Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 331
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви момичета, ровя из нета да намеря подходящта снимка за да покажа какво точно очаквам , но не откривам. Виждам обаче че има два вида кичури lowlights and highlights и отделно салоните  предлагат partial foil highlights and  full foil highlights  кажете ми моля каква е разликата,

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 08:24 от Sunshine73

# 526
  • The QC to be!!!
Уйкс, не от личен опит, а от колеги - хубаво е по голямото дете да участва в грижите за малкото - като донеси това, нахрани го, повии ги, изкъпи го, и тогава отношението се променя; голямото дете приема малкото като "негово дете" а не като съревновател за внимание.

Добре записала се на Форкс. Peace

# 527
Sunshine73 лоулайтс се правят в цвят по-тъмен от основата, хайлайтс - в цвят по-светъл от основата. Косата се разделя на зони, ако се направи цялата глава е фул, ако се направи само половината, или короната само, или около лицето, паршъл.

# 528
  • Boston, MA
Четяхме някакви книжки по повода - I am a big brother now и подобни. В общи линии наблягаме на преимуществата да си голям и колко много неща правиш сам, с гордост. А и много 1-1 време с голямото.

# 529
хубаво е по голямото дете да участва в грижите за малкото - като донеси това, нахрани го, повии ги, изкъпи го

Бейби...  Joy
Калина мреше да къпе и храни новородената Агнеса, голям зор да я опазим.

Ние също четохме книжки за ново бебе, как се става голяма сестра и прочие. На Беренстайн Беърс имаше, както и всевъзможни други.

# 530
Бейби, де да можеше така, голяма отмяна щеше да ми е.  Laughing

На нас този подход не ни допадна, на баткото не му беше приятно да го молим за разни работи и като видях, че не сработва, го зарязах.

Много време заедно - например заедно всички в леглото. Където и да ходим да сме заедно. Малко е кофти, че бебето заспива преди баткото да се е върнал от градина и малко през седмицата се разминават.

Играем на една игра "какво си мисли бебето" - защото бебето е малко и не разбира то си мисли грешни неща, които баткото вече ги знае.

Уинкс, съжалявам, че не мога да препоръчам литература, но нищо не съм чела, а и не смятам да чета. Сетих се обаче още нещо, забелязах, че след раждането започнах да третирам по-голямото като пораснало дете, изведнъж ми се струваше че трябва да е много по-разумен. Преосмислих си собствената нагласа и доста неща си дойдоха на мястото.

# 531
  • The QC to be!!!
сега... те децата няма да свършар таботата, то се знае... въпроса е да се чувстват част от семейството като допринасят за гледането на бебето, та ако ще и да разсипат цялата кутия с АМ докато се опитват да я донесат и даже да се случи, да не им се карат родителите... неща като "тихо, че бебето спи" и др. подобни да се избягват... Личи ли си, че доста време съм около мами споделящи тези пробелми.  Simple Smile

# 532
Здравейте аз съм майка на 2 момичета и едно доведено момче.Омъжена съм 2 път(баща и почина преди 5 години) . Големия винаги ми помага за малката.Макар от "мащеха" и баща му тя е плод на любов и много я обича ! Нямаме проблем с приемането,но пък за сметка на това имам друг ! Дъщеря ми не възприема "новия" си баща.Намирам го за нормално,но на 12 години вече не е ли нормално поне да му даде шанс ?  newsm78 Сестричката си я приема много навътре пък ! Когато е болна не се отделят и двамата от нея  baby_neutral Брат си също прие едва преди по-малко от 2 месеца ! Вече са си първи приятели,но баща - не приема !  Sad

# 533
сега... те децата няма да свършар таботата, то се знае...

Бейби, тригодишно спокойно може да удави триседмично, докато помага с къпането. Това имам предвид аз. Понякога е въпрос на елементарна безопасност, остави разсипаното мляко (макар че и това не го броя сред белите кахъри, това са доста пари за едната игра на помагане). Изключено пък да не кажа на голямото дете да пази тишина, защото бебето или някой друг спи. Това са домашни правила и възпитават съобразяване с другите. Не ги разбирам много майките около теб, да ти кажа.

Форкс, не мога да се включа със съвет, но съжалявам че имате проблеми.

# 534
Много време заедно - например заедно всички в леглото.

Сетих се обаче още нещо, забелязах, че след раждането започнах да третирам по-голямото като пораснало дете, изведнъж ми се струваше че трябва да е много по-разумен. Преосмислих си собствената нагласа и доста неща си дойдоха на мястото.

Книги и аз не съм чела. Не ми идваше отвътре.
Това, което е писала Атти, е 100% валидно в нашия случай. Не делим децата и не очаквам от Алекс да е разумен и голям, още повече, че в нашия случай той съвсем не е. Инициатива за помощ има от негова страна. Носи играчката на Дани, ако си я изпусне, носи ми пелена като види, че ще я сменям, много се тревожи като плаче и все ме подканя да го слагам в шезлонга и да го люлея в такива моменти.

# 535
Аз нямам акъл с много деца Mr. Green,обаче Уинкс,бих започнала от малко към голямо.т.е от конкретното ишу(ако има такова) и по малко и полека и когато (ако)изникне вместо мега теорет.подготовка с идеи,които могат никога да не и дотрябват. Като със всичко,ако вие сте спокойни и давате един ясен и единен месидж, всички ще последват
...
Ходиме на авторско книго разписаване на дайъри ъф дъ уимпи кид,кой ме би по главата да купувам билети,беше като в 94 понеделник сутрин..така не с бях блъскаха от сигурно десет години,бла..

# 536
  • WA, USA
Уинкс, не съм чела и аз, нямам препоръки за книги, но при нас проработи да отделям специално време за голямото, когато да сме само аз и той, дори и да е само за сладолед. Усетих се един път като ми каза че той щял да се полюлее навън сам, че аз съм била заета. Малко по малко обаче се отдръпна от мен и стана на тати момчето. Много гушкане и игри по възможност по-често помогна при нас.

Аз се прибирам най-после, полета ми е довечера и пристигам утре сутринта. Едвам идържам без келешите вече Sad

# 537
Аз се прибирам най-после, полета ми е довечера и пристигам утре сутринта. Едвам идържам без келешите вече Sad
Лек полет!

Напълно те разбирам за децата и не знам как могат да виреят хората, които постоянно пътуват служебно.

Коя ви е любимата кухня? Имам предвид като китайска, тайландска, южняшка, амишка... И има ли ястие, което сте открили тук и е влязло във вашия топ 5 на най-обичани храни?

# 538

Коя ви е любимата кухня? Имам предвид като китайска, тайландска, южняшка, амишка... И има ли ястие, което сте открили тук и е влязло във вашия топ 5 на най-обичани храни?

Тайландската, предимно заради пад таи, което беше още по-вкусно, когато ядях скариди. Сега не толкова.

Индийската, заради палак паниир и плоския им хляб.

Етиопската, заради всичко вегетарианско в нея.

Венецуелската - емпанади, арепи, авокадов сос - също много тачим.

# 539

Сиро-ливанска.
Топ-пет нямам, но тук за първи път ядох тилапия, кейл, суши, авокадо и тиквен пай, които са ми, както казва дъщеря ми, "наши обични х'ани". Това ѝ е думата за хем обичайни, хем обичани.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт