Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 716
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Здрасти Hug
Пу в крайна сметка отворих линка да чета, макар че доста се чудих преди това и уж почти бях решила да не. Ама да Sad Не трябва изявени хипохондрици и паники като мен да четат такива неща, но пък същевременно почти толкова важно е да бъде информиран човек, че кой знае Tired Praynig
Песл, радвам се, че сте по-добре, стискам палци много скоро всичко да изчезне и никога да не се случва пак!
Аз вчера бях заведена от моята майчица при доктора, дето мен ме бил лекувал като дете Whistling Отдавна отказвах да ходим при него, в предвид, че на дядовци нямам доверие за Симо, но след 70 лева профукани при една прехвалена докторка и влошаване на Симо (да не ви разправям) отидохме.
Човекът доцент в МУ, пумолог и педиатър се оказа и хомеопат Shocked Всеки, който ме познава, знае, че на хомеопатия грам вяра нямам, амам този такива ми ги наговори, толкова компетентно прегледа Симо и всичко познаваше, без да му кажа, че вече почнах да се чудя Thinking Прегледа ни извън работно време и след дългия преглед отказа да вземе и лев, въпреки че с майка ми не са никакви приятели да кажеш, ние бяхме без направление и т.н.
Вирусен бронхит последна диагноза, с елементи на алергия, която му докара предната докторка и най-важното според него няма проблем с трета сливица, а с понижен имунитет.
Направи ми програма за цялата година за стимулиране на имунитета, ако искате ще ви я напиша тук, ако ви интересува.
Извинявам се, че говоря само за болести Tired
За подаръци ми е рано да мисля, пък и Симо не разбира връзката Коледа-подарък още...
Но пък разбира от нови покупки Thinking Сега му взехме нови обувки и вчера цяла вечер седя на пода в коридора да си ги разглежда, а днес се опитвал да ги обуе и не могъл и ги занесъл на мъжо да му ги обуе и така джъткал из нас, а после навън тичал и ги гледал Crazy После като се прибрали пак искал да ги обува и мъжо ходил да ги мие hahaha
Аз вчера не казах, че и аз много се кефя на бременелките Hug А снимките на Евилчето ми пълнят душата, толкова са сладки двете братчета Heart Eyes
За неяденето и при нас е зор да опита. Разсейвам го или бутам насила първата лъжица Embarassed
Хайде бягам, че днес нищо не съм свършила стойностно ooooh!

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 14:26 от Zelda S

# 151
Gallini-то и нашти свекита не са нещо,ама твоята уби рибата #2gunfire
Адашке-този ориз го дъвча 2 дни и още има Whistlingама като сготвих за казармата сама съм си виновна Naughty
топчета и аз не бих взела вкъщи,само те ми липсват,за въдичка -добра идея и на столчето съм му ударила око Peaceако сняг има шейна ще й купим и после на село да не заема място,все по-тясно ми става вече Crossing Arms
Наде-мерси за куража,но май няма да успея с този памперс,тя като се напика 2-3 пъти и аз се изнервя и й го сложа,а навън вече е студено,а бе много сложно ми се струва,уж съм търпелива Crazy
pesl- Hugуспех и бързо да се доизлекувате Praynig
 Peaceза всички бременни - Hug

# 152
Зелдич, дано сте намерили правилния лекар!  Hug
Ще ми е интересно да видя програмата за стимулиране на имунитета.

Гале, златно свеки си имаш ти, само не разбрах защо се стисна и не даде пари на жената!  Mr. Green

Аз знам, че не разбират много от подаръци, но нещо скромно и интересно под елхата, мисля че ще му хареса!  Peace Само да измисля какво ...

Бобо пък не обича хич нови неща. Като купим преди нова биба, сега ново шише и става егати цирка ако го няма и старото нещо, за да може постепенно да свикне с новото!  ooooh! Той така отказа и АМ - то. Купих нова биба за шишето, че старата доста вече беше изстрадала, но той абсолютно категорично отказа да пие от нея и така спря и мляко да пие съответно.
Последния път с шишето как не го набих не знам. Купувам аз новото шише, което е същия модел като старото, обаче просто по различен цвят и картинка. Слязохме от колата и старото шише остана вътре и баща му отиде да си върши работа, а ние се качихме при нашите. Като му се допи вода и като се запъна, че няма да пие от това шише и край. Ако отвъртя капачката и я махна пие като от чаша, но иначе не ще! И само съска, че иска вода и даже с майка ми се скарахме, защото аз му се карам, пък тя го защитава. Направо ме изкара извън нерви! Като се прибрахме, вече с двете шишета, когато свърши водата в старото и аз нарочно го оставих празно, отиде да пие от новото и нямаше проблем!!!  Tired

Сега се сетих как майка ми му купи ботушки и му ги обухме да ги пробва: като се метна онова ми ти детище на пода и квичи и ги дърпа, че не ги иска!  Joy

# 153
Здраеейтееее  Hug Много ми лиспвате и с леф си сядам за малко да си ви почета  Heart Eyes Зелдич - давай давай програмата, белким нещо полезно и за нас намерим  Peace Дано това е най-последното ви лечение и се окаже успешно и повече никакви болести на нашето близначе  Hug

Кокони са си и двамата, права беше, че си приличат младежите  Wink И нашия умира за нови неща и да се оглежда сума си време като е с нови дрешки, а за ботушите той с едни искаше даже да спи от кеф  hahaha

Аз продадох апреските от Некст, че ни идваха приширочки и сега издирвам нови, ама вече искам да си ги видя наживо, че ми се досади от тва он лайн пазаруване все, искам да си го водя, да си премерим и така...вчера намерих едни полски, много яки, и в нета съм ги срещала, ама баш тва моделче, дето най-ме кефи, започваха номерата от 27 пусто... #Cussing out

дивака днеска иначе яде, верно, че само риба и хляб/като Исус  Joy/, ама пък доволно количество си Апна  Mr. Green Сега ще издирвам по Нова плей Гала, че даваха за наказанията баш за такива кат наще кат не слушат - да видим к'во викат умните глави по въпроса  Sunglasses

# 154
Юхууууууу  wavey

Вчера писах-писах и накрая не успях да довърша и съответно не публикувах  Rolling Eyes макар че не сте пропуснали много... словоизлиянията на една уморена и изнервена майка  Confused знаете какво е...

Песл много ми стана жално за малкото човече. Чувала съм за този "круп" само ужасяващи неща и просто не мога да си представя какъв кошмар сте преживели. Добре че малкото ми адашче вече е по-добре и аз пожелавам от сърце да не помирисва вече никакви болници  Hug
Зелда вчера го мислих Сими. Тези ясленски вируси са просто ужасни и страшно упорити... дано това да е "вашия лекар" и програмата за подсилване на имунитета помогне  Hug Hug Hug

И да не си помислите, че моя мъник е здрав и ходи на ясла  Whistling още 2 седмици и си почвам работа, и изобщо не мога да си представя как ще ми се получи при това боледуване през 3 дни... хем го очаквах, хем се надявах да не е баш така... такива драми са по вкъщи да му давам тия пусти лекарства и илачи. Вече всичко течно бутам с капкомер, добре че ни ги няма кучешките зъби и има дупчица да пъхам... имам чувството, че целия ни ден минава в някакви процедури...
И на всичкото отгоре е станал ужасен инатчия и вече нито се води, нито се кара. До скоро и той много се радваше на всички нови дрешки, но от няколко дни забелязвам коренна промяна. Вече сам определя какво ще облича и по сто часа се разубеждаваме ако въпросната дреха не е подходяща. Преди повече от седмица съм му взела нови нещица и все още не ми е позволил да му ги пробвам  Confused А при него с караници и налагане нищо не се получава... само дето ме влудява  Rolling Eyes Като тръгнем на разходка, моя малък мъж на секундата набелязва маршрута и не ми позволява да се отклоня и на йота от него... Така ме умаря постоянно да обяснявам за всяко най-малко нещо защо така, а не иначе... А в яслата е толкова послушен  Rolling Eyes само го хвалят лелките, че всичко си изяжда и си заспива сам на секундата  Rolling Eyes аз това дори да го видя, сигурно няма да го повярвам... излишно е да обяснявам, че в момента в къщи освен война с лекарствата, водим война и с яденето и със спането... и изобщо с всичко... преди предполагах, но вече съм сигурна, че мен си ме прави на маймуна и си ме разиграва, както си иска  Confused

Стига съм ви товарила и за  Tired извинете, ама имах нужда да го споделя  Hug

# 155
Дейзинка, те нали знаеш, че се пробват и където им мине номера си ги правят маймунджелъците. Разбира се, че в яслата ще е по - готин отколкото вкъщи.  Wink
За дрехите го пробвай с обратната тактика "Няма да обличаш тази дреха!" за дрехата, която искаш да облече и готово.  Mr. Green

Това как ви изглежда за коледен подарък?!  newsm78

# 156
Лили, на мен ми харесва много Laughing Аз бих си играла с това, но на Бобо не знам дали ще му хареса newsm78 Обича ли да "рисува", щото Лорис не е много запален по това, давала съм му молив и лист, драсне две-три чертички, като си вика "таатеее", все едно пише "тате" и до там. Не му се кефи много Mr. Green

# 157
Тази Коледа въобще няма да се впрягам за подарък на Еван. Така или иначе ако не е кола, няма да я отрази.  Flutter Дори и да му опаковам някоя стара количка, няма да разбере.

Дейзи, голям хитрец Йоан. Дано да лошият период да остане в историята.

Гале, много здраве да пратиш на свекървата си.  ooooh! Грозна история.

Зелдич, добре ми звучи този лекар. Дано планът му даде резултати!

Вчера сложихме старото ни легло в стаята на Еван и прибрахме креватчето. Съответно цяла нощ не съм го чула.  bowuu Хвърлих и бебешките шишета и оставих само едно със сламка за вода. Всичко друго го пие от обикновена чаша уж заради зъбите. Стана ми носталгично за бебешките дни, но това е положението.

# 158
Здравейте мамчета и дечица! Hug

Пак огромно благодаря за милите ви думи! Нямате си представа как ми стопляте сърцето. Без да се хваля ще кажа, че днес за първи път при прегледа не ни казаха да се върнем отново утре. Кашля още и е изключително много сополив, но кашлицата няма нищо общо с лаещата отпреди 2 дни, а дишането най-накрая си е нормално. Поне се надявам, че с крупа сме приключили. Сега да видим докъде ще ни докарат жълтите сополи. Направих си устата да питам за капки за нос (не че не знам, че в инструкциите им пише до 2 г. никакви капки), но докторката каза, че колкото повече течали сополите, толкова по-бързо ще се изтекат и капките нищо нямало да помогнат (само ги забърсвайте, ме напъти тя) - логиката им тук е желязна. Но спирам да се оплаквам! Зелда, ще ми е интересно да видя каква програма ви е препоръчал лекаря. Аз въпреки всичко съм супер оптимистично настроена - не знам защо, но продължавам да се надявам, че почти няма да боледува тази зима.  newsm78

За подаръците за Коледа - сигурно ще му купя гараж и коли. Луд е по колите, много си играе с тях. Имат гараж в яслата, гараж в училището на каката, като я оставяме и винаги си играе с него. Но то ние ще сме в България за Коледа, та може и да не е много практично. Сега на дневен ред ми е рождения ден на малката кака, който е другата седмица. Там обаче всичко си е ясно - принцеско парти и барби-принцеси за подарък. Като плювах толкова английската здравна система, редно е да спомена нещо хубаво за образователната система. Малката ни кака (на 4 г.) тръгна на училище през септември и вече я научиха да познава всички букви и да чете 20 от най-често срещаните думи. Уж под формата на игра си ги учат на доста неща!  newsm78

Дейзи, и ние сме на подобно дередже с твоя адаш. Много ми е своенравен, особено като е болен. Аз стискам зъби, но от време на време му се налагам, защото иначе не се издържа. Другото, което ме удивлява, е колко много всичко разбира. Днес знаеше, че пак ще го водя на доктор, въпреки че го споменах само на кака му (ама нали ми беше в ръцете) и не ще да излиза от къщи - а друг път е пръв на вратата. Но при нас има твърди претенции и за храната, а и винаги иска да помага с готвенето, което си е приключение. Ако искам да миряса винаги имам варианта игра с вода или готвене - обожава да се мокри, да меша и да се маже.

Забравих да спомена, че и аз много се радвам на бременните мами. Ако имах психическата сила, щях да искам още деца. Но след третата бременност, твърдо почувствах, че психически няма да мога да се подложа на това отново. Не за друго, а защото точно като с крупа: психясваш от многото информация и сценарии. По-добре човек да си е невежа, май, да му е по-спокойно (аз се справям идеално с невежеството, но хич ме няма с абсорбирането на стресираща информация).

Благодаря ви много майчета - да са ни живи и здрави дечицата, по-важно няма!  Hug

# 159
Здравейте!
Аз набързо, че ще се оправяме да излизаме.
Радвам се, че се пазписаха майките с дълги постове.
Гале, ама и ти си имаш свекърва, един път! Но... хора всякакви на таз земя.
Зелда, и аз искам да мерна тази програма. Дано този лекар ви е помогнал, наистина!
Дейзи, не знам докъде ще го докараме и ние с това тръшкане, както виждам - върлува при доста от дечицата, дано е само някакъв период, че вече  Crazy
Лена, добре сте си вие, сбогувате се с бебешките неща, а Явор още пие от биберон, не ще да прибере този език, като му поднасям чаша и това си е!
Адашке, не се тормози за гърнето, аз също оставям Явор без памперс през деня, у дома, е пишка от време на време и извън гащите, но на гърне не ще и да седи повече от 2 секунди, само прав, но това е при момчетата. За ако да направи в гърне, не смея и да мечтая...
Хайде да видим колко НЕ топли есенното слънце, дето е огряло навън и как гали лекия ветрец!

# 160
Добро утро,

pesl , дано от сега нататък да сте много здрави и бързо да забравиш всичко, през което премина Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват  bouquet

# 161
Честит празник и от мен!

Мисля и ние да поизлезем, че вчера хич не съм го извеждала, малко да ни духне вятъра.

Аз реших пак малко да се постегна, че като видях вчера как ми виси шкембето направо се ужасих. Две седмици плюскане и няма да се учудя да съм си върнала 10 - ти кила отгоре!  ooooh!

Песл, те и тук сега ги учат 5  годишните на букви и цифри. Мен малко глупаво ми се струва да ги започват от толкова малки. Все едно малко ще им е ученето до 18 годишни ... На една приятелка сина, ако не се лъжа му бяха дали за ваканцията между първи и втори клас да научи таблицата за умножение!  Crossing Arms Може би не цялата, но и това ми се струва предостатъчно тъпо!

Аре да се оправям, че омръзнах сама на себе си ...

# 162
Нашата разходка мина добре, само дето завърши със заспал Явор в количката и ей го на - сега спи, без да е обядвал и не се знае до кога....

# 163
Ние така и не и излязохме, чавето заспа в 12.00 и стана в 12.30!  ooooh!

# 164
И  ние излизахме преди обяд, но духаше силен вятър и се прибрахме бързо. Сега чакам спящата красавица да се наспи и пак ще поизлезем че слънцето  навън направо е съблазняващо Simple Smile

Сега ми вкараха една оферта за работа и съм в голяма дилема - хем ми е писнало да си вися в нас и да си гледам Ради, хем пък ще ми е мъчно да я гледа друг човек докато започне ясла на 2 годинки. Не че не остават има - няма 3 месеца до тогава, ама все пак  Rolling Eyes

Всичко изчитам, но ми е тъпо и не ми се пише. Цикъла ми вече закъснява с 10 дни, вчера правих 2 теста - уж отрицателни, ама направо съм изпаднала в някаква адска депресия.... няма да ви товаря повече с проблеми...

Общи условия

Активация на акаунт