Математически турнири - 17

• 83 307
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia, Bulgaria
А дали има качени някъде задачите с отговорите от СМТ от последните няколко години, само до 2003-та намирам?

# 226
Някой ходил ли е до СМГ - дали не са ги разлепили вече?

# 227
Проверено - няма!!!

Инфо от пазача - резултати в понеделник следобяд  Shocked

# 228
  • България, София
Проверено - няма!!!

Инфо от пазача - резултати в понеделник следобяд  Shocked

Няколко класа, респективно преподаватели, заминаха на екскурзия днес, може да са си дали почивка. Simple Smile

# 229
Ясно.
Ок  Laughing

# 230
Нещо много бавно качват резултатите тази година (миналата по това време имаше по 5-6 официално качени, а сега нито един)
За какво говориш? Ако е за официалната страница на турнира, грешиш. Кратка справка с миналогодишната тема показва, че там са започнали да качват резултати на 4 ноември след 9:30 сутринта. Иначе  в темата има линкове към класиранията за 7-8 области.

# 231
Класирането е по местоявяване.

Евентуално при национално класиране ще се види межу всички.

И национално класиране ли излиза?? Може ли линк към минала година? Благодаря.

# 232
  • София
На племенника са му казали, че резултатите ще излязат вчера вечерта или днес сутринта   Rolling Eyes
Не знам колко е разбрал .

# 233
А дали има качени някъде задачите с отговорите от СМТ от последните няколко години, само до 2003-та намирам?

В нета - не. Има сборничета.

# 234
Ели, преди няколко страници ги има качени. Или имаш проблем с изтеглянето и отварянето?
Имам въпрос по тези задачи. Смятате ли, че задача 20 е некоректно зададена като въпрос /не нерешима, а недобре формулирана/?

20-а според мен е направо нерешима по този начин, освен ако не приемем, че и Е В и А са присгнали непосредствено един след друг.

Здравейте.И аз имам третокласник...и ние също се затруднихме на тази задача-20.

# 235
Да ви следя! В 1-ви клас сме и дъщеря ми на 17.11 точно ще е рожденичка, но въпреки това мисля да я пусна на състезание!

# 236
svetlaem , детето знае регламентите на състезанията. Ходи на такива от м.г. и за сега не сме имали проблеми. Просто не му обясних за допълнителното заграждане за публикуването на резултатите в интернет. Та в тази връзка да попитам явилите се в СМГ, заграждали ли са въпросното ДА?  newsm78

Синът ми се яви в СМГ-3 клас и е заградил Не.(Защото така преценил)..А Аз не знаех за тази опция предварително,за да го предупредя. ooooh! Ама,ако се налага,ще отидем на място за резултата.

# 237
  • София
svetlaem , детето знае регламентите на състезанията. Ходи на такива от м.г. и за сега не сме имали проблеми. Просто не му обясних за допълнителното заграждане за публикуването на резултатите в интернет. Та в тази връзка да попитам явилите се в СМГ, заграждали ли са въпросното ДА?  newsm78

Синът ми се яви в СМГ-3 клас и е заградил Не.(Защото така преценил)..А Аз не знаех за тази опция предварително,за да го предупредя. ooooh! Ама,ако се налага,ще отидем на място за резултата.
И моят (2кл) заградил с "Не", въобще не е разбрал за какво става дума.  Ние също не знаехме за тази опция.

# 238
  • София
Моят четвъртокласник е гледал леко през пръсти, очаквам 122 или 115 точки.

Прегледах Календарният план в първият пост и имам питане за Салабашев. Там е изнесена дата само за Стара Загора. Означва ли това ,че ще се провежда само там или ще бъде на "национално" ниво? И ако да, ще се запази ли датата ?

# 239

Общи условия

Активация на акаунт