Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 678
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Мдааааааа, Миленче, това с цирка ще е интересно... После задължително да разкажеш!

# 106
Абе, тука при нас имаше цирк и билетите бяха 20 лв. и то най-евтините, за деца пак толкова Shocked Ми питай ме как ще дам 50 лв. да отидем на цирк #Cussing out

# 107
Абе, тука при нас имаше цирк и билетите бяха 20 лв. и то най-евтините, за деца пак толкова Shocked Ми питай ме как ще дам 50 лв. да отидем на цирк #Cussing out

ооо - ако са толкова ще ми видят задния номер веднага  Peace Това е бил сигурно Цирк балкански, Дани, на него казаха, че са били по 20 лева...

# 108
Балкански ли е, Европейски ли е - 20 лв. за билет не давам Crossing Arms

# 109
Една позната майка искаше да си води голямото детенце, обаче се отказа защото нямало животни - приели били някакъв закон и не можело да гледат животни в такива условия ли, кво ли ... А тя преди това се скъсала да му обяснява за коне, камили, понита и т. н.  Thinking

# 110
Как без животни в цирк?   Crazy То децата за какво друго да ходят? Сестра ми води племенника ми на цирк това лято и каза, че си заслужавало. Племенникът ми е на 3 и половина и не си е седнал на мястото от вълнение.

Янче, хубаво да си се наприказвате с братовчедката! И стига с това чистене. Не се начистихте всички.  Flutter

Днес и при нас се очертава слънчев ден, та ще махам паяжините от количката и ще потегляме навън.

Чакам отчет от болните сладури.

# 111
Привет Simple Smile
И ние днес играхме на вън повече. Припомнихме си лятото.
Ятзе, завид завид  Mr. Green Мен сега ако ме питата веднага ще кажа какво смятам да правя ако останем без деца за седмица-две  Laughing
За цирк с животни отивайте на Цирк Иванов. Много добри в много отношения! Ние големия го во мидвсяка година. И по 50 лв сме давали. Той си го търси като завещано. На Балкански тази година имаше промяна някаква, но не помня. 25 лв май даде мъжа ми за неговия билет и за на малкия. Не бяха особено възхитени.

# 112
  • София
Доброооо утро!

Днес ще ходя на църква (Задушница е) и ще разходя Криската да побяга на фонтаните на Народния Театър, а аз ще пия едно кафенце на открито.
Хубав ден мацки!

# 113
Йоанка  Hug

Вярно, че е Задушница.
Дано Бог прости греховете на близките ни, които е прибрал при себе си ...

# 114
Привет мами!
Ех, какво да кажа, Лена най-добре ще ме разбере. Макар и за два дена, хубаво е да остане човек отвреме навреме сам. Вчера се видяхме с братовчедката и зетя, страшна работа сме - куп народ се изсипа да ги види, беше като сбор... Днес ММ е на разходка в гората hahaha, със скакалеца, демек с мотора и аз си отдъхвам блажено в леглото... Чудя се какво да правя през деня, нищо не ми се прави, а толкова много неща има за вършене, но ММ ми каза да мързелувам и мисля да го послушам. Не ми завиждайте, кой знае какво ме чака довечера, малкия ми разбойник обича да си отмъщава след като го "изоставям".
Да сложа нещо за душата, а?!

# 115
Офффф, ако имаше малко слънчице нямаше да е зле ...

Аз пак съм без детенце /не че ми се случва често/, и взех да мисля глупости - хванала съм се да си правя сушени домати. Ще видя какви ще ги измъдря, дано да се получи нещо.

Вчера ходихме в парка малко на разходка, диването се направи цялото в кал, поскача на батута и така ... Тази есен, обаче за първи път през живота си обръщам внимание на това колко е красиво навън! Имаме едно дърво зад блока, което е със страхотни жълти листа, които все още не са опадали и като го огрее слънцето следобяда е направо като златно!  Heart Eyes

Хайде бай от мен, отивам да пера, простирам и бля бля ...

# 116
Хайде Лили, запретвай ръкави и дружно да мием прозорци...
Аз вече свърших тая работа, а готвенето оставих  за друг път, ще направя някакъв аламинут за вечеря...

# 117
Виж аз прозорците не ги уважих, ама ще ми се наложи скоро и това да свърша ... Crossing Arms

# 118
Аз казах ли ви да го оставите това чистене, но вие не! Аз не съм чистила от вторник, а днес е неделя.  Whistling

Лили, яко дървото е онова на снимките във fb си е наистина супер красиво! Ама то и двамцата с Бобо сте хубавци!

Яне, лягай да мързелуваш! Аз първия ден от мини ваканцията не си станах от дирника. Даже и вечеря не направих.  bowuu Предтсвям си каква картинка сте били родата при срещата с мъжа на братовчедка ти. Хихи...

И аз искам слънце, ама няма. Ако кофти времето продължава, ще се разорим, че аз само по магазини обикалям.  Whistling

# 119
Е, полежах сутринта до към 10, че то снощи нямаше кой да си легне в 22ч и се наспа рано, а и след обяд отнесох 2-3 часа, но не успях да заспя.
Взех си децата - супер им е било, бяха мръснички, ама готини hahaha Явор ме мамоса 2-3 пъти, но после отново мина на тати hahaha
Кога ли свекърва ми пак ще почива newsm78

Общи условия

Активация на акаунт