Математически турнири - 17

• 83 842
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Крайни резултати [...] и наградени [...] от ЧХ в НПМГ

Не могат да се отворят! Sad

# 346
Stella Maria,
Това лято имаше лагер школа ЧХ трети за четвърти клас. Дъщеря ми ходи.
Преполагам, че и тази учебна година ще участват третокласници newsm78

Благодаря за инфото, момичета Simple Smile Ще се ходи, в такъв случай. (надявам се). Много е ценна тази темичка, изобщо нямаше да разбера за школата, ако не бяхте вие. Кортезов ми каза миналата седмица, че нямало за третокласници лагери (явно за София е имал предвид).

# 347
Меги,Благодаря от името на Сами!
Поздрави Крис от нас! Аз си мисля, че Сами догодина няма да иска да се явява на състезания, затова се възхищавам на Крис!
Все още има огромно желание за състезания. Записва се наред. Дори ме поглежда странно, когато попитам дали ще ходи на това или онова състезание... Да видим докога ще е така.
Стягаме се за СМТ, че тук не се представихме много добре.

# 348
Търсих в предишните теми, но не можах да немеря информация относно цената на тези лагери. Някой може ли да ме ориентира?
Благодаря!

# 349
# 350

Аз ги отварям. Сред наградените сте. Simple Smile

# 351
# 352
# 353

Аз ги отварям. Сред наградените сте. Simple Smile

Благодаря!

# 354
  • гр. София
[Заради Danybon, ще се опитам да вкарвам и поддържам и резултатите на 6-класниците.

Страхотна идея! Поздравления и от мен! Simple Smile   bouquet

# 355
  • София
В 35СОУ със сигурност ще се провежда СМТ -дъщерята е там и в 125 също (синът е там).

Благодаря, аз вече пратих детето до 125-то , но от там са му казали ,че е рано още..  Thinking

Моят син, се е справил посредствено. Не е знаел какво означава думата " непосредствено"  Blush .Попитал квестора и той е казал " не веднага" ?!? Трудно мога да повярвам ,че преподавател не знае значението на думата. Предполагам пак не е разбрал.
Аз лично съм разочарована, макар да не му го казвам, защото задачите бяха лесни и съвсем по силите му.
И той е от децата ходещи на курсове. И аз се занимавам допълнително с него, обаче.. Ако гледам позитивно на нещата ,той е от "състезателите" с постоянен актив от 2-3 грешки, резултата винаги е в определени граници и изненади няма.   Laughing

Поздравления за наградените. Simple Smile

# 356
Тук подредих в класация резултатите на явилите се в СМГ. Подчертала съм децата с топ 3 резултата:
http://danybon.com/index.php/education/math/sustezania/486-smg-r … hernorizec-hrabar

Код, ако ти е необходимо за рейтинга, мога да ти пратя резултатите от СМГ в екселски таблички.

А, да, нещо важно за 4 клас - 595 са 4-класниците, явили се в СМГ.

# 357
  • Варна
Тук подредих в класация резултатите на явилите се в СМГ. Подчертала съм децата с топ 3 резултата:
http://danybon.com/index.php/education/math/sustezania/486-smg-r … hernorizec-hrabar

Код, ако ти е необходимо за рейтинга, мога да ти пратя резултатите от СМГ в екселски таблички.

За 7 клас някъде ти е изпаднало името на първенеца - Туан Анх Нгуен, има 151 точки...

# 358

За 7 клас някъде ти е изпаднало името на първенеца - Туан Анх Нгуен, има 151 точки...

Благодаря!
Редактирах. Ако мернете друг пропуск или има промяна, моля, свиркайте! Мерси!

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 15:15 от Danybon

# 359
Четох, четох за тези школи и съвсем се обърках.....не разбрах тази година в гр. Сандански през зимната ваканция ще водят ли 4 класници....и само тези които са в първата тройка ли ...Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт