Благодаря ви за милите думи и за подкрепата! 
Не смея да се похваля, защото нищо не се знае, но това лекарство (което е кортикостероид) определено му повлия. Нощта спа значително по-добре, но още има температура (макар и по-ниска), а физиономията му е много нещастничка - целият е червен, от носа бълват жълти сополи. Пак го водих, както ме посъветваха. Лекарят каза, че му се струва, че лека-полека минава, но утре пак трябва да го водя да го следят. Пак му изписа същото лекарство - те ни го изписват ден за ден, защото било сериозно лекарство. Другата простотия, е, че въпреки че има аптека в медицинския център не мога да я ползвам, защото била само за хора, които живеят на повече от миля от най-близката комерсиална аптека (а ние не сме от тях) и не можели да им накърняват търговските интереси. Та след висенето при доктора, трябва да тичаме и до най-близката аптека и там да се отвисим от чакане, защото е в супермаркет. А малката душица вече изпада в пълна истерия, като види доктор - а как се усеща от разстояние просто не мога да ви опиша. И естествено е супер залепеничък към мен - все в мен си седи. Оф, дано мине скоро - иначе всички изследвания са отрицателни (гърлен секрет, урина и т.н.). Точно такова чудо не ми беше идвало до главата, но това заболяване било по-често срещано при момчетата до 3 години (може би затова ни е подминало с момичетата). Дано сега и те не прихванат, макар че при по-големи би трябвало да минава в съвсем по-лека форма и без затрудненията в дишането.
Зелда, толкова съм невежа, че ще ми е трудно да обясня какво е круп, но тук има повече информация, макар че не те съветвам да я четеш: http://www.nhs.uk/conditions/croup/Pages/Introduction.aspx. Нашето очевидно е тежка форма, защото беше съпроводено със затруднено дишане. Слава Богу, през най-кошмарната нощ, не знаех, че е това. Иначе да съм превъртяла, ако бях прочела тази информация предварително.
Извинявам се, че ви товаря с тази информация. Лека-полека обещавам да възвърна оптимизма си. Добре че Господ ни пази децата! Скоро да оздравяват и другите болнички! А за английската здравна система няма какво да говоря вече - все пак и тук има добри професионалисти, но повечето им дай да следват инструкции като роботи, за да не ги съдят (макар че тия в болницата спокойно мога да ги осъдя за некомпетентността им - хем педиатрията, хем елементарна диагноза не могат да поставят. Може и да се пробвам с някое оплакване - не за да си отмъщавам, а за да предпазя други хора от подобни ситуации).
Бог да прости патриарх Максим.

Вчера се видяхме с приятелка, която скоро ще ражда, и викам на мъжа ми, че и за второ бебе бих се прибрала да карам бременност в България. Толкова много внимание и прегледи...

, изведнъж седна да пика от раз, сега даже сама си носи гърнето когато й се пишка и се е напикавала само първата седмица 1-2 пъти и край!
Трябва да го организирам някой ден, ама да поотраснат децата, а и да повторят всички с второ!
, сама си знаеш какво си преживяла. Бързо оздравяване. Симето и той да не се излага ми да оздравява напълно
. Бременните сладурки, и аз се радвам, че ни радвате с хубави новини:)). Всички други болнички да оздравяват, но Песл го е казала най-добре- Бог пази децата ни, вярвайте силно в това 

, та.. звъни и ми иска както винаги пари на заем
, аз се чудя как да цъфна, па после да мисля да вържа, тя... Ох, отплеснах се