Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
 Hug Здравейте!!!Ани изкара вируса със зачервено гърло-не се разминахме без антибиотик.Започнах да и давам осцилококцинум(по две на ден) и на третия ден нямаше никакви сополи(иначе си ги точим по 10 дни).Но ще купя и Еуфорбиум,за да имам ако се наложи.

# 76
Добро утро и тук да се оплача, че Лорис е с температура от снощи. Нищо друго му няма с Т. Дано от някой зъб да е. ММ ме ядоса рано сутринта, защото го оставих той да гледа малкия. Вика ми защо не си вземеш болничен, а той няма шефове, работи за себе си и никой няма да му направи проблем ако го няма. То и на мен няма да ми е проблем да си взема болничен, но ако някога ми се наложи за нещо по-сериозно... много се ядосах, той имал много работа дрън-дрън, да ама аз имам шефове, дето следят кога и по колко отсъствам и като им писне ще остана без работа и ще го видим тогава как ще изхранва семейството #Cussing out
Оплаках се. Хубав ден и болните да оздравяват Hug

# 77
Евридика, така е с мъжете, свикнали са само ние да се оправяме с тези неща - домакинство, деца, а и на работа да ходим, че да запълваме бюджета... Понякога се ядосвам на човешката природа при жените и при мъжете - как е устроена! Както и да е, да не си разваляме и без това гадния дъждовен ден и с такива мисли... Дано Лорис бързо да спре да вдига температура и да оздравява!
Каката ни е във ваканция и 4 дни ще съм с две деца, пълна къща, пълна лудница!!! Свекърва ми е в града, но ще ходи по лекари, та помощ за почти нищо. Вечер може да се излезе, ама то къде да ходим, а и този месец с парите нещо ..... Та язък, че си имаме баба. Събота и неделя няма също да е на работа, ама ще си ходи на село, нали е задушница, да сме си идели и ние, ама на мен не ми се ходи, не е много удобно в по-студеното време... А децата не ще да ги вземе май, поне не и двете, иска само каката hahaha Пак се оплаках май, извинете ме!!!
Като заговорихме за природата и стихиите, то и във Венеция не са добре нещата, замислих се за предсказанията на тоя и оня, ами тя Природата ще почне да ни го връща, с лихвите!!!

# 78
Хайде аз да ви метна една мразовита почерпка, ей така да оплакнем очи:

Оф, ще пукна за нещо сладко, егати прасето съм отвратително! Свеки ме черпи едно парче от малиновата еклерова на Неделя и въпреки, че не съм луд фен на тортите останах очарована. Сега ако имаше кой да отиде да ми вземе едничкооо ... Освен Бобо да изпратя ...  Rolling Eyes

Дано Лорис се размине само с високата Т! Нещо наистина от рано ни започнаха тея вируси. Лошото е, че при нас също не се мина без АБ, просто супер бързо се влошиха нещата. От срядата беше с течаща вода от носа и зачервено гърло и в четвъртък срещу петък вече му свиркаха гърдичките!

А относно мъжете май все едно и също си говорим, обаче са ужасно дразнещи екземпляри наистина. Толкова пък за две години да не проумееш за какво иде реч, аз вече наистина не го разбирам ...

# 79
Честито на будителите! И при нас е празник, ама не знам какъв точно, т.е. в селото в което работя. ММ е на работа, Светулко на градина, а аз от 9 до 11 бях на прическа - боядисване и дългата коса стана къса на етажи, малко като ритната зелка.  Simple Smile
Оставих робота да чисти, пералнята да пере, а робота запецнал на един стол.  Simple Smile
Купих на Светлушко нова книжа с музики.

За мъжете не ми се пише - и моят ако има начин се скатава. То затова детето е като лепка за мен.
Ох да минават тия вируси, че не ми се мисли. И Светулко пак е със сополи. В понеделник се беше смръзнал, ама дано остане само с цифолетата.

Ще хапна и блаженно ще полегна, че такъв рахат е веднъж годишно.

# 80
Нас днес от работата ще ни водят безплатно на кино, защото сме се справили добре миналия месец. Аз май ще го пропусна, Лорис ако още има Т. Милия, цял ден го мисля Sad Не бях ходила на кино от 3 години Blush и така ми се ходеше.

# 81
Евридика, помисли си - ако мъжа ти щяха да го водят на кино от работата, а ти гледаше болния Лорис, той щеше ли да се откаже от прожекцията?! Аз на твое място сигурно също щях да се прибера при болното си детенце, ама защо все ние правим жертвите???!!!
Днес явно не ми е мъжелюбив ден.... Въпреки че ММ не ме е ядосвало тия дни?!

# 82
Чух се с ММ, каза че Лорис няма Т. и спокойно мога да отида на кино. Каза че ще се оправят двамата с баба му на Лорис, няма смисъл и аз да съм там и т.н. Абе опитва се да ми замаже очите заради сутринта и успява Laughing След малко ще го води на доктор и после ще пиша какво е станало Hug

# 83
Кой филм ще гледате?
И аз не съм стъпвала в кино от март 2010.  Embarassed

# 84
Джеймс Бонд Laughing И аз от 2-3 години не съм ходила на кино и сега ще ми е голяма тръпка Laughing

# 85
И аз онзи ден крещях като луда на ММ.  Twisted Evil Ми  като зтворник съм тук и вечер няма кой мааааалко да ме отмени  Crossing Arms Каза да не съм крещяла така, че не било хубаво за децата.Пфу, сетил се да мисли за тях  Crossing Arms Оплаках се и аз.
И Пепи е на АБ, след не знам си колко дни кашлица, която не минава и доктора се позастрахова малко, но аз не му се сърдя  Grinning
 Да се оправят Лорис, Бобо и други ако има.  Hug
Булче, сега прочетох поста. Е много ме издразни тази даскалица #Cussing out

# 86
Ако ще се надпреварваме кой по - отдавна е ходил на кино аз ще ви занитя - гледах първата част на Ледена епоха!  ooooh!

# 87
Ама ти поне помниш какво си гледала, а аз не Rolling Eyes

# 88
Дзак  Sunglasses Честно да ви кажа с този Фб съвсем забравям дали тук съм се разписала... Blush Иначе чета, ама после като видя не съм писала няколко дена, баси съм оФцата  Rolling Eyes

Дани, стана ми яко смешно с това кино, егати политиката на фирмата, да ви бяха дали по 20 лева по-добре, да не сте в детската градина  HugИначе дано Лорис не вдига повече Т, но ти си му дай нещо профилактично, вит Ц, туй онуй  Peace

Ние още влачим сополки, конюктивита също не е минал, обаче съм доволна, че тази нощ изобщо не е бухал, мисля, че е от сиропа, който му спретнах по съвет на Детелинка от ФБ, да ви го споделя, не е сложно - запарва се мащерка 15 г с 250 мл вода, кисне 10 минути , прецежда се и после се обърква с 250 гр. мед, после в стъклен съд - у хладилника, дава се три пъти по една лъчичка, може месец някъде да седи в хладилника  Peace Отледно и чай от дюли ми давам, абе доволна съм, че овладяваме кашлицата поне, сополяците ще си отминат, конюктивита повече ме притеснява да ви кажа, мн упорита работа, сигурно десет дена вече го влачим, и още си го жежат очите егаси...

Айде, лек ден, някой да шибне по едно кафе с тея кексчета а Whistling

# 89

Айде, лек ден, някой да шибне по едно кафе с тея кексчета а Whistling
Болните да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт