Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 728
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Е, и ние сме наоколо. В Русия всичко е спокойно, нито вълци вият, нито чедото им плаче (чели ли сте приказката Иванушка Глупака?) Обаче елате у Булчето да видите какво е... Лудница, лудница ...
Не съм ви чела дори. 4 дни торта правих. Днес вече съм преуморена, а тортата изядена. Камерата ми е изкъпана под течаща вода, стъклото на кантара е счупено, стените са нарисувани с химикал и туй-онуй още някоя дреболия. Иначе всичко е тихо, кротко и спокойно... в комшиите обаче  Laughing

# 541
ЕЕЕ как да не се разпиша след последните няколко поста Laughing
Лена, направо ти завидех за разтегливите дрехи Mr. Green, че чак сега ще ги обличаш,аз не съм ги събличала Embarassed
Еван в най-скоро време ще ти каже че те Обича, направо звездите ми го говорят Laughing
"системата" преносимо гърне я има и Борянка,но е с Хипопотам, в началото много я уважаваше,но после си предпочете обикновенното гърне,което си го разнася навсякъде,а одеве си го беше позиционирала в центъра на хола срещу елхата за да я гледала докато пишка hahaha
Та както разбрахте вече и ние сме с окрасена елха, децата се включиха много активно и аз съм супер доволна!
Борянка много й се радва, пипа лампичките,кичи и разкичва с играчки и после даже й потанцува Joy от кеф newsm44
Та да кажа много ми се понрави натрапването Ви Лена и Булче Hug
Булче,голяма торта ще да е била щом 4 дни сте я правили!
Та по този повод, да ти е живо и здраво голямото момченце,нали за него е била тортата Hug
Кажи на Криси да строши целия кантар,ако иска даже и моя ще му пратя,че само ме ядосва Crossing Arms
И на Борянка любимото й занимание е да рисува по стени ръце,а снощи за ужас на брат си му надраска възглавницата и  той лекинко побесня ooooh!
Моето диваненце обожава да прелива водичка и като я разлее да маже и да ближе където е разляла Sick, вчера докато бяхме на вечеря при свекърите, се покатери върху дивана(облегалката му,а тя е бая висока) и се опита да свали едни картини на баба си и след като не й се получиха нещата,стана страшно, така се тръшка,че 2 часа свят ни се зави Crazy, в яда си се въртя в кръг,пада става и продължава, полсе се опита да  си изкара яда върху една кукла, и накрая се надраска по ръцете и възглавницата на батко си ooooh!
Та така и при нас е весело  Laughing
Хайде дано да се разпишат още мами че много искам да чета нещо Hug

# 542
Изтече ми времето, отивам да си взема душ и да се позиционирам Hug
Хайде лека от нас

# 543
А, Наде, не, не! Не сме се разбрали за разтегливите дрехи. Аз съм по-дебела отвсякога! Разтегливите дрехи са просто за удобство при планирано освинване.  Laughing Имам си нови дебеларски дехи и затова не нося само разтегливи такива.  Whistling

Булче, кажи ти гърбът ти как понася лудницата? Пък тортето го видях и мноооого ми хареса, ама щом викаш е свършило, няма смисъл да си правя устата за парче...  Whistling

Отворих нета да търся алтернативна рецепта за пиле пармезан, пък взех, че минах през ФБ, форума и май скоро няма да ми стане вечерята.  Whistling

# 544
Минавам да метна по едно кафе, че вчера май забравих да пиша ...  newsm78

# 545
Взимам си от кафенцето ... Heart Eyes и сядам да ви изчета.
Първият ми уикенд у дома от доста време насам. Спретнах и баница за закуска....а след малко мисля да събирам децата и да украсяваме елхата Laughing, че от известено време само за това говорят.

Иначе сме добре, няма да пътуваме никъде за празниците, така че и за Нова година плановете са да сме си вкъщи.  Mr. Green. Вие имате ли планове?
Друг път по това време на годината и подаръците са измислени и купени, а сега още съм на етап "идеен" проект, ама и той нещо не върви.
Момичета, голямото ми момче е твърде голямо вече за игри разни и не знам какво да измисля. Той естествено иска по-нов телефон, по-нов компютър-абе, скромно ми е детето Sick.

Bossa Nova - Recaro са едни от най-сигурните столчета!!! Нашето не е такова, само защото ми беше адски скъпо, та взехме Cybex, което беше следващото по сигурност, така че добър избор е направил вашия татко. (проучвах класация по тестове на TUV).

