Професионални серии за коса - тема 42

• 48 215
  • 755
  •   3
Отговори
# 435
  • Пловдив
Аз ползвам хидратиращия шампоан и маска на Макадамия
и съм много доволна.

Повече отзиви за продуктите,за които питаш ще намериш
в темата за професионалните  серии за коса.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 13:58 от dudhen

# 436
Същото  bouquet не знам защо на мен ми изкара само някакъв крем шампоан в подобна кутия ooooh!  май ще е по - добре да су взема пак подаръчен комплект.

# 437
Аз пък несъм от много възхитените от противокосопадната на Лакме,не ми хареса кои знае колко

# 438
Ееее, свърши ли еластайзера като подарък, много ме е яд...

# 439
Имаше 2 вида еластайзър сутринта - екстрийм и обикновен.

# 440
Благодаря.

# 441
Е не е честно! Аз току-що си получих ампулата ботокс и 60 мл. разфасовка термозащитния спрей на Кингсли за проба! А от кога искам еластисайзър.........прецакана съм!!!!!!!!  #2gunfire

BTW маската на ЛАКМЕ /против косопад/ не я слагайте в корените, ще омазни и сплеска, ако се слага само на дължини е страхотна!  Peace
Противокосопадната как ще действа по предназначение, ако не се нанася на скалпа?  Peace

# 442
Е не е честно! Аз току-що си получих ампулата ботокс и 60 мл. разфасовка термозащитния спрей на Кингсли за проба! А от кога искам еластисайзър.........прецакана съм!!!!!!!!  #2gunfire

BTW маската на ЛАКМЕ /против косопад/ не я слагайте в корените, ще омазни и сплеска, ако се слага само на дължини е страхотна!  Peace
Противокосопадната как ще действа по предназначение, ако не се нанася на скалпа?  Peace
                  +1

# 443
  • Стара Загора
Някой ползвал ли е този продукт и ако може да сподели впечатления за него http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-pyrhot-i-suh-skalp-kerast … html#.UJj_soZnf8I

# 444
Къде ги виждате тези подаръци в ЗР?

# 445
  • София
Появяват се като опция за избор като поръчаш нещо.

# 446
Къде ги виждате тези подаръци в ЗР?

Като си направиш поръчката, там където вече попълваш адреса, най-отдолу са изброени и си избираш  Heart Eyes

# 447
Благодаря ви .  bouquet

# 448
  • София/Горна Оряховица

+1

И аз исках да задам този въпрос - нали идеята й е именно за косопад, какво ще дири тя по дължините?

# 449

Общи условия

Активация на акаунт