Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 675
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Що бе Миленка, ние се радваме все едно сме в детската градина Laughing Такова нещо не се е случвало никога в нашата фирма за 10 години. Имали сме тийм билдинги, Коледни партита и т.н. но просто така да направят нещо за нас, защото сме си скъсали з**ниците от работа, не се е случвало. И ние се радваме като малки деца, пък ако ни дадат по 20 лв. какво толкова ще си купим с тия пари newsm78

# 91
И на мен ми се струва добра идея за киното, дано филмът е хубав  Heart Eyes
20 лева толкова да са нищо пари-ей сега дадохме за лекарства и частен дофтор общо 70 лева, а заедно с лекарствата от предния понеделник до днес минаваме 120 сигурно Tired
Очертава се при нас операция на трета сливица, но ще изчакаме няколко години и ще се борим до тогава с профилактики и се надявам да попаднем на добър лекар Praynig
За мъже днес няма да мрънкам, моят в крайна сметка много работа свърши днес и много помогна, въпреки че и той започна деня с мрънкане и опозиция за щяло нещяло Crossing Arms
И на мен ми се яде много сладко напоследък, тва е от смяната на времето и наместването на хормоните
ето ви нещо за противодействие  hahaha

# 92
Ходили са на лекар - нищо му нямало, само много леко зачервено гърло. Изписала му инфлоцид, но не е била нашата ЛЛ, а някаква я замествала. Била казала да смуче таблетките, което не знам точно как трябва да стане newsm78 ММ му ги разтворил във вода и така му дава. Утре ще пуснем и урина, да видим дали няма нещо.

# 93
Ходили са на лекар - нищо му нямало, само много леко зачервено гърло. Изписала му инфлоцид, но не е била нашата ЛЛ, а някаква я замествала. Била казала да смуче таблетките, което не знам точно как трябва да стане newsm78 ММ му ги разтворил във вода и така му дава. Утре ще пуснем и урина, да видим дали няма нещо.

аз му ги давам и ги схрусква, не става да ги смуче, ама незнам колко е правилно.. Thinking

# 94
аз му ги давам и ги схрусква, не става да ги смуче, ама незнам колко е правилно.. Thinking

И аз така, ама не мога да му обясня да смуче ...

# 95
Те като тия малките топченца ли са или е нещо друго това newsm78

# 96

Зелда, много кофти това със сливицата.

Евридика, четох супер отзиви за филма, после да кажеш как е.

Хайде отивам да прибирам Светлушко от яслата.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 17:13 от Тодорина

# 97
Честит празник!

Умореният пират още спи и аз си пия кафето. Вчера му дадохме кексче и шоколадово десертче и след две минути заспа.  Crazy

Явно този вирус със зачервеното гърло и кашлица върлува в страната. Дано се оправят бързо дребосъците.

Зелдич, дано да не боледува често, докато дойде време за операция!

На кино ходихме на годишнината ни, но при положение, че има сравнително нови филми за 1.30 на ден, ходенето на кино не ми липсва въобще.

Който иска шоколадови десертчета, да ми дойде на гости! Имам много останали от вчера и ще си ги ям сама.  bowuu

# 98
Те като тия малките топченца ли са или е нещо друго това newsm78

не, няма нищо общо, нормално излеждащо Апче си е туй, като но шпа то  Peace

# 99
Евридика, как е Бонд? Радвам се, че си успяла да разтовариш!
Аз първо се оплаках, но сега ще се похваля - май ще вземе свекито и двете деца на село за уикенда, та ще отпусна и аз малко. Най-лошото е, че се замислих, какво ще правя, изключвайки възможността да почистя основно дома и ..... О, ужас! За нищо не се сетих, няма с какво да разнообразя, няма МОЛ-ове, няма кино, няма театър, няма нищо в този западнал край. Не ми се излиза по тъпанарските кръчми, бухащи пошла музика, нямаме клубове, има един ретро бар, която събира 4-5 човека мах и 2 дискотеки, пълни с пияни тинейджъри...., абе тъпа работа. Приятелите се разпръснаха насам натам, направо трагедия. Така ни завъртя вихрушката на живота, че ... Но нищо, поне няма да върша ежедневните неща по грижи за децата.
Сутринта мъгла, сега слънце! Супер! Ще се излиза!
Хайде, оставям ви, да взема да стегна кервана за разходка....

# 100
Да ви разкажа за филма Laughing Нищо особено не е, с две думи може и да не се гледа, но аз и нищо не съм очаквала от Джеймс Бонд Mr. Green

Вчера през деня Лорис е имал 39,4 Т, а ММ не ми казал, защото ако знаех нямаше да отида на кино. Аз му звънях към 15:00 да питам как е и той ми каза че няма Т, а точно тогава му е била много висока Sad Снощи като се прибрах, той се събуди и много ми се радва, говори без да спре цял час Shocked Имаше 38,8, дадох нурофен и заспа, чак към 3-4:00 ч. свали Т и аз заспах по-спокойно. Сутринта пак се събуди пълен с енергия, нямаше Т. ще видим днес как ще е. Днес ще го гледа дядо му, че ММ е на интервю за работа - стискайте палци Praynig

Имам нужда да се напия Laughing

Ето ви и закуска:

# 101
Янче, приятно ти чистене все пак! Все ще изчистиш за един ден и на другия ще починеш.

Дани, знаеш ли по едно време, че си помислих, че може и да те е хързулнал мъжо ти. Евала все пак, спестил ти е няколко часа тревоги.  Стискам палци за интервюто!  Praynig

# 102
Ей, когато поискат нашите половинки, може да са мнооого добри и внимателни! Евала на мъжа ти Дани, че ти е дал глътка въздух! И успех на интервюто днес!
Ама време ли е, чудо ли е! Едно слънце проби мъглата и я прати в девета глуха, разкошотия! Чак ме е яд, че трябваше да се прибираме, за обяд и сън...
Лили, май няма да мога да почистя, братовчедка ми си идва довечера от Америка със съпруга си, който не познаваме лично и утре ще ходим да се видим, запознаем и прочие, тъй като ще са тук само 2 дни, после ще обикалят неговите роднини..... и си заминава, зетя, а братовчедката ще поседи 10-ина дни след това, та ... чистенето ще е мираж и сега!

# 103
Ти па голем зор с това чистене!  Mr. Green Още по - добре бих казала, нали се чудеше какво да правиш.  Peace

И ние малко пообиколихме. Бяхме на гости на едната пра - баба и като си тръгнахме такова слънце напече, че сърце не ми даде веднага да го прибера. Не че не го прибрах да спи и сега се прави на маймуна ...

# 104
Добрийден и от мен  Peace

Аз съм захванала тоже едно чистене в кухнята, ама яко тегаво ми върви работата  Blush Никакво желание нямам, сигурно зат'ва  Whistling Обаче понеже утре няма да пипам нищо заради Задушницата, трябва да приключа скоро...Наистина е суперско времето, евала дет се вика, ако може още малко няма да се разсърдим хич  Sunglasses  Има цирка и сме се разбрали довечера с една дружка да водим ситните пък да видим дали няма да си сложа таралежа у гащите с моя хаймана, ич не си представям, как ще седи мирно и ще гледа кротичко  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт