Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
И аз по принцип бях против лаптопи и т.н. да се дават на дете, но малкия сам се научи да ползва I-Pad и вече сърце не ми дава да му го забраня тотално. Ние имаме два и единия леко си го е присвоил - купихме ей тва от амазон: http://www.amazon.com/Speck-Freestanding-iPad3-Green-SPK-A1247/d … pad+case+for+kids

Позлва го главно да реди пъзели и да слуша песнички - има много хубави апликейшъни за деца, научава разни работи, абе отпуснала съум му края малко.

Да споделя, днес бяхме на интервю за прискул - все едно бях на изпит.  Чудя се по какво ще ни избират, ама дано не провалихме детето:)

# 496
Атланта, голямата ми имаше Киндъл, ама от старите. Почти не четеше от него, а слушаше музика. Пратихме го на мъжовата сестра ( Crazy ква ми се пада?), а на децата взехме Нукове. Истински и-ридъри. Само и единствено за четене.

За музика и двете деца си имат по буумбокс в стаите. Пускам айтюнски покупки на десктопа или през моите Епъл джаджи.

Причините това решение са подобни на анетските.

Разказвате страхотилища за падащи по стълби деца. Брррр!

В Колорадо не съм ходила.

# 497
Аталанта, айПад или Нексус 7.
От наблюдение - ще се вземе нещо само за слушане на музика, скоро ще потрябва да прави и друго и тъй ще се трупат джаджи.
На противоположното мнение на Ники1 съм за подходящността на дадено устройство в детски ръце. Както му покажеш, така ще се отнася с него. Но... всеки си има съображения и мнение.

# 498
  • USA
Атланта, много се радвам, че вече си по-добре. На въпроса ти  АйПад Simple Smile. Просто няма сравнение за мен. Мъжът ми се занимава с това имаме сума ти такива джаджи, тази е най-добра за мало и голямо. Киндъл си струва, ако върви в комплект с Амазон прайм, ама пак е бледо подобие. За музика използваме един стар ай фон.

Анет, ужас с тези стълби. И на мен това ми е голям кошмар.

# 499
Фината моторика предполагам, че до 8 г. възраст е отработена добре, но нашия К.Ф. пада на земята (съвсем не поради небрежност) вече 2-ри път и ми се обръща сърцето, че е възможно да се счупи.
Приемам, че както куклите, това е лична вещ, която ще има неограничен достъп до инет, игри безчет, остарява с времето (ако ще се купува за музика, а после ще излезе друга джажда, която батко я има и аз искам да имам) в този момент ми е голямо не.
И още нещо имам наум в случая, но предпочитам да не го споменавам.

И пак да си повторя приказката, че дъщеря ми е на 3 и съвсем, съвсем не знам каква песен ще пея след 5 години.

# 500
Мариана има Nexus 7, много добре се разбират, 7 инча са много удобни като размер за дете (но не се полъгвай по ipad mini, поредния обир от Апъл).

Чете на него, търси си неща за домашните, сложила съм и там речник, има игрички разни (някои образователни, някои - не толкова  Crazy), филмчета като пътуваме. Има и музика (но освен като протест в колата), не е стигала до слушалки с него.

Скрит текст:
20 години по-късно, всичко било в джоба....
 Mr. Green

# 501
  • У дома
Благодаря за мненията, много полезно да чуеш личен опит. Главата на семейството клони към зуун и силно недолюбва епълски продукти. Всички таблети и и-рийдъра ползвам само аз, а децата предпочитат само старомодни книги. Но за музиката са във вечен спор. За бумбокса не трябват ли сд-та?

Hug на всички ранени малчугани!!!

Вечер е. Наздраве  Wine Glass И не забравяйте сиренето, ако сте на вино, за да предпази зъбите от оцветяване.
Аз съм на Бри с малко блубери джем, поръсени обилно с хемп и чия и пино ноар.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 03:31 от Atalanta

# 502
Дилема - ipod touch, zune HD или Kindle fire за по-малко дете най-вече за слушане на музика. Киндъла е 7 инча, но има и др функции??? В чуденка съм.

Няма ли почивали в Колорадо?

Нексус 7. И аз недолюбвам Апъл. Хубави са,  но са излишно скъпи и затворени. Киндъл Файър върви с регистрация на кредитна карта....незнам дали всичко което може да се купи от там има защита от деца. Имах предния модел - личното ми мнение е: Не струва.  Имам и тъч рийдъра и съм влюбена в него, но е чист рийдър, макар че поддържа и МП3. За зуун опит нямам и в Колорадо не съм била  Peace

# 503
Няма ли почивали в Колорадо?

В Колорадо по това време се ходи само ако ще караш ски. Боулдър, Аспен, Вейл, Сноумас...избор много. Но за ски. Иначе през лятото. И цифрите са доста солени.

# 504
Ако ще е за ски отидете до Канада ( БС или Албърта), пистите са в пъти по-добри от тези в Колорадо.

# 505
  • Boston, MA
Много е хубаво в Колорадо, но само за работа съм ходила (Боулдър). Доколкото знам, ските им са невероятни - Аспен, Вейл, че и по-евтините. Пак относително за цените, свикналите на Вермонтската обирджийност разправят, че дори най-скъпите в КО били по-евтини.

Вътрешната ми французойка припадна от мисълта за бри с хемп и чия.  Grinning

Завиждам на всички за пералните, нашата е наследена с апартамента, и е топ лоуд, и ако нещо й стане, не знам с какво ще я сменя, такъв мини размер няма, че и сушилнята ни е на ток. газ дотам прокарана няма. Колкото и да ми се иска европейски тип, карам с тия и даже си ги пазя.

# 506
Аз пък съм еднакво недоволна от фронт лоудър и топ лоудър, че дори топ лоудъра ми е една идея по-добър, за половин час изпираше, колкото сегашната ми за час и половина. Настоящата ни пералня е Whirlpool, не съм доволна.
Ние пък вкъщи сме фенове на Епъл, че скъпо -скъпо, но са изключително лесни за ползване, а са здрави ...... Телефонът ми е преживял множество изпускания(хвърляния) и едно дълбоко гмуркане-нищо му няма, същата работа с айпада (без гмуркането), чак се чудя  newsm78
В Колорадо не съм ходила, но много ми се иска, имаме приятели там и много красиво ми се струва, даже с удоволствие бих се преместила да живея там.
Благодарности на Солей за Ливи и Лука, обувчиците на Боби са страхотни и той много си ги харесва Simple Smile (вчера цял ден се перчи с тях Simple Smile)

# 507
Ние пък вкъщи сме фенове на Епъл, че скъпо -скъпо, но са изключително лесни за ползване, а са здрави ......
Ние сме на лагери: аз и децата сме отявлени фенове на Епъл, а мъжът ми - твърдо против. Съгласен е, че те правят най-добрите продукти на пазара и че си струват парите, но не одобрява политиката им. Заради което непрекъснато купува и връща не-Епъл електроника, понеже не е доволен от качеството  Crazy

# 508
  • usa
аз пък съм сама в къщи този следобед, приемам го като ваканция и хич не ми се говори за перални! петъчно наздраве на който пие. аз съм на червено вино и саламурено сирене щото ми харесве, не знаех, че ще ми предпази зъбите от оцветяване, ще го приема като бонус Simple Smile.

# 509
Здравейте момичета ! Simple Smile
Следя ви още от миналата тема,но все не намирам смелост да пиша ..  Embarassed Но вече се престрашавам Simple Smile Няма да ви обърквам темата и веднага се включвам ! Ние имаме 4 Епъл Айпад 3 ,2 Епъл Айпод тъч 4 и 4 Епъл Айфон 5 ! "Заклети фенове" сме им с мъжа ми ! Децата не дават друго да се купи  Naughty Много си ги харесват и ние по тях само това купуваме Simple Smile  Имат си и двамата от тези електронните четци за книги ... Само им купуваме нови и си четат Simple Smile За слушане до училище ползват айподите си Simple Smile Не е много хубаво да се "електронизира" всичко,но пък и е компактно.На сина ми  айпада му е в училище (в шкафчето) у дома ползва ай мак Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 13:59 от Forks

Общи условия

Активация на акаунт