Ауу и да се похваля Blush, че си сбъднах една мечта - ходихме преди две седмици на концерт на Роби Уилямс...така, че за мен Коледата вече дойде. Пускам ви един поздрав от там....на първи ред на балкона съм аз.

# 546
Креми, радвам се, че се "обади"!  Hug Евала за подаръка, който си си спретнала, аз Роби не го харесвам особено, но като гледам си е било изживяване!

# 547
Тука съм, изчетох ви и много се зарадвах на свежия полъх, Булче, Креми Hug
Мен нещо не ми е ден, с ММ не можем да се разберем за това, кое е по-важно и кое е по-правилно и си спретнахме леко сдъвкване, че и скандал не мога да го нарека, а довечера сме поканили гости и не знам хич, как ще ги посрещнем със сърдити физиономии. Щот и моята още е крива, за неговата, няма да коментирам. Мълчанието е злато, казал е някой умник, а дано да забогатеем днес нашата фамилия hahaha
Лена, завидях ти благородно за 3-дневната почивчица, която ти предстои и за шоколадовия пир.
Нашата елха остава за утре, дано оцелее някоя играчка, защото възнамерявам да я украсяваме с двете деца, демек и с Явор  Joy
Хайде да ходя да си доям, че приспивах малчо досега и си прекъснах "вкусния" обяд.

# 548
Здравейте и аз съм тук вече и се разписвам. Много свежи коментари и случки има. При нас е малко самотна картината, само аз и момиченцето ми, но пък съм си самостоятелна и няма кой да ми се бърка. Целувки от нас.

# 549
набърже здрасти и от мене, тука е страпен студ, е сега простирах и замръзнах  cold Не съм изкарвала съответно младежа , следобед до магазина нещо с татко му да го заведем набърже  Sunglasses

# 550
Хей, Вероника Hug
Къде се установихте за зимата, намерихте ли си вашето местенце, с малката Вероника?!
При нас е спящо мъжко царство - Явор в леглото си до мен, а таткото в кухнята на дивана, каката си гледа филмче в стаята, аз ръчкам в компа и е страшна тишина... А кой ще прави грид за следобедна закуска на Явор, кой ще наложи баницата и ще я опече?! newsm78 Mr. Green

# 551
Ятце, аз бе! Ей сега ще ти наложа баницата!  Laughing
Тъкмо съм яхнала метлата и летя ли, летя ... цял ден. Крещя като луда. Да бяха легнали двамата да поспят ли ... Кристиян спа, ама другия не. Така 3-4 часа спокойствие за майка им и баща им да има. Ама вероятно в следващия живот. Господ сигурно ни ги записва и ще ни ги връща другия път.
И да знаете при нас е топло!  Laughing И ние не сме излизали. Мен ме наболява левия пирон от дясната страна и не ми се мърда нийде и за нищо! В повече ми дойдоха последните дни.
Айде бай сте и до скив!

# 552
Ятце в Слънчев бряг сме за сега.
Мамите с две деца май повече пишат в темата.
Не е лесно да се гледат едно, две деца, пък и мъж, да им готвиш. Аз поне мога все още да се скатавам, моята яде колкото едно котенце и то не манджи, а аз каквото намеря, всъщност унищожавам всичко, което ми попадне.
Лека вечер.

# 553
Добро утро!
Навън е нещо много  cold ми се струва. Мятам по един топъл шоколад за сгряване:

Аз обещах на нашия тати да му правя мекички за закуска и отивам да мятам теста!  cook

Хубав мразовит ден от мен!

# 554
  • Русе/Germany
Добър ден!
На Лили кафето гледам не е бутнато но и аз ви слагам едно че да не кажете че няма  Wink аз си пийвам от нейното
Ние по "традиция" от как сме тук всяка събота се събираме Simple Smile на хапка и пийка. Снощи много рано се предадохме но аз вместо да си легна стоях до 3ч ooooh! и сега как ми се спи. Пия си кафенце и пафкам, навън вали сняг а аз на топло.
ММ днес почивка. Щяхме да ходим на Глювайн, но няма да е май Thinking че леко хладно
Отивам да мия и оправям къщата че има много за миене Sad но вечер много дрънкам в кухнята и никой не може да спи ако мия.
Бай ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт