Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 722
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Цоп и ние тук. Биваме, горе-долу. Децата изглеждат здрави, а да видим до кога... ooooh!
Елхата и у нас не е украсена, няма ми го Коледния дух още... Баткото ме иври, та ще видим,може и да го огрее скоро.
С ММ сме си малко сърдити...ама ще ни мине..
Снежи ти до 3, аз тази сутрин си легнах в 5.. Crazy Не ме питай как съм сега...
Йоанка, айде честит ти мъж.  Mr. Green

# 556
  • София
Здрасти и от нас,

Вчера заведохме Весето да види дядо Коледа в Сердика център - на всички елхи се спираше да им се радва ноооооооо голям срам от този дядо, не искаше изобщо да припари до него. В суматохата обаче моята хубавица видя чувала му и веднага се зарови в него. Естествено първият подарък беше за Веси - даваха на децата по един дядо Коледа, само главата му.
Нашата елха я чакаме днес евентуално да я украсим.

Лили и аз правих мекици тази сутрин  Joy

Сега като застудя може би по-честичко ще пишем тук. Днес не сме излизали че е много студен вятъра.
Чудя се какво да готвя, нещо ми писна вече да го мисля всеки ден, изчерпах се.

# 557
Здравейте, момичета! Недоспали сте чувам. То от сън спомени няма, хич и да не ви пука  Mr. Green
Ние тъкмо се прибираме от тържеството за РД на големия с приятелите му. Демек детският вариант. Много ми е болно и обидно! Поканихме 15 деца. Лишавам го от много неща от доста време и реших да го оставя да покани всичките си приятели, които пожелае, реванш един вид. Още поче намерихме оферта "на примоция" и ни излезе евтино в сравнение с масовото. По-точно щеше да ни излезе ... Оказа се, че дойдоха 8 деца. Останалите дори не благоволиха да се обадят, че няма да дойдат! Иначе в градината радост голяма, всеки ден се разминават никой родител не си е отворил устата да каже "Ей, ние няма да го доведем" Зъбите ще им паднат! Остави, че платих и тези 7 допълнителни порции и така си останаха (35 лв са), ами и детето се разочарова!
И ние още не сме украсили елха.
Хайде бай. Отивам да си беснея тихо.

# 558
ох булче, много неприятно така, но пък и не взрви да звъниш и да питаш кой ще дойде

кофти го правят в Бг и родители и заведения

дано малкия бързо забрави разочарованието, пък парите.... м.....та им

представям си как се чувстваш, но поне следващия път ще имаш едно наум

# 559
Eй, днеска мекички имало за закуска, а аз да ги изпусна #Cussing out
Аз днеска лекинко си търпя снощния махмурлук, ама бива, за капак се и оцЪ(и)клих, та ми е весело, ама иначе пък снощи си изкарах страхотно. Едното приятелско семейство дето дойде,, с тях се знаем от едно време, га бееме гаджета с ММ.Та - младежа от фемилито, много готин човек, винаги като разказва истории, случки, го прави така, че на другия ден имам мускулна треска на стомаха от смях. С две думи - посмяхме се и то доволно!!! Верно - пенсионерската, до към 1ч., ама то с тия деца, няма сили за повече.
Днес излязохме, семейно, всички, спряхме на центъра, свалих Явор от колата и ... цоп, първата локва - наша, по корем и очи, целия в нея, мокър от глава до пети, стичаше му се струйка по лицето, та ... разходката свърши бързо. Първи опит - неуспешен! Хайде обратно у дома, преобличане изцяло, добре че си имаме дрешки и наново навън, че времето беше прекрасно, за сезона, слънчице ... Втори опит - успешен, само със сменени панталони по средата на разходката, щот нощес нали се беше опитвало да вали сняг, който естествено се стопи и имаше, хич да не е, локвички, които ни привличат като магнит. Но, важното е, че се наигра, после спа от 13.30 до 17ч, мама и тати също и така с неделния ден.
Ха сега четете Grinning
Ето ви нещичко за разкош

А, да не пропусна - украсихме елхата. Реакцията на Явор всеки път, като я види - "УАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!" hahaha

# 560
Ехо
Да не вземете да ни забравите Whistling
Булче да ти е жив и здрав големия мъж Heart Eyes newsm59 Аз каква съм заспала патица, хем се сетих като беше именик, дали и даже не ти честитих имения ден, пък не зацепих, че и рожден ден беше също Embarassed За другото не знам какво да ти кажа. На мен така не ми дойдоха половината гости за кръщенето, хем близки братовчеди, но го забравих почти веднага. Дано и Ники забрави бързо Praynig Praynig Praynig За съжаление не можем да ги опазим от лоши преживявания, рано или късно се сблъскват с тях Cry
Ятце, весело е било при вас гледам Crazy
Симо днес видя сняг за сефте тази година (не че помни миналата, т.е. направо си му е първи първи път) и полудя от радост и хилеш, а най-забавното е, че каза "Маша" hahaha Човекът сняг основно по Маша е виждал, та затва е Маша Joy
Аз съм бая болна този път, не знам какви са тези вируси дето карам през седмица, ама тоз проклет излезе, кашляне, гърло, сополи Sick Чувам, че Лорис май се разболява, пу да не е вярно Praynig
Друго няма, или по-скоро другото го знаете от фейса, та и тук няма да ви занимавам.
Цунки на всички, здраве да има, а другото как да е.... Hug

# 561
Върнахме се от баварското селце. Еван беше у-жа-сен! Тръшкане, викане, не иска шапка, ръкавици, а умира от студ. Полудях. Накрая бях съгласна да прекратим набързо преживяването и да потеглим за дома. Мъжът ми ме остави сама да си влизам в магазинчетата. Не знам как се справи сам с "темпераментния" Еван, но поне аз усетих нещо от разходката. Ядох наденички и си купих много шоколадов фъдж, та ми се пооправи настроението, но скоро не планирам подобна "почивка". С мъжа ми се смеем, че "проблемните две" при нас са официално започнали.  Crazy

Булче, много неприятно наистина. Разбирам да не можеш да отидеш на нечий празник, но поне уведоми предварително. Всички знаем колко много средства и приготовления коства един детски празник и не е честно. Дано все пак детето да е имало страхотния празник, който заслужава!

Зелдич, дано се оправиш бързо. Ужасно мразя да съм болна, пък на работа и после със Симо, нямаш дори възможност да боледуваш като нормален човек. 

Яне,  hahaha веднага си представих как дебнете локвите. Опасен разбойник.

# 562
Добро утро!
Първо кафето - хем за разсънване, хем за стопляне, щот при нас е брррррррррр, и снежец има малко, по покривите.

Аз тази нощ направо сомнамбулствах, не съм правила поразии, ама хич не спах, не успях да заспя и се въртях, въртях, май почти до зори. Сега съм подпухнала, имам чувството, че очите ми всеки момент ще се затворят, но нямам избор, чак следобяд имам шанс да дремна...
Нищо интересно няма при нас от вчера насам, така че...
Лена, представям си какво е било с Еван, Явор ми направи подобна сцена онзи ден - 30 минутно дране на центъра, да му сваля шапката и ръкавиците, ама не мина. Изнерви ме, но си остана с тях и вместо да си поиграе - седя сърдит в количката, негов избор.
Зелда, оздравявай и дано Симето да не го хваща!

# 563
Здрасти и от мен!

Като гледам навън какъв сняг е и с тея есенни листа нещо не ми се връзва ...
Дайте нещо да измислим и да помолим Ади да го смени, пък новата тема ще е в Новата година.  Wink
Аз нямам никкава муза в момента, явно доста ми се е поопънало мозъчето ...  Crossing Arms

А, ето едно:

Елхи, подаръци и сняг и весел февруарски смях!

Толкова от едната ми гънка!  Mr. Green

# 564
Лена, точно това ме ядоса - решили са, че няма да идват, или пък не могат да дойдат. Добре, аз с остена никой няма да карам! Обаче е редно да се обадиш и да предупредиш за решението си. Поне аз винаги така съм реагирала - положителен, отрицателен отговор, обаждам се и казвам. В заведението бяха готови да коригират бройката на поканените. Даже аниматорката се възмути как може да не се обадят!? Абе живи и здрави! Да им се връща! То цяла седмица всяка сутрин се разминават с мъжа ми и детето. Толкова дума да не обелят. Абе още ме е яд!
Съжалих ви като прочетох каква разходка сте направили с Еван.  Hug
Ятце  Hug
Зелдич, то не е модерно да се боледува бе! Я се стегни  Hug Бързо оздравяване!
Ние сняг пък нямаме. Вчера се уби да вали дъжд. Днес е приятно хладно около нулата.
Пчелно, не така черногледо бре!  Laughing Ще я свършим темата. Ей ги де са 12 страници. Ей сега ще ги изпишем  Laughing
"Снежко вън фучи и вее, февруарчето лудее" от мен. Чудех се дали не мога да измисля нещо с февруарчето руши къщата или пили нервите на майка си ..., но не ми дойде башш музата.

# 565
Булче, то и лудее е достатъчно.
Днес излязохме - голям кеф мама да прави снежни топки от рехавия сняг, а Явор да ги гази, до момента, в който снега свърши. Минахме на обиколка по листата, върху които има сняг - падане, ставане, щот листата се пързалят. И там свърши снега! И като влезе в градинката, в калта .... и върти около едно дърво и пада смях, и расте, и расте ..., а той трупа кал на ботушите и става по-висок Joy После рев, докато го сложа в количката, тръшкане, станах цялата в кал, количката няма да я коментирам, просто разкошотия. Но пък му беше весело!
Аз също съм съгласна да се промени името на тая тема, за да сме в крак с времето.

# 566
Да драсна и аз някой ред,добре сме след 4 дни вкъщи със сополи,днес отново на ясла Peaceутре ще сменяме педиатърката си най-накрая ooooh!още много плаче,даже лелките казаха,че имала много силен глас и че се деряла,ама аз си я знам,вкъщи почти не плаче,гласа й не се чува,ама като отидем на ново място при непознати хора,горко им Peace Joy Rolling Eyes
аз днес правя пак тесто след като вчера не ми се получи newsm78та да си запълвам времето докато Дани си играе с новите играчки ,които вече получи от бабите и дядовците Peaceне си мислете обаче че ми е скучно,все се опитвам да угодя на нашия татко,имам чувството,че от него са ми повечето проблеми отколкото от детето,дори често си мисля колко сме различни и как ме натоварва с негативизма си,ама да не ви натоварвам с това наближава коледа ,а пък аз не мога да си намера елхата hahaha hahaha hahaha
Булче и аз бих се ядосала Naughty
да оздравяват болничките,прегръдки Hug

# 567
Дзак и от нас, поразходихме се и ние един час навънка, замръзнаха ни бузаците, сега такова слънце е опекло, чак ме е яд, че малкия спи по това време, ама... Sunglasses иначе 2 дена не сме излизали уикенда, само до магазина с колата набърже, ама адски студ беше, и един вятър... cold

Иначе нищо интересно, освен че пак сме с конюктивит, след няма и 3 седмици здрави, незнам от де пак го лепна, много упорита тая гад мръсна  #2gunfire Поне няма външни симптоми, само си потърква очетата чат пат, на Торбадекс сме от петък, този път и крем даде, ама как го слагам само аз си знам... ooooh!

В сряда мисля да го разходя по София до Мола, после в Джъмбо да накупим някои подаръчетата от родата  Wink

# 568
Здравейте февруарски майчета с палави малчоганчета!!!!!!!!!!
Да се похваля, днес ни показаха"пишлето" на бъдещия мъж. Нашата кака си ходи на ясли много е доволна както и аз . За мен държанието и е като на дете в детската градина . Храни се сама /без да се цапа/ сяда на гърнето кагато и се пишка или ака . Сама се сабува и обува след това. Мама и тати се търсят само по тревога ако се удари или иска нещо което не може да си вземе сама. Почти всичко и се разбира като говори. Нооооооооо е много пестелива от към приказките. Всиечко общо взето е ОК , направо си е готова да става кака.. Но непоносимоста към непозната та дори баба и дядо е ужасна. Не дава никой да и досаждата докато играе , а разбира се бабите се сърдят и сега понеже зимата живеем заедно с свекитата , са решили да и се харесат като я водят и вземат от ясли , но и там за сега на камък. Вмомента в който стъпят в къщи започва да ги бута,  цупи се, абе направо си ги гони. Срам не срам  детето си има предпочитания към хората.
Това е от мен честито на  всички на които съм пропуснала да честетя каквото и да е било  и между другото ние още на първи украсихме елхата и голям кеф на на никой не дава да се доближи до нея да не би случайно да събори някой някоя играчка ида я развали. Hug

# 569
Здравейте мамчета и дечица!  Hug

То при вас наистина сняг заваля, сигурно са изпопадали листата. Ние и тук чакаме сняг, но аз предпочитам в България да ни вали, че голям хаос ще настане. И ние подкарахме коледните празненства - миналата и тази седмица е лудница: концерти, театри, включително и дребосъков ще правят коледно парти в яслата (днес му дадоха покана). В събота вечер в нашето село имаше голямо коледно празненство - официално запалиха коледната звезда на църквата, сергии из цяло село, песни, игри, елхата украсена от всички деца в двете училища, голямата ни кака пя, малката лудя с приятелките си, само Малчо много му се спеше и бързо се прибра с татко си. Много весело беше, въпреки че мен ме беше хванал някакъв вирус, че цял ден ме блъска глава, пък и с тоя конкюткивит постоянно ме питат добре ли съм - мислят си, че съм ревала.  hahaha

Булче, ЧРД на патерици на момченцето ти. Много неприятно така - и аз имам един такъв спомен от един мой детски рожден ден и напълно разбирам яда ти. Тук поне всеки предупреждава дали ще идва или не - през ноември на РД на малката кака абсолютно всички гости си дойдоха без изненади, а в България все някой ще те изненада неприятно. Сигурно теб те е повече яд и от него - да са живи и здрави, както се казва.  Hug

Катерица, браво на твоята бъдеща кака - скоро ли ще идва бебето? При нас ревността при децата ми при много интересен начин се развива - малката кака ревнува от голямата, а дребосъка от малката. Ама повече се лигавят, не е нещо сериозно. Но той ми е голяма лепенка, да ми е жив и здрав, не си представям какво би било с бебе наоколо.  Hug

И на други исках да пиша, но вече се олях и спирам. А да, по повод велосипедите и кучетата - аз в България не бих карала в София, например, защото ще ме е страх и от коли и от кучета. Тук кучета също има много пуснати, но не бездомни. Досега не ме е гонило куче, но винаги намалям, като видя разсеян стопанин, защото колкото и да ме убеждават, че са добри, голяма ще ми е утехата, като се потопя с все колело в канала заради някое "добро, игриво" кученце.  newsm78

Лека седмица (аз вече броя дните до другата - вълнувам се като малко дете)!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт