Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 665
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Ехо Hug
Днес крив ден, ама не ми се мрънка. Снощи Симо се събуди от запушен нос и след това не иска да спи 4 (словом: четири) часа  Tired Tired Tired
Ева бързо оздравяване на вас! За имуностимуланти и аз се чудя, идея си нямам какви Thinking
Лена къде е тази тема с няколкото якета, че точно съм недоспала и в подходящото настроение да се заяждам Twisted Evil
Якета-две, едното подарък, сега търся гащеризон за сняг, а апрески вече поръчах Party Остават ми шалове, шапки и ръкавици и мисля да се търкаляме на воля по швейцарските Алпи, стига някой да ни спонсорира екскурзията hahaha
Днес сложихме гумените ботуши за сефте и много ми беше сладък с тях Heart Eyes  Mr. Green
Лелките утре ни заповядаха да мъкнем пижама, не го пускали вече да си ходи на обяд ooooh!
Бягам да търся жертви за заяждане...

# 61
И ние пак сме болни  Confused
Вчера го взех от яслата, провлачил едни сладки-сладки сополки. Ама то май все така ще сме... Тази сутрин като се обадих в ДЯ да предупредя, че днес няма да го водя, лелката остана много учудена, защото вчера нищо му нямало... а сополките са си били нормално явление  Rolling Eyes То сигурно е така, но аз предпочетох да си го оставя днес вкъщи и да се мъчим да се лекуваме.

Добре, че днес тук времето е слънчево да поизлезем на разходка, че се издавихме от неделя все валежи. Вчера голяма мъка, докато прибера мъника в дъжда. Обикновено от яслата го взимам в 4 часа, за да може да си поиграе малко навън преди да се приберем, но вчера валеше като из ведро, пък и в неделя само с колата се разходихме... събраха му се много дни вътре и както не е свикнал, луда работа  #Crazy мъка, мъка ще е тая зима... само да са здравички  Praynig пък другото ще го мислим в движение.
Ятце аз никакви специални игри не му измислям като сме по вътре, освен криеницата де, обикновено се въртим около коша с играчки или той бели ъглите по вкъщи с неговата кола, която си кара. Добре че е тя, иначе съвсем ще сме го закъсали. Та тази кола си има багажник и той само си крие някакви работи вътре и ги вози. Много обича да му давам задачки и той е много щастлив да ми помага с нещо, но и това е до време... абе кофти си е цял ден вътре  Sad

Супер тема за зимната екипировка  Peace И ние за сега сме само с едно дебело зимно яке, но съм с намерение да му купувам комплект от зимен гащиризон и яке, та ще ми станат 2 в случай, че се намокрим. В момента слагам суитчъри + дебел шушлеков елек и мисля така да я караме. Не съм спряла да му търся някакво есенно якенце, макар че май-май по вървежно ще да е да му намеря накаква шушлякова мушама и гумени ботуши за валежните дни. Онзи ден гледам едно комшийско детенце го бяха пуснали така да си преджапа локвичките в махалата и беше супер щастливо  Party Колкото до обувките, в момента му слагам едни по-високички обувчици, като ботички, а ботуши съм му купила вече. Притеснявам се само къде ще му намеря апрески  Rolling Eyes Обиколих тукашните магазини и коментарите бяха, че все още не са заредили... Някой срещал ли е онлайн  newsm78 И друго да питам, тези които миналата година са взимали комплектите зим.гащиризон и яке от сайта "бебешки дрешки" дали са доволни  newsm78

Зелда гледам и ти си писала за апрески. Ще споделиш ли от къде си поръчала  Hug Бързо да ти оздравява Симчо  Hug
Плами и на вас бързо оздравяване  Hug

# 62
Дейзи, ето ги http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-infants-026267 Ние нали си имаме леля у Англия, дето ни праща от дъжд на вятър  Party Тези ми се струват подходящи и са добра цена, ама нека пристигнат и да кажа по-конкретно.
Още съм без вариант за зимно завиване. Онзи ден нашият спи върху завивката, завивам го отгоре с друго одеало, за да не го събудя, ако му дръпна завивката отдолу и след половин час го намирам и върху второто одеало Close Принцесата с граховото зърно става наща Crossing Arms
Успешно борене на сополи Tired

# 63
Дейзинка, ние си купихме от тези грейки от Бебешки дрешки. Дани каза, че е доволна от тяхната и аз поръчах, само че от синия цвят, който исках нямаше от тези старите модели и поръчах от новите, които са пуснали. Тъпото е, че съм ги взела преди повече от месец и още не съм го облякла да видя как му стои ...  Embarassed На външен вид изглежда много добре, само че не е от този баш шушкавия плат, от който правят космонавтите по принцип, ами е някакъв по - различен такъв, не мога да обясня точно.

# 64
Добро утро!
Днес е един хубав есенен слънчев ден, сигурно и студен, но след 30 минути заемам нисък старт и тръгваме навън, да беснеем, та да спим после.
Дейзи, дано днес Йоани е вече добре и да си го пуснала. Това със сополите е вярно. Спомням си една от годините на каката в детската, събираме пари за помощни средства в групата и най-голямото перо беше за тоалетна хартия. Госпожите влачеха от онези огромните пакети с по 20-30 рула и се оплакваха, че не могат да смогнат да им изтрият сополите на всичките 26 деца. Всички си ходеха и си точеха сополи, но си бяха здрави, в смисъл - никакви други неразположения и оплаквания. Та аз съм от майките, дето съм пускала дете на градина със сополи. В крайна сметка, те изграждат и имунитет.... Но, всяка майка си знае най-добре, не налагам мнение.

# 65
Добро утро и от нас!

Нещо времето навън е мамата си джаса!  cold
У нас е супер студ, понеже сме на първия етаж, под нас няма кой да отоплява и пода е леден. Колкото и да е вредно за алергията след малко ще опъвам килима, кво да правя ... Чак чорапогащник му обух, той не е очарован като че ли, ама хич не го и питам.

Ето и нещо за сгряване на душата:

# 66
Добро утро, сладурки  Hug

Зелда, Пчеличке, благодаря за отговорите  Hug
Ятце  Hug пуснах го днес на ясла  Crazy Ама вчера от сутринта го подхванах с Еуфорбиум и капките от лайка. Резултата е, че още след следобедния сън вече нямаше помен от сополки  Shocked Много се изненадах ама явно като не са с вирусен характер, бързо може да бъдат овладени. Снощи е спал много спокойно и сутринта чинно се събуди в 7 часа, облякох го и чакаше пред вратата, въоръжен с две колички. Размрънка се пред яслата, но пък знаеше къде отива и макар и с нежелание, вече се е примирил, душичката ми златна  Simple Smile

Аз днес тръпна в очакване на първата заплата и се надявам да не ми попарят надеждите... Стискайте ми палци  fingerscrossed

# 67
Нас вече трети ден ни взимат със сополи Tired
Къде сте всички?
Дейзи, Еуфорбиум капки или спрей, че ми казаха, че спрея бил за деца само? И как правиш капки от лайка?
Ето кафенце

# 68
Добър ден!
Зелдич, опуха ли някой?  Laughing И аз зяпам по тези апрески отдавна и се чудя.
Палчета на всички болни да оздравяват! Сега се захлажда, белким утрепе вече всички бактерии да глътнем глътка въздух на спокойствие. Моите се редуват като оздравее единия, почва другия. Сега големия е сополив. Обаче само това, нищо друго. И то малко. Пращам го на градина (за първи път със сополи) защото е подготвителна група и изтърва много, а е и много назад от миналогодишните отсъствия. Даже "любимата" ми госпожа се опитва да си постели за втори скандал. Не знаел как да постави знака по-голямо/по-малко (учили го миналата година) и му втълпила хубаво, че има двойка за всеки неправилен знак и за нищо не става  newsm66 Обясних му го два пъти с различни примери и О ИЗНЕНАДА! той взе че го схвана. Явно трябвало само някой да му го обясни, а не да го "тъпче".
Кристиян вчера тръгнал да се катери на стола и някак паднал и си прехапал езика. Аз бях в банята. Сега стърчи едно отхапано парче от езичето му. Дълбоко и широко колкото зъба след кучешкия. Лекарката каза да промивам с лайка. Не се е кротнал след това де.
Уж всичко прочетох и мислено отговори давах, но така ме боли главата, че всичко е изхвърчало.  Rolling Eyes
Ееее, Дейзи! Супер!

# 69
ехо  Hug

Булка, тия даскалиЧки са за  #2gunfire. На мен ми дадоха форма да напиша оценки на мацките, които го гледат в яслата. Напрасках 6-ците да се радват.

Апрески купих от Дайхман, за 12 евро.
Якета има 2 от мин. година. Не знам дали ще купувам ново. Ако космонавта му е малък можв космонавт да купим, ама 6 якета - извинете.

Моят хубавец хем е едни от първите тръгнали на ясла, хем пак си реве по 5 мин. сутрин, ама после му минава.
В яслата правят веЧе проекти  Laughing, моят е в група Светлина (т.е. баш като за него).

Лек ден дами!

# 70
Зелда аз направо купих от аптеката без да уточнявам или изрично да питам  Embarassed Гледам го, че се води Еуфорбиу композитум назален спрей и пише, че за деца под 6 години се прилага по едно впръскване на 3-4 пъти. Иначе капките от лайка ги препоръчва Софито Боянова във фейса и от там видях. Аз само запарих лайка в по-малко водичка за да е по-концентрирано и капах по капка в нослето след почистването с физ.р-р и Еуфорбиума. Мисля си, че това определено успокоява лигавицата и ще прилагам и друг път като се наложи. Оригиналната рецепта е с малко мед вътре, но меда придизвиква ужасен дискомфорт и не съм го мъчила човечето вчера. Но пак повтарям, че според мен нашето боледуване си беше чисто и просто настинка, защото и гласчето му беше пресипнало в понеделник. Другото, което правих е напарване в банята с много гореща вода и мазах с камфоров спирт преди сън  Rolling Eyes Малко бабешка работа, но за него знам, че много загрява  Peace
Булче ох, милото човече  Hug Как си е прехапало езичето... как аджеба става това с промивката от лайка  newsm78 да ви минава бързо  Hug А за лелката в градината на Ники съм направо възмутена. За съжаление все още позволяват на такива "капацитети" да възпитават децата ни и после защо нямат мотивация да учат... Заслужава си един як скандал  Naughty

# 71
Привет! Завиждам ви за слънчевото време! Омръзна ми от студ и облаци.

Булче, твоите деца са безстрашни. Не знам как не получавам по няколко удара на ден. А учителката на Ники заслужава наказание. Не мога да си представя какъв професионалист трябва да си, за да направиш възможно най- голямата грешка при възпитанието. Счестно не знам как бих реагирала, ако някой си позволи да каже на детето ми, че не става за нищо, ако ще и да не е от отличниците. Особено в предучилищна възраст....

Дейзи, радвам се, че Йоан е добре!

Лили, как се отразява диетата на Бобо? Как се справя с изкушенията по градинки и площадки?

Болничките да минат на отчет.

# 72
Кво праите вие там с този ураган? Или не сте наблизо?  newsm78

# 73
Ние сме далеч, но като гледам тв направо настръхвам. Щом глупавата президентска кампания е спряна, можеш да си представиш колко зле е ситуацията. И Халоуин е мисия невъзможна за много дечица. Никой не е очаквал толкова жертви и материални загуби.

# 74
Оф, за съжаление природата ни грубичко ни напомня да не се е.аваме с нея ... Не че разбираме от намеци ...

Общи условия

Активация на акаунт