Математически турнири - 17

• 83 420
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не може да е вярно това. Салабашев влиза в балообразуването за прием и задължително се провежда там. Виж, КМС не се провежда в СМТ
100%-ва дезинформация.  Салабашев няма нищо общо с приема в смг.
Съжалявам, ако съм подвела някого. Явно съм се заблудила.

# 46
  • София
От колко часа е СМТ ?

# 47

От колко часа е СМТ ?
От 11ч до 12:30.
Ще използвам случая и за запис, защото детето ми е 1 клас и ще следя темата. Тук както винаги има най-много информация.

# 48
Ние усилено се подготвяме за Черноризец Храбър.Решаваме задачите от тук
http://math-bg.com/?page_id=3134
но има само от 2007 насам.
Могат ли и по- старите да се намерят някъде?

# 49
  • София
Издирвам сборници и сайтове със задачи по математическа лингвистика.

И аз  Grinning
Ето един сайт:

http://www.ozclo.org.au/problem-sets/past-problems

И разбира се, на страницата на МОМН има задачи от минали олимпиади.
Преди време бях попаднала на чуден сканиран руски учебник по МЛ, но или
не съм го свалила, или не е бил достъпен за сваляне, или съм го скрила от
себе си много добре, но не мога да го намеря на диска  Sad

# 50
Аз искам да попитам, колко деца от едно училище, трябва да се запишат за СМТ за да се проведе на територията на самото у-ще? Има ли въобще такава опция?

# 51
  • София
Нещо ми се върти една бройка 20 деца, като се интересувах миналата година. Нашето училище не се занимава с "такива дейности", та ще я записвам като миналата година в съседното.

# 52
Не може да е вярно това. Салабашев влиза в балообразуването за прием и задължително се провежда там. Виж, КМС не се провежда в СМТ
Peace Вероятно *Ирина* бърка със 107-мо, там е от значение при балообразуването.

# 53
  • София
Peace Вероятно *Ирина* бърка със 107-мо, там е от значение при балообразуването.
Всъщност, обърках с турнирите от веригата Математически звезди на „Академия 21 век“, ако това има значение.

# 54
... И все пак някой знае ли къде ще се проведе Салабашев? Аз си мислях, че е само за Стара Загора, а този коментар ме обнадежди и за София...

# 55
  • София
В 138 соу, в района на Плиска, се провежда всяка година. Най-вероятно и тази. Като наближи ще се разбере.

# 56
  • София
... И все пак някой знае ли къде ще се проведе Салабашев? Аз си мислях, че е само за Стара Загора, а този коментар ме обнадежди и за София...
Миналата година синът ми беше в 107-мо на Салабашев.

# 57
  • Варна

Аз съм от Варна и от поне 8 години редовно се провежда всяка година и във Варна. Тази година е на 01.12.

# 58
Страхотно - няма да се ходи до Ст. Загора

# 59
Последни новини за "Черноризец Храбър" за явяващите се в НПМГ [...]

Общи условия

Активация на акаунт