Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 707
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета!  Hug Благодаря ви за милите думи и за подкрепата!  Hug

Не смея да се похваля, защото нищо не се знае, но това лекарство (което е кортикостероид) определено му повлия. Нощта спа значително по-добре, но още има температура (макар и по-ниска), а физиономията му е много нещастничка - целият е червен, от носа бълват жълти сополи. Пак го водих, както ме посъветваха. Лекарят каза, че му се струва, че лека-полека минава, но утре пак трябва да го водя да го следят. Пак му изписа същото лекарство - те ни го изписват ден за ден, защото било сериозно лекарство. Другата простотия, е, че въпреки че има аптека в медицинския център не мога да я ползвам, защото била само за хора, които живеят на повече от миля от най-близката комерсиална аптека (а ние не сме от тях) и не можели да им накърняват търговските интереси. Та след висенето при доктора, трябва да тичаме и до най-близката аптека и там да се отвисим от чакане, защото е в супермаркет. А малката душица вече изпада в пълна истерия, като види доктор - а как се усеща от разстояние просто не мога да ви опиша. И естествено е супер залепеничък към мен - все в мен си седи. Оф, дано мине скоро - иначе всички изследвания са отрицателни (гърлен секрет, урина и т.н.). Точно такова чудо не ми беше идвало до главата, но това заболяване било по-често срещано при момчетата до 3 години (може би затова ни е подминало с момичетата). Дано сега и те не прихванат, макар че при по-големи би трябвало да минава в съвсем по-лека форма и без затрудненията в дишането.

Зелда, толкова съм невежа, че ще ми е трудно да обясня какво е круп, но тук има повече информация, макар че не те съветвам да я четеш: http://www.nhs.uk/conditions/croup/Pages/Introduction.aspx. Нашето очевидно е тежка форма, защото беше съпроводено със затруднено дишане. Слава Богу, през най-кошмарната нощ, не знаех, че е това. Иначе да съм превъртяла, ако бях прочела тази информация предварително.

Извинявам се, че ви товаря с тази информация. Лека-полека обещавам да възвърна оптимизма си. Добре че Господ ни пази децата! Скоро да оздравяват и другите болнички! А за английската здравна система няма какво да говоря вече - все пак и тук има добри професионалисти, но повечето им дай да следват инструкции като роботи, за да не ги съдят (макар че тия в болницата спокойно мога да ги осъдя за некомпетентността им - хем педиатрията, хем елементарна диагноза не могат да поставят. Може и да се пробвам с някое оплакване  - не за да си отмъщавам, а за да предпазя други хора от подобни ситуации).

Бог да прости патриарх Максим.  Hug

# 136
Ехо! радвам се, ме бременнелките се разписаха!

Песл, стискам палци скоро да спрете лекарството. Дано нямате повече "удоволствието" да попадате на некомпетентни лекари и сестри. Най- добре въобще да не виждате лекарска престилка в близко време.

Зелдич, викаш не ти повярваха, че е възможно да има по- достъпна система от английската.  Whistling  Вчера се видяхме с приятелка, която скоро ще ражда, и викам на мъжа ми, че и за второ бебе бих се прибрала да карам бременност в България. Толкова много внимание и прегледи...

Ние ходихме на разходка и започнах с подаръците за Коледа за племенника ми и семейството. Миналата година направих 6 килограма подаръци и тази май няма да е по- различна.  Whistling

# 137
Песълс Confused,направо ми премаля като прочетох!
Дано вече да е съвсем добре малчо и да диша спокойно!
За Круп съм чувала и го свързвам със Ларингита,който имам същите симптоми когато е във тежка форма е изключително опасен! Добре че поне е изпил лекарството и му е подействало!
Силно  Hug Hug Hug от нас и никакви болести вече Praynig Peace
Зелдичка и на мен ми е изключително криво,няма кой да ме отмени за нищо да свърша работа на спокойствие или пък да отида някъде за 1 час сама,то не че вече има с кой да ида,ама това да ми е зора! когато много ми докривее, си викам майната му на всичко, само да са ми здравички дечицата Praynig
Предитри четери дена Бубата пак нещо се опита да се разболява баш за песнионирането на свекър ми и стана една кривка, една ревливка и се опитаха едни сополи да се прокраднат!
Вендга действах с осцилоскокцинум, инфлуцид и Еуфобриум (така ли се пише че не ми се търси) и гледам че имаше ефект!
Сега я мъчи 4ти кучешки и пак е киселяк!
За колко време им избиват зъбите на вашите дечурлига бе,че на Боряна вече 2 месеца кучешките едвам само колкото кафица са пробили ooooh!
Направо откачам,а не ми се мисли за големите кътници,но и тях не ги чакам преди 2рата година,като гледам 4месечния отдих от едно до друго избиване на зъбаци!
Лили и аз съм се разплюскала душко Embarassed,ама свинската направо!
Лена иха 6 кила подаръци,искам да съм ти племенница или първа братовчедка Laughing
Лора, Катеричке,много се радвам че ни навестихте и аз скоро се сетих за вас!
Амидалка- душко и кашкавала става за ядене, ама Боряна и него не го уважава! Не че не яде сега детето,ама при нас е рядкост! Ще му мине не бой се Hug
Исках да кажа на Янчето да не се отказва с гърнето!!!!
Не си мисли че не разбират,това че не го показва не значи че не разбират!
Просто й трябва време, при едни става от раз при други изисква повечко търпение.Борянка след като 2 месеца лятото препикваше де що има и мажеше пиша и викаше че ще плува в него по пода Joy, изведнъж седна да пика от раз, сега даже сама си носи гърнето когато й се пишка и се е напикавала само първата седмица 1-2 пъти и край!
Ставам,че трябва да видим какво аджеба ще яде!
Хубав ден от нас!

# 138
Хубаво е когато има какво да се чете сутрин, с кафето, което ми напомня за Дейзи - как сте с Йоани, как е яслата?!
Песл, не смеех да отворя линка към тази болест, да не се вкарвам и аз във филми, важното е, че наистина най-тежкия период, този с трудното дишане ти е минал и сега само трябва да се възстановите напълно. Успех!
Лена, завид за предколедното настроение, ние скоро няма да го усетим, а трябва, че дечицата се радват. А и аз имам едно кошле с племеници, мани мани..... Пари да има, аз знам как да пазарувам Joy
Бременните майки, много ви се радвам. Последните две седмици се родиха две моми в компанията и се замислих. Ако се съберем един ден цялата тайфа с все дечурлигата ..... ще напълним цял хотел hahaha Трябва да го организирам някой ден, ама да поотраснат децата, а и да повторят всички с второ!
Миленче, това с неяденето и мен ме дразни понякога. Може би, защото съм свикнала всичко да яде и да не му остава, но в крайна сметка и те вече си имат предпочитания и сигурно им е писнало от някои неща. Ето например Явор отказа категорично рибата от кухнята. Вчера направо я изхвърлих и яде суров кренвирш с една филия хляб и лютеничка, е, по-добре това отколкото да се нервирам.
Е, при нас пак прозира слънчице, ,май и днешния ден ще го откраднем, въпреки че имам покана на домашно при дружката ми по разходки, та ще видим.
Хайде чао от нас и хубав ден!

# 139
Добро утро! Песл spoko, сама си знаеш какво си преживяла.  Бързо оздравяване.  Симето и той да не се излага ми да оздравява напълно Naughty. Бременните сладурки, и аз се радвам, че ни радвате с хубави новини:)). Всички други болнички да оздравяват, но Песл го е казала най-добре- Бог пази децата ни, вярвайте силно в това Peace. Хубав ден на всички. А Миленка,  ще му мине този период на Ванко, ама дано да е бързо, че знам какво е неядящо дете. Цвети беше същата, зора беше да опита... Ама  кат стисне устата и край ooooh!., правех се на циркаджийка,  уж залчето е самолетче и бръмчах кат луда и иска да си влезе в гаражчето, та белким отвори муцурата, е понякога ми минаваше номера. Или като малко по-голяма, хапне един залък и карй, не иска повече и аз-хапни поне още един, че онова сега в коремчето ти е само и ще е тъжно, нека има  другарче. Или пипах корема и казвах-еее, има място за еди какво си, но това когато разбират повече. Дейзи, виждам те на балкона, разпиши се, как е Йоани сладурани?Simple Smile редактирам се, с Янчето сме писали едновременно Laughing

# 140
Песл, радвам се, че е по - добре Малчо! Дано скоро мине съвсем и да забравите за преживяванията!  Hug

Лена, честит ви нов/стар президент!  Mr. Green

Аз вчера голям зор да напрвая карфиола на фурна и естествено диването не пожела да го яде! Иначе доста вкусничко ми се стори и сосчето си стана чудесно и без яйце. Благодаря за съветите на Галка и Дани!   bouquet

Подаръци няма да купувам за роднините, не съм цъфнала. И без това сега се нареждат рождени дни на племенниците и Коледа идва.
Я кажете какво мислите да купувате на дечицата за Коледа? Чудя се, трябва да му взема нещо, а след повечето ми "успешни" покупки бая се замислям какво точно да взема.  newsm78

# 141
За Коледа мисля да му взема това:
http://www.bimbomaniabg.com/products/6849_1.jpg  и да го напълня с топки. Много ще му се зарадва Heart Eyes Laughing Зимата ще си играе вкъщи, а лятото ще му го пълня с вода. Може и да не е същия модел, но нещо такова. Понеже и в яслата ще идва Дядо КОледа, за там съм решила да му купя въдица, защото много иска да си играе с тези на баща си. Като тръгне на някъде и го питам къде отиваш, той ми казва "На иба", че отива на риба Laughing
http://maximatrade.com/user_area/products/200974_.jpg

# 142
Дани супер идейка за въдицата и Борянка обича да лови Иба Laughing, само че подхваща една пръчка от улицата и казва че отива на Иба Joy
Сутринта се опитваше да оправя брвата в хола със клечка за зъби Mr. Green, та може и некви инструменти да и взема да си ремонтира на воля и да не се мъчи с некви си клечки hahaha

# 143
Наде, то и тия въдици са без пари, по 5-6 лв. са, така че ще отбия номера в яслата. То пък после и рождени дни идват ooooh! Още не съм мислила подаръка за РД.

# 144
Въдиците са евтини, да. Мисля, че във Вегатойс гледах, че ги има ...  newsm78

Наде, то инструментите - играчки не са същите като да си играеш с боклуци.  Laughing

Бобо в момента харесва много топки и колички, обаче и топки си има /3/ и колички / не знам колко броя/, че баща ми му донесе от на племенника известно количество, а неговите хич не са малко.
Мисля, че тези малките пластмасови топки дето ги има по клубчетата много биха го изкефили наистина, обаче в преустроената гарсониера нямам къде и това да завра.  ooooh!

# 145
Еее, Лили, все ще намериш място за 100-на топки Laughing Купи му на детето да се зарадва Mr. Green

Много ми е скучноооо Tired

# 146
Лили, а що не му вземеш една количка за кукли, всички момченца си умират от кеф Peace
Иначе тук при нас продават такива топки по 0,20 ст 1 бр и излиза много изгодно!
Аз  хич не се впрягам за подаръците, каквото дойде такова!
Дани ела ми на гости бе душко хич няма да ни е скучно,но и Лорис да вземеш Laughing
Отивам да тръшкам Бубата,която много изразително казва и една псувня Embarassed ooooh!
Малееее и да речеш че от друг го е чула,а то от нас със ММ Embarassed Embarassed Embarassed, ама то е щото сме изнервени много и двамата Twisted Evil
абе айде отивам да метна и едни милинки да се пекът и лягам

# 147
И аз се бях замисляла за такива топки, но ако и тях почна да подритвам из стаите, ще се гръмна вече.... Иначе имаме удобна палатка за тях, но .... по-добре възглавниците вътре и да се хвърля. 100 ТОПКИ ми се струват мнооооого... Виж въдицата е хитра идейка, може и аз да се възползвам от нея.
Мисля да му взема едно пластмасово столче, да си сяда на него. И те са до 10-ина лева.
Наде, какви милинки бре душо, не ги споменавай, почнах диета ........................
Ето ви от моя обяд...

# 148
лелел оризче с гъбки, мерси Янче  bouquet. Наде, то не е за смях, ама ми стана смешно за псувнята на  Бубата, то и Росен вика гиз, демек гъз Embarassed, ама то като шофираш из Варна...Даже на светофар като спре колата и нашия почва-гиз, гиз, и се хили. Иначе на пръстчетата казва пИчета и ние само се споглеждаме, и майната ти казва, ама така изразително че... ooooh! За подаръци хич и не мисля. Хеле пък за  роднини..днес се обажда свекърва ми, която  ама хич не искам да обсъждам(само ще сппомена, че тя изобщо не знаеше, че на Росен са му правили операции, и то 4, че на мен са ми правили и т.н.), че ми иде да #2gunfire, та.. звъни и ми иска както винаги пари на заем #Cussing out, аз се чудя как да цъфна, па после да мисля да вържа, тя... Ох, отплеснах се Tired. Лили за теснотията напълно те разбирам Hug, и ние сме в гарсониера, ама... на душа да е широко. И кат съм тръгнала да  рева и тук да се оплача-единственото зимно яке на   Роки е  изцапано  с банан, който не ще да се изпере #Cussing out. Хайде, бай от мен. Редактирам се, и аз като в един стар филм да питам... -Дани, от къде ги вадиш тези аватари, страшни са Hug  bouquet.

# 149
Хехее, мерси Hug Нямам си работа и си сменям аватарите Laughing
За петното - пробвай с вениш, на мен ми изчисти едни стари бебешки дрешки омазани с незнайно какво, много съм доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт