Математически турнири - 17

• 83 457
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Моля, ако имате задачите за 5-ти клас от СМТ, от 2004 до 2010, пратете ги на:
office.bel@mail.bg

# 301
  • София
Тук, във Варна, първото математически състезание за първокласници е коледното. Питах в нашето училище дали ще има информация за него - дата, място и т.н но ми казаха - не, вие сами си се информирате.
Засега разбрах, че ще е на 8ми декември, мястото най-вероятно ще е П.Р.Славейков.
И въпросът ми - и 1ви клас ли ограждат ДА или НЕ за публикуване на резултатите?
Моят син не може още да чете.
Това с ДА и НЕ е ново - за пръв път се появи на ЧХ от тази година. Съответно, не е ясно дали ще се отнася за всички състезания. Най-добре да се попита при записването или в деня на самото състезание от детето дали и къде да огражда.

# 302
Момичета, мина ли записването за СМТ? Дали го изтървахме и къде се прави това, че в нашето училище не го споменаха нито тази, нито миналата година Rolling Eyes

# 303
Момичета, мина ли записването за СМТ? Дали го изтървахме и къде се прави това, че в нашето училище не го споменаха нито тази, нито миналата година Rolling Eyes

В училището на моите записват до днес.

# 304
Това с ДА и НЕ е ново - за пръв път се появи на ЧХ от тази година.

Това не е така  Peace Чета последните няколко страници и виждам притесненията ви, затова споделям опит от миналата година - тогава моето дете беше оградило НЕ /така е разбрал от обясненията, така е преценил, както и да е - причините са без значение/.

Мислех, че не е важно, после случайно научих от приятелка, чието дете предната година е направило същото /следователно поне от 2 г. регламентът е такъв/, че пир оградено НЕ, резултатите не участват в общия рейтинг, който изготвят различните училища.

Така че в деня и часовете, определени за запознаване с работите /за НПМГ това е днес/, отидохме и с мой подпис върху работата на детето удостоверихме, че НЕ става ДА  Laughing

# 305

В училището на моите записват до днес.

Благодаря, ще звъня да питам   bouquet

# 306
Това не е така  Peace Чета последните няколко страници и виждам притесненията ви, затова споделям опит от миналата година - тогава моето дете беше оградило НЕ /така е разбрал от обясненията, така е преценил, както и да е - причините са без значение/.
Опцията си я имаше и през 2009. Даже сме го обсъждали в темата по онова време.  Simple Smile Така че вероятно нещата за останалите състезания ще си останат по старому.

# 307
  • София
Това не е така  Peace Чета последните няколко страници и виждам притесненията ви, затова споделям опит от миналата година - тогава моето дете беше оградило НЕ /така е разбрал от обясненията, така е преценил, както и да е - причините са без значение/.
Опцията си я имаше и през 2009. Даже сме го обсъждали в темата по онова време.  Simple Smile Така че вероятно нещата за останалите състезания ще си останат по старому.
Странно. Синът ми нищо не ми беше споделил миналата година. А и сега ми го спомена, като да го вижда за пръв път.
Освен това, в предишните класирания не съм мяркала празно на мястото на резултата, нито въпросителни.
Озадачих се нещо.

# 308
  • София
Съжалявам , че ще повторя питането за СМТ , но не намирам инф. за училищатата ,в които се провежда..
В нашето със сигурност няма да се провежда. От 125 ми отговориха, че не знаят ?!? дали ще записват и трябва да се обадя в Съюза на Математиците ? В Нпмг не вдигат телефеона.  Praynig

# 309
  • Варна
Започнаха да качват резултатите - http://www.math.bas.bg/ch/index.php
Първи са Хасково Simple Smile

# 310
Съжалявам , че ще повторя питането за СМТ , но не намирам инф. за училищатата ,в които се провежда..
В нашето със сигурност няма да се провежда. От 125 ми отговориха, че не знаят ?!? дали ще записват и трябва да се обадя в Съюза на Математиците ? В Нпмг не вдигат телефеона.  Praynig
В 35СОУ със сигурност ще се провежда СМТ -дъщерята е там и в 125 също (синът е там).

# 311
  • София
Бройката деца с качени резултати в сайта на турнира е по-малка от тази в линка, пуснат от Дидева. Говоря за децата, които имат публикуван резултат.
Странно на какво се дължи това.

# 312
  • София
Бройката деца с качени резултати в сайта на турнира е по-малка от тази в линка, пуснат от Дидева. Говоря за децата, които имат публикуван резултат.
Странно на какво се дължи това.

може да качват деца с резултат над определени точки, а не всички, помня имаше такова състезание, но кое беше, хм

# 313
Започна качването на резултатите от Черноризец Храбър по градове.

# 314

може да качват деца с резултат над определени точки, а не всички, помня имаше такова състезание, но кое беше, хм

Качват резултатите с над 50% от максималния брой точки на ЕК, понеже е най-масово. При другите състезания би трябвало да са всичките. На мен ми направи впечатление при търновския списък, че липсват доста деца. Понеже имаме няколко познати дечица, набори на моя син, забелязах, че са ги писали 3-ти клас, а не 4-ти. Нещо са се объркали.......търновчани.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 11:24 от Миши-Тети

Общи условия

Активация на акаунт