Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Boston, MA
Добре дошъл на Михаил и да ми е честит имения ден на патерици!

Честито закъсняло и на останалите именици!

# 451
  • У дома
Ева, честит ви юнак и бързо възстановяване желая!

# 452
Понеже темата позамря, влизам да поспамя Wink http://littlemonkeytoes.com/ Тези имат 20% отстъпка, от тук купих на Боби обувките, по които дълго въздишах.
И не знам дали съм ви препоръчвала този сайт vitacost.com, но натуралната им козметика е на много добри цени, струва си да ги погледнете.

# 453
http://littlemonkeytoes.com/ Тези имат 20% отстъпка, от тук купих на Боби обувките, по които дълго въздишах.

Дай линк да ги видим обувките. Wink

# 454
http://littlemonkeytoes.com/livieandlucahanktoffee-1.aspx Аз ги пусках, в сайта на ливи и лука са си 47$, в shoes.com нямат размери, а и нямат разнообразие, но пак цената с купоните им я докарах до 38$ тук ми излязоха 37 с доставката.

# 455
Здрав да е Михаил.Чудесна дата,име и размери,браво Ева (и татко).

# 456
Да ни е жив и здрав богатир Михаил Simple Smile С чест да носи хубавото име!

На майка му бързо възстановяване! До 3 мес да иска 2-ро, до година - 3-то Wink

Благодаря ви за пожеланията към Гелето! Упс, и за моите  Grinning

# 457
  • Boston, MA
Наскоро май за намалени цени на парфюми питахте, днес има на Гилт разпродажба на доста хубави аромати, специално си спомням, че някой Коуч Попи търсеше, има го:

http://www.gilt.com/sale/women/fragrance-finds-holiday-classics? … DSRTopPicks_R3_P1

# 458
orchidblossom, Solley, от предната тема да ви отговоря на въпроса, пробвалии ли сте боята на Ревлон? Безамонячна е и е известна с това че покриваа много добре бели коси.

Ако някой друг ме е питал нещо и не съм отговорила, не е нарочно, забравям, пропускам,напомняйте ми...

# 459
Благодаря МисНели. Такава ще взема сега, че ми е ред да се боядисвам. Надявам се да я има по магазините, че аз си се боядисвам сама, не ходя на фризьор. Ще споделя после ефекта при мен.

# 460
Навсякъде я има. Също, за да е по-траен цвета, избирай натурални нюанси, вместо например пепеляви. Първото измиване на боята по възможност направи със хладка вода, и може да завършиш със обливка с кана воода с разтворени 2-3 лъжици оцет, за да се затворят люспиците на косъма.

# 461
Това с оцета съм го чувала, но никога не съм го вземала на сериозно, но не пречи да опитам този път.  Това за пепелявите нюанси малко ме обърка, аз винаги си вземам тъмно кестеняво, това ми е и естествения цвят,  боядисвам се само, за да скрия бялото...

# 462
Напълно  сериозно е, за да се депозира пигмента, люспиците на косъма трябва да се отворят и молекулите на боята да се подпъхнат под тях. Ако не се затворят съвсем люспиците, пигмента 'изтича' по-бързо.  Боите са алкални за да отоврят косъма, оцета  е киселинен и  затваря люспиците.

Тъмно кестеняво, но например има натурално, златисто,  пепеляво, махагоново,медно и т.н.  Тези нюанси са по-нетрайни защото молекулите на пигментите са по-големи и не се 'подпъхват' толкова добре.  Затова по-трайни са натураалните цветове, прото тъмно кестеняво, ако има обозначения на кутията, да е само едно  число, примерно 4 или 5, вместо 52 или 5.2

# 463
МисНели направо откри нова вселена пред мен, боядисвам се от не знам колко години, но никога не съм се замисляла, пък и никой не ми е казвал тези факти. И после се чудя защо като се боядисам с шоколадово тъмно кестеняво и, както споменах, не използвам оцет след това и боята ми пада за нула време?! Благодаря отново! Имаш едно  Wine Glass от мен.

# 464
  • The QC to be!!!
МисНели   bouquet не се боядисвам, но ми харесват обястненията и желанието ти да помогнеш и отговорш. Та за това  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт