако питате мен  Crazy  Mr. Green ми харесаха  Wink Нищо, че Марк по- късно им разказа играта, но той не правеше дълги серии  Naughty
Не успях да видя и Гро  Mr. Green в действие - имаше хидравличен проблем  Whistling

Ланче гледай ги утре, така ще си върнеш мерака  Wink  Grinning

# 649
  • BG

Честита Баба Марта, дружина!

Живи и драви да сте вие и семействата ви!

Наближава време за подгряване на гумите!  Peace

# 650
 Честита Баба Марта ,мацки  Hug

Бъдете румени и засмени ! Simple Smile

Надявам се и тази година шампионатът е така оспорван както миналата .

# 651
  • КиТ
Честита Марта и от мен Hug Hug Hug

# 652
  • София
Честита Баба Марта, мили момичета - да сте румени и засмени през цялата година!

# 653
  • Варна
Мацки, честита Баба Марта Hug

Последните два часа от тестовете - от 16ч, Скай ще предават на живо от Барселона:
http://f1.f-e-n.net/index.php/url19884 - има раздел видео и ще ви се покаже допълнителен екран (трябва да влезете с акаунта си, за да са ви активни всички опции)

и за тези, които нямат регистрация в по-горния сайт и/или не им се занимава да си направят  Mr. Green
 http://www.firstrow1.eu/watch/112960/1/watch-sky-sports-f1.htm - он лайн Скай

както и линка на Юлка, също работи
http://88.80.5.80/w00t/20130227/vv512e24c77c7f8817653957-533083.html

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 16:32 от aneli.

# 654
  • BG
Майн год!  ooooh!
Не мога да повярвам сега като се поогледах - мчи аз просто ще изпусна първия старт!  newsm45
Все още ли ще се излъчва по Филм+, мацки? Ако да - никъф шанс! Ще се завирам вдън гори тилилейски.... smile3514

# 655
  • Варна
брутру, мацки. предпоследен ден на тестове  Crazy

от вчера: последното попълнение при пилотите (по-скоро заменяне  Mr. Green) е в екипа на Маруся:
Маруся прекратиха договора си с Разиа и взеха Бианки  
 май вече се окомплектоваха най-накрая, след като и Индиите решиха да изберат Сутил  Sunglasses...

Последната информация за излъчването е, че за Бг, формулата ще е излъчвана по Филм+. Останалите оператори при добро желание могат да имислят варианти, я да пуснат РТЛ, а някоя друга телевизия, която предава Ф1, но по принцип няма да е легално (до колкото се подразбира  newsm78)
Остава варианта и със стриймовете - там нета трябва да ви е на ниво ...че да не прекъсва на емоционалните моменти  Mr. Green

....
хммм, днес Кими няма да кара - ще кара Валсеки, но май и Грожан е викнат в падока.
Сега се появи инфото, че всъщност не се чувствал много добре, затова няма да кара  Thinking
....
доста неприятно за Кими: http://www.autosport.com/news/report.php/id/105803

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 10:10 от aneli.

# 656
Мацкии, добро утро и от мен. Честита Баба Марта с леко закъснение  Hug
Днес ще проследя тестовете, че вчера не можах. Толкова съм настинала, че не можех да си отворя очите дори  Crazy Сега знаете Кими от кого го е прихванало  Crazy  Crazy

Грожан и Бътън твърдят, че Мерца ще са конкурентни, дано да са прави  Mr. Green

# 657
  • Варна
 Joy, Юлка ще ти се за Кими  Mr. Green ...
ама излезе вече инфо, дано се оправи момчето!
Ти също да се оправяш по-скоро  Naughty  Hug

# 658
Аааа, аз вече съм малко по- добре  Wink
Кимито, какво ли е ял снощи  Thinking

Честито място на Бианки  Peace

# 659
В новото списание на Топ Гиър има прогноза, как ще се развие сезона  Mr. Green
Споделям я с вас  Mr. Green

Март

Всички пристигат в Австралия без HRT, които все още се надяват да учавстват през 2013-та, като провеждат разпродажба на оборудването на фабриката.
Люис Хамилтън се чувства неловко в Мелбърн, след като, без да иска влиза в бокса на Макларън. Оправдава се, че се е отплеснал, докато е гледал лъскавия си часовник и е снимал с телефона си, при което леко отстъпил назад към бокса на Мерц.

Април

Скандал в Далечния изток, табелите на третото състезание показват- GRAND PRIX OF CHIN (или ГП на брадичката). "Нямам нищо общо", коментира Дейвид Култард. В същото време сър Джаки Стюарт уверява журналистите: "Всичко е наред в Бахрейн", докато дава пресконференция от официалната резиденция на краля.

Май

HRT най- накрая разбират, че са събрали достатъчно пари за да се появят на домашното ГП, но не им достига кеш за кола на стартовата решетка. Като резултат отборът изкарва уикенда, гледайки състезанието от пластмасови столчета на входа на своята клетка в бокса.
Разочарование за феновете на Монако, след като отборите пристигат и разбират, че принц Албер е направил бърза писта. За да се плати за строителството, джин с тоник в местния бар сега струва 500евро, което е повишение с 10евро спрямо миналата година

Юни

Организаторите на ГП на Великобритания обявяват, че състезанието се отменя, но на практика се сменя само датата. Въпреки липсата на фенове и атмосфера на "Силвърстоун", така поне няма риск да се появи Н. Менсъл и да досажда с едни и същи неща, както всяка година.
ГП на Канада е разтърсена от новината за пристигането на злия брат на Пастор Малдонадо с име Бастор, който предизвиква брат си на дуел до смърт. След като побеждава, Бастор получава мястото на Пастор и печели състезанието с чисти 2 сек. преднина.

Юли

За всеобща изненада допълнителното европейско състезание на 21 юли се оказва ГП на Лондон. Уличната писта е разположена изцяло в градината на Бърни Екълстоун. Шефът на Ф1 признава, че преговорите със себе си са били доста "тежки", но провеждането на състезание на собствена територия ще бъде "приятно печелившо".
HRT, вече са намерили няколко основни спонсори, но пристигат за ГП на Унгария без коли, осъзнали, че състезанията са прекалено рискови и стресиращи и превръщат бокса на бар.

Август

Марк Уебър печели ГП на Белгия и празнува, изпивайки цяла 5 литрова бутилка с портокалов сок на екс- за съжаление, никой не го гледа в този момент.

Септември

Кими Райконен небрежно се е облегнал в бокса и не го е грижа за квалификацията на ГП на Италия, в резултат на което стартира последен, но печели състезанието.

Октомври

Организаторите на ГП на Корея се опитват да се справят с липсата на публика от предходната година и за кръщават кръга "Секси парти с кални борби". Трикът работи, но във вреда на продажбите на билети за истинското секси парти срещу пистата.
В Япония Дженсън Бътън е смъмрен от Макларън, че е посетил световноизвестния топас бар, където всъщност се оказало, че работят половината служители на HRT.
В ГП на Индия Ромен Грожан получава купа, като признание, че е успял да катастрофира във всеки от решетката. Като мярка за сигурност купата е пластмасова.

Ноември

Продуцентите на F1TV забраняват излъчването на интервю с Пол ди Реста, който и натъжен от разочароващия сезон и гласът му наподобява тъжна гайда.
Пилотите се оплакват от лоша видимост в бокса в Остин, където има огромен пушек идващ от клетката на HRT.
Шампионатът ще се реши в последното състезание в Бразилия. По твърде сложни за обяснение причини кръга печели Фетел, но титлата отива при Лука Бадоер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт