Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 36 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Why atheists can celebrate Christmas

Солей, за ДС хотел бяхме в Embassy Suites Александрия, колата оставихме на паркинга на хотела и използвахме метрото, което е на две минути от там. Имат от същата верига и в даунтаун, иначе от както е детето използваме най-често тях, удобни са заради двете стаи, чисти, колкото хотел може да е чист Simple Smile и предлагат топла закуска, правят палачинки на място, бъркани яйца и т.н., включена е в цената.

Ох, не са само нелегалните в трудно положение #Санди, ужасно e.
Будистите преди две седмици даваха на Кони айлънд по $600 на семейство, много хора помагат, но толкова много има да се прави, че дори и тези със застраховки едва ли ще се върнат по домовете си до пролетта. Confused

Хиър, моля, сподели за концерта като знаеш повече инфо.

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 15:44 от benson10

# 691

Хиър, моля, сподели за концерта като знаеш повече инфо.

Ще споделя задължително. Чакам да направят флайера.

Някой знае ли нещо за Ева? Изтрила си е фейсбука акаунта?

# 692

Предпочетох да си помисля, че мен ме е изтрила и/или блокирала.  newsm78
Надявам се всичко да е наред при тях.

# 693
Ева, надявам се, че всичко е наред  Hug Hug Hug

# 694
Най-вероятно е реагирала подобаващо на поредното подновяване на ФейсБук правилата за защита на личната информация. Обсъждаха го обстойно по NPR.

# 695
  • У дома
http://www.christkindlmarket.com/en/visitor-information/  Някой да е ходил вече? Питанка към Чикагци

# 696
Най-вероятно е реагирала подобаващо на поредното подновяване на ФейсБук правилата за защита на личната информация. Обсъждаха го обстойно по NPR.

Няма бягане от събирането на лична информация. То само ФБ да събираха...

http://www.nytimes.com/2012/12/02/magazine/who-do-online-adverti … html?ref=magazine

# 697
  • USA
 Atalanta, тази година не съм ходила, а преди 4-5. Като базар е, играчките са много скъпи, но страхотни. Пихме греяно вино, аз безалкохолно такова Grinning.

Ирка, дай, моля те, линк за тази X-Box! Писах ти в предния ми пост, но може би не си прочела. Благодаря!

Момичета, какъв подарък се дава на Bridal Shower? Трябва ли да е скъп, или не задължително? Ако имате идеи, ще е още по-добре Grinning. Благодаря!

# 698
# 699
Аталанта, скъпо, студено, понякога пренаселено. При отварянето е най- добре да се отиде. Има си коледен дух, като загрееш се чувстваш отлично.
Лично аз предпочитам сутрините(обяд) пред вечерта. По- празнично е вечер, но температурите в даун таун са с 10 по- ниски.
....
Не я харесвам тая зима с 5 ката дрехи. Все ми е студено и некомфортно. На ски иска да ходи ММ, детето ще се радва на шейна, а аз май на чая.

# 700
  • The QC to be!!!
Атланта преди време когато се казваше само Немски коледен пазар ходехме всяка година. Не помня да е имало толкова мн гъчканица, но знам, че можеш да си поръчаш да ти направят пред теб стъклена/кристална чаша/ваза и да я гравират... инак ... ядене, пиене, дрехи от вълна, шарении, и др. дреболии имаше... харесваше ми... но да, мн е студно, освен ако не влезеш в някоя от палатките, ако още ги има...

Маймун ходила съм на няколко, но се групирахме и съответно взимахме нещо голямо което булката беше казала, че го иска... един път спа уйкенд за 2ма, алл инкл., други 2 пъти се сещам, че някакъв безумно скъп професионален станд ъп миксер с пекарна за кухня; 3- маркова чанта дето вече марката не помня,  Crazy

# 701
  • Чикаго / София
маймун, извинявай, не съм видяла въпроса ти. Това е играта - конзолата с кънект сензора и безжичен контролер:

http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=10946063&a … A&cagpspn=pla

Ето две от игрите които ние имаме:

http://www.youtube.com/watch?v=6KKgtN4T8V8

http://www.youtube.com/watch?v=nee86i_vInE

Има най-различни игри разбира се - на всеки му според вкуса.

На Немския пазар не сме ходили, но ако времето утре е все още така меко и не завали - може да се разходим до там към обяд.

На Брайдъл Шауър не съм ходила.

# 702
Момичета, минавам с въпрос. До сега не ми се е налагало да пращам колет до България, и попълвам митническата декларация. Нещата, които пращам са на обща стойност около 250$, но не ми се иска в БГ да плащат ДДС на тази сума, затова съм попълнила стойност около 50$, мога ли в такъв случай да застраховам пакета на стойност поне 200$? Някой да има опит?

# 703
  • У дома
Благодаря за включването. За атмосферата ми е най вече, а днес май е последния хубав ден за Чикаго.

За xbox имаме спортс и dance central за деца и големи, много е забавно и найстина се лее пот. Само на зумбата още се чудя, защото и бяха лоши ревютата преди време.

Terminator , не съм на ясно, дано се включи някой с опит.

# 704
Терми, не пиши $50, че ще отварят колета и ще искат плащане на мито. Всичко, което е на стойност над двадесетина долара се облага.

Една от пощенските услуги за изпращане на колет, май First Class, включва застраховка до $200. Избери нея и няма да ти се налага да обясняваш.

Общи условия

Активация на акаунт