Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 36 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Имаме си син Емил Раян, но нямах време да се похваля, роди се на 30-ти и доста прилича на брат си    Crazy .

# 706
  • USA
Супер новина, Клер! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet как е баткото?

# 707
Клер, честито! Много да сте здрави и спокойни всички!
Как мина раждането, в къщи ли сте си вече?

# 708
Клер, и тук честит Е.Р.!  Hug Брат му как реагира? Почна ли гонката?  Crazy Бърза адаптация на всички ви в новата обстановка в къщи.  Simple Smile

в къщи ли сте си вече?

Mr. Green

# 709
Имаме си син Емил Раян, но нямах време да се похваля, роди се на 30-ти и доста прилича на брат си    Crazy .

Честито и тук! Имам вече две доказателства, че съм страхотна гледачка и все мъжки чада се раждат. Дайте да гледам на някоя за женско. Wink

Много хубаво име!

# 710
Честит Емил Раян на Клер. Живи и здрави!

# 711
Честито и тук Клер! Много да ви радва новият мъж.
Ще чакам разказ, когато имаш възможност. Или поне дай линк ако другаде пишеш.

Со Уат, опасявам се, че Клер не е излизала от къщи:)

# 712

Со Уат, опасявам се, че Клер не е излизала от къщи:)
  JoyМного ми е русо днес Grinning
Клер, моля те разкажи.

# 713
  • The QC to be!!!
Охо, Клер!!! Честита ви мъжка рожба! Много хубаво име сте дали на момъка... да е жив и здрав, да ви радва и да му се наслаждавате! Нямам търпение да прочета разказа ти как е минало раждането!!!!!

# 714
Клер, твоята фотографка постна една невероятна снимка онзи ден и сериозно се усъмних, че това си ти, но сега май съм сигурна Simple Smile НЕВЕРОЯТНА Е!!! Казва всичко  Heart Eyes Да е здрав Емил Раян, а на теб бързо възстановяване   bouquet

# 715
Клер, честито! Прекрасно име!

# 716
Клер честита втора рожба Емил Раян, да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 717
  • WA, USA
Добре дошъл на малкия Емил Раян! Браво на мама и смело напред!  Hug

# 718
Добре дошъл на Емил Раян, да е здрав и весел. Честито, Клер! Дано по-леко е минало този път.

# 719
  • Чикаго / София
Честито Клер! Да ви е здрав и късметлия малкия Емил Раян! Бързо адаптиране на цялото семейство към новия човек в къщи, както и на него към вас! Hug

Днес бяхме на Немския Коледен базар за който пусна линк Аталанта. Да докладвам - ужасно много хора, хубава храна и напитки, весела атмосфера. Възползвахме се от приятното време и си направихме една разходка по даунтауна.

Общи условия

Активация на акаунт