Пу в крайна сметка отворих линка да чета, макар че доста се чудих преди това и уж почти бях решила да не. Ама да
Не трябва изявени хипохондрици и паники като мен да четат такива неща, но пък същевременно почти толкова важно е да бъде информиран човек, че кой знае

Песл, радвам се, че сте по-добре, стискам палци много скоро всичко да изчезне и никога да не се случва пак!
Аз вчера бях заведена от моята майчица при доктора, дето мен ме бил лекувал като дете
Отдавна отказвах да ходим при него, в предвид, че на дядовци нямам доверие за Симо, но след 70 лева профукани при една прехвалена докторка и влошаване на Симо (да не ви разправям) отидохме.Човекът доцент в МУ, пумолог и педиатър се оказа и хомеопат
Прегледа ни извън работно време и след дългия преглед отказа да вземе и лев, въпреки че с майка ми не са никакви приятели да кажеш, ние бяхме без направление и т.н.Вирусен бронхит последна диагноза, с елементи на алергия, която му докара предната докторка и най-важното според него няма проблем с трета сливица, а с понижен имунитет.
Направи ми програма за цялата година за стимулиране на имунитета, ако искате ще ви я напиша тук, ако ви интересува.
Извинявам се, че говоря само за болести

За подаръци ми е рано да мисля, пък и Симо не разбира връзката Коледа-подарък още...
Но пък разбира от нови покупки
Сега му взехме нови обувки и вчера цяла вечер седя на пода в коридора да си ги разглежда, а днес се опитвал да ги обуе и не могъл и ги занесъл на мъжо да му ги обуе и така джъткал из нас, а после навън тичал и ги гледал
После като се прибрали пак искал да ги обува и мъжо ходил да ги мие 
Аз вчера не казах, че и аз много се кефя на бременелките
А снимките на Евилчето ми пълнят душата, толкова са сладки двете братчета 
За неяденето и при нас е зор да опита. Разсейвам го или бутам насила първата лъжица
Хайде бягам, че днес нищо не съм свършила стойностно

ако сняг има шейна ще й купим и после на село да не заема място,все по-тясно ми става вече 
И нашия умира за нови неща и да се оглежда сума си време като е с нови дрешки, а за ботушите той с едни искаше даже да спи от кеф 

Дори и да му опаковам някоя стара количка, няма да разбере.
Хвърлих и бебешките шишета и оставих само едно със сламка за вода. Всичко друго го пие от обикновена чаша уж заради зъбите. Стана ми носталгично за бебешките дни, но това е положението.