Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Чикаго / София
Ева честито синче и от мен!  Да ти е здрав и добричък! Голям юнак си си отглеждала 9 месеца - сега се гушкайте и се радвайте един на друг!  Hug Честит първи Имен Ден на Михаил! Simple Smile

Честит Имен Ден и на всички които празнуват днес - Мимето, Еми на Мимето, миз, Ангелината Агентска и ако някой съм пропуснала, да се чувства поздравен! Hug Весел празник!

# 436
Честит имен ден на Ема, на Михаил, на Ангелинка, на Снежинките, при които вали първи сняг.
Довечера ще пийна за ваше здраве, разбира се   bouquet

# 437
Малеее Ева  ooooh! пък аз бях сигурна, че всичко ще мине лесно и бързо при теб. Нищо след две три години ще забравиш Simple Smile Да ти е жив и здрав момъка, честит му първи имен ден Simple Smile
Честит празник на именниците днес, да са ни живи и здрави!

# 438
  • The QC to be!!!
Наздраве за задравето на всички именници  newsm24

Ева направо удари рекорда поне тук в темата на най-висок юнак  Wink Важното е, че ти и мишката ти сте добре и стискам палци преди края на седмицата да сте си в къщи.  Praynig

# 439
  • САЩ
Честито Ева! Да ви е жив и здрав малкия (голям) Михаил! От тук нататък само радост да ви носи!   bouquet

# 440
Честито, Ева!

Те Михаиловците явно са така, закъснели, големи и трудни. И моят беше така, само не знам защо при толкова дълго пушване не са направили секцио, в Бг те оставят да се пънеш 2 часа, след това режат. И защо не дават да пийнеш поне една глътка вода? Важното е да сте добре, пък другото се забравя, макар и не веднага!

И ние си имаме именник днеска. Черпя виртуално -  Wine Glass beer newsm38

# 441
  • USA
Честито на всички именници! Да им е живо името и те с годост да го носят!

Ева, честит Михаил! Много да е здрав и много да ви радва!  Hug Много неприятно за раждането, но да знаеш, че има и по-лошо. Важното е, че сте излязли невредими.

# 442
Евичка, успокоението е, че се забравя....Щом и аз се навих за второ. Няма да се изкривя душата, че със секцио ми беше по-лесно, но пък възтановяването беше по-продължително... Crazy

Важен е резултата а той е успешен!
Честит ти Михаил пак, да е жив и здрав и само с добро да си чува името!

Честито и на всички други именници в темата и на снежинките също....
И на мен ми липсва снега, но при условие че вчера бях по бански на двора, надали ще ме огрее по нашите географски ширини скоро.

# 443
Ева  Hug радвам се, че всичко е минало и двамата сте добре Heart Eyes. Пожелавам ти да се възстановиш много бързо  Hug

Честити на всички именици! Да са здрави   bouquet

# 444
  • The QC to be!!!
Едира блазе ви за жегите по вашите ширини... снега хич не ми липсва... Но виж, жегите и слънцето много...  Tired

# 445
Baby*, нали знаеш...кой каквото си няма  Hug

# 446
Еди, не се оплаквай, а се радвай на NV Energy билл-а като дойде. Вече повече от месец не сме ползвали нито АС, нито хийтър. Ако изкара още месец така ще е супер, ама не би. Другата седмица ще ни се наложи да пускаме хийтър за съжаление.

# 447
Ева честит имен ден на малкия Михаил! С здраве да си носи хубавото име! Браво на теб мама герой си Hug
Моето 1во раждане беше 3часа и 40 минути пушване с епидурал, след 2години се навих на второ,а пък второто раждане беше без епидорал и 10 минути пушване Party, всичко минава и заминава Winkважното е че сте добре, гушкате се и сте щастливи Hug

# 448
Ева е герой. Да е жив и здрав Михаил и с хубаво да му се чува името.

Честит празник на всички именици днес - живи и здрави.

# 449
  • The QC to be!!!
Еди права си, но и когато го нямах пак не ми липсваше...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт