Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 684
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,нещо не се включвам често,но нищо ново при нас,здрави сме и се опитвам да откажа памперса,но ми се струва мисия невъзможна,та тя дори не разбира ,че се е напишкала,камоли да ми каже,че иска да го направи ooooh! ooooh! ooooh!Чета ви и съпреживявам всичко с вас,но ми простете ,че не пиша често Embarassed

# 121
Нищо ново при нас baby_neutral, освен, че Росен прави бели, ама то не е ново де Mr. Green. Айде, лека от нас и спокойна

# 122
Добро утро от нас - ранобудните!
Слагам кафето

и бягам да взема моето от машината.
И днес ще е един хубав слънчев ден, така че до час ще сме навън. Дано слънцето не ни смрази, че то отвътре едно изглежда, ама не се знае навън как са температурите Joy.

# 123
# 124
Добро утро и от мен.
Лорис от днес е пак на ясла, така и не разбрах от какво беше тая температура. От събота вечерта не е вдигал и реших да си го заведа на ясла. Ще видим как ще е, дано вече да няма такива болести и Т.
Днес май ще е последния хубав ден, насладете му се и за мен, защото аз съм на работа Sad

После пак ще пиша ако се сетя нещо  Laughing

# 125
Исках да метна по едно кафе, но нещо нета се бъзика много зловещо и само с форума нямам проблеми ...  newsm78

Тук още няма слънце, надявам се да ни огрее по някое време, да напечем кокаляци и ние!  Party

Досега се чудих Галка какъв е тоя празен пост дето е шибнала, а то чак сега ми излиза картинката ...  ooooh!

# 126
Привет и от мен
И при нас нищо ново , та затова само си ви чета. Пък и нямам нещо време тези дни за компа - Ради тотално ме измести. По цял ден гледа Маша и разни клипчета и е като дрогирана. Чудя се как да я прилъжа да иде да си играе другаде, ама не иска - или на лаптопа, или на стационарния комп  ooooh! . Незнам как ще сме цяла заима и с какво ще се занимаваме. Всичко друго и е интересно минутка-две. После търси бобон (бонбон) и после пак на компа.

И понеже Лили не могла да метне кафето, та нека аз да имам честта  bowuu

И да вметна само че съм се запалила на тема плетки, та затова не ми и остава много време - сега започнах да плета едни чорапи, пък да видим докъде ще я докарам  Whistling

# 127
И аз съм тука и ви чета редовно, но не ми се пише нещо. Позатънали са ми гемиите доста яко.
А Симо още болен, позакрепихме го, ама продължава да кашля, сополи текват от време на време, през ден сме на лекар...
Ще гледам скоро повече да попиша Hug
Цун

# 128
Здравейте мамчета и дечица!  Hug

Не сте писали много днес, но аз ще ви напиша пак един дълъг пост. Този път ще се оплаквам, защото имахме много стресов уикенд. Историята ми е и без поука, та май само за собствена разтуха я разказвам, ще ме простите. Бяхме планирали уикенд в друг град с партита, гостувания и т.н. Вместо това в събота малкото ми момченце се събуди с 39 градуса температура и ужасна кашлица. Записах му час в единственото място, където приемат в събота да видя какво е. Там ни прие (както винаги тук) сестра, която ужасно се изплаши от зачестеното му дишане и директно ни експедира в детското отделение в болницата (която беше съседната сграда). Там директно ни приеха в отделението, но откровено казано ни загубиха времето. Пак сестра много компетентно се изказа, че това учестено дишане изобщо не я притеснява, защото е нормално при тази температура. Мериха му какво ли не с разни машини и накрая заключи, че е от червеното гърло (взе и посявка). После ни зарязаха да го чакаме да пишка за урина. Никой никакво внимание не ни обърна в следващите часове, а той горкият се побърка - иска да си ходи вкъщи при тати, то това болнично легло много стресиращо. Както и  да, накрая ни пуснаха без никакво лечение и обичайното напътствие за панадола през 4 часа. Нощта беше пълен комшмар, защото то горкото не може да диша и едва си поема дъх с една ужасна лаеща кашлица. Днес го заведох при личната лекарка и се оказа, че било "круп" (даже не знам дали е така на български) и че ония от болницата е трябвало веднага да ни изпишат нещо, защото това с дишането си е доста опасно. Тя ни предписа преднисолон (пак не знам дали така се пише) и изрично ме предупреди да спя с него и да го следя много внимателно, а утре пак да го заведа на доктор. Думите й бяха, че ако се влоши сме си за болница (а ония от болницата изрично ме предупредиха да не го водя при тях, ако се влоши, защото урината му е чиста и те са го изписали). Ние за капак взехме лекарството от аптеката (което дават само с рецепта), разтворихме го, подадохме му чашата и тоя я лисна на земята. Идеше ми да ревна - обаждах се в аптеката да се обяснявам с фармацевта, то почти 8 часа вечерта, не може да звънне на докторката за разрешение за нова рецепта, но се съгласи да ни даде все пак, но после трябва да се обясняваме с докторката какво точно сме направили с първата доза. Ужас ви казвам. Да не споменавам, че ме разпитва и преди това 2 часа, защо му е предписано това лекарство, колко килограма е, какво точно ще го правим - накрая думите му бяха, че се бил убедил, че може да ни го даде. Та ако решите да се оплачете от българската система, да ви напомня, че има и по-лошо понякога там, където не го очакваш.

Оф, оплаках се, извинете ме. Обещавам другия път да съм положително настроена. Всички болнички да оздравяват!  Hug

# 129
Леле, Песл, .... какви перипети само...., вярно е, че при нас си е ларш!!!
Хей, всички болни да оздравяват!

Ха, добро утро момичета!
Кафе?!

При нас е преваляло, така че и днес ще можем да се разходим. Аз съм леко в депресия, щото съм качила 3 кила и се чудя кога да почна да ги свалям newsm78 Но нещо нямам воля, баш сега.... Знаех си, че тези сладки неща ще ми донесат ядове, прекалих с тях последно време, но пусто - сякаш имах нужда да похапвам сладко....
Стига с моите терзания. Да се разпишат и другите мами, че опустя форума нещо! Усещам как следващата тема ще е чак Коледна...

# 130
Песл, надявам се Малчо да е по - добре!  Hug Измъчили сте се и вие, егати хората, не мога да се начудя ...

Бързо оздравяване и на Симето!  Hug

Яне, не си единствена! Аз цяло лято спазвах режим, свалих 10 кила, които хич не са много за снажната ми фигура, и сега пак започнах да плюскам - банички, хлебец ... То хлебеца ми е достатъчен на мен, той ми е проблема.

Гледам, че Патриарх Максим е починал, нека е светло на душата му ... Flowers Rose Flowers Rose
Сега има да разпъват локуми поне един месец ...

# 131
Здравейте момичета! Отдавна не съм Ви чела , а пък да пиша съвсем . За което се извинявам. Embarassed
Искам първо да честитя и на другите бременни мамчета и да им пожелая лека и по щастлива бременност от всяка предишна.Загледах се че с  ДИВА сме родили на една и съща дата та и следващият път може да е така аз съм определена за 01.05.2013 но не се знае какво ще реши бебешока. Предния път закъсня с 8 дни така че......
Незмам вече се чудя дали има дете което да ходи повече от 2 месеца на ясли без да се разболее newsm78. С моя лош късмет миналия месец си записах час за козметик , но след разстройството на малката часа се отложи с една седмица. Сега имам час за петък, а от снощи е с леко мокреещ нос и лошо предчувствие , че часът ми за петък ще бъде отменен #Crazy
Лек и спокоен ден на всички и да оздравяват болните. Hug

# 132
Ха здрасти и от мене  Sunglasses

Песл, егати перипетиите верно, дано бързо се оправите  Praynig

Катерица, на Дива термина и е за 1-ви юни ако не бъркам, ама живи здрави нищо не се знае, може пък и заедно верно да родите  Wink

Моето чаве от няколко дена яко ме дразни относно яденето, капризничи, не иска да отвори уста даже да опита, снощи с една лазаня един час се молехме, накрая се нервирах яко и исках да го оставя гладен, ама баща ми му даде кашкавал и хляб да яде, много много ме нервира като започне така, дано е период и го минаваме, че... #Cussing out Иначе му дай бонбони, плодови млекца, кексчета - няма да помирише повече такива неща съм му обещала  Crossing Arms

# 133
Здравейте,аз ви  чета ама нали при нас си е все едно и също и затова и много не пиша.
katerica9  на мен последно термина ми беше на 01.06.2013г ама ще видим другиден какво ще каже  лекарката,че с Мартин няколко пъти ми бяха казвали различен термин. Laughing
Иначе ние сме на вълна много бели,тръшкане и  не щеме да спим на обяд та е ад при нас. ooooh!
А ние за ядене горе долу нямаме проблеми,ядеме  3 пъти на ден и сме добре.
pesl  надявам се,че вече сте по добре. Praynig
Това е за сега от мен. Hug

# 134
Ох, Песл, горкичките вие, изтръпнах като четях. Пиши да кажеш как е Малчо. На мен не са ми познати нито заболяването, нито лекарството, какво е това чудо?
Аз ходих у Англия да си оправям майчинството и ми трябваше документ от личния и цъфнах росна росна в 26та седмица  и онези там  Shocked Викам "в момента в който разбрах, че съм бременна отидох да живея в България, че там повече вярвам на системата и лекарите" Не е вярно баш това, аз в Бг си забременях, вече се бях установила окончателно, но излъгах с цел заяждане. И те  Shocked Shocked Shocked Видях ги как си мислят, че е абсурд в една варварска държава да е по-добре. Почнах да обяснявам: 3д, 4д, консултации, тва онова и те" ама защо е нужно толкова да се следи една бременост"  Sick Наистина бяха учудени
Много целувки от нас, дано скоро имам по-весел повод да се обадя

Общи условия

Активация на акаунт