Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 737
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Еййййй, супер, я кажи как мина срещата на татко и син!  Heart Eyes

# 526
Честит имен ден на празнуващите,да са живи и здрави.   bouquet
Днес  съм решила да ходя за подаръци за коледа,но да видим дали ММ няма да ми развали мерака.
Утре съм на ендокринолог стискайте палци резултатите да са добри.Simple Smile

# 527
Утре съм на ендокринолог стискайте палци резултатите да са добри.Simple Smile

Стис  Praynig

Ккаво ти е та ще ходиш на ендокринолог?

# 528
Наде, тоя Лидл много ме дразни - шарана го бяха изкупили кой знае от кога. Те като зареждат 5-6 бройки, ще го изкупят, а! Дано вашия е по-добър, нали него визираш за МОЛ?!
Днеска поизлязохме, та му измръзнаха бузаните и ръцете, щот ръкавиците ги свалихме, след истеричния рев, който удари.
Лора, успех при ендокринолога!

# 529
Студ, не студ, и ние откарахме почти час навънка... Whistling Показваше 3 градуса, демек се ядва, а и слънце се опитваше да се покаже чат-пат, то сега ако не излизаме значи в зимата ептен да се заседиме в къщи... Sunglasses

Честит празник на всички, които празнуват днес  Hug

Йо, искаме подробности, няма да се измъкнеш толко тъкно ше знаеш  Peace

# 530
Янче, тамън Лидъла имам впредвид за Мола hahaha
И тук шарани не видех, ама аз такова чудо не готвя!
Миленка, ти пък подробности сега Mr. Green
И ние излезнахме да се поразходим и я завих с една пелена одеалце с ципче и на нея много й хареса, вика му яке и почти беше готова да заспи,ама реагирах бързо и я вдигнах от количката,че сега вече щеше да се е наспала и немаше да мога да пиша тук Laughing
На мен вече ми се затварят кепенците,и ще ида да полегна,а като знам диването само като ме усети и почва да се върти напук на мен че съм решила да спя Laughing

# 531
Честито на именниците!

Лора, палчета!

Тук е лудница при нас. И сняг заваля.

Светулко е ОК. Тая нощ поне дремнах.
Вчера го видяхме, с подут пръст е. От яслата си трайкат. Май за това е бил рева, ама като не може да каже.

Лек ден мами, много работа има, пусто все има да се работи.

Йоанка, радвам се за вас.

# 532
Честит празник на именниците! Да са живи и здрави! Аз срам не срам бях забравила.  Blush И риба няма да правя.

Йо, радвам се за вас и най-вече за мъжа ти. Представям си колко е щастлив човекът.

Наде, я си хапни още едно парче чийзкейк. Те боровинките са полезни.  Twisted Evil

Лори, палчета и от мен. Дано всичко е наред.

За мъжа ми да кажа, че е виновна майка му. Да е жива и здрава! Добре ги е научила жената и нямам забележки.

# 533
Добра ти е свекървата, Лена, улучила си! Радвам се за теб и на всеки го пожелавам.
Наде, усещат ли, що ли, в момента, в който задремвам и изревава, ужас направо. Аз затова не спях следобяд, но напоследък ми е нещо дремливо...
Миленче, 3 градуса си е жега, при нас беше 1, но важното е, че е над нулата.
Теди, да ви минава пръстчето и утре си го поглези Светулко, нали в петък се гледахте?!
Хайде, аз чакам шарана да се опече, после може да ви кача някоя снимчица Laughing

# 534
Пие ли ви се кафенце девойки Flutter

После може и да се включа Hug
Хубав ден от мен Hug

# 535
Мерси, Наде, за кайвенцето! Пийвам си сутрешното и се моля, днес по-малко капризи от малкия ми мъж! Не мога да разбера, как от нищото може да изпадне в криза и да ми стегне капата за норматив... Със същия успех и каката тази сутрин ми вдигна кръвното - вчера си дошла от училище с гуменките за физическо, ботушите си стоят в класната стая и пита "Къде са ми ботушите?!"...  Mr. Green Ех, деца, разкошотия, няма празно - все е весело. Затова обичах на Булчето постовете, защото винаги бяха позитивни, дори когато разказваше за болката си... Hug
Хубав ден желая и пишете!

# 536
  • София
Точно и аз пийвам кафенце  kaffeetrmker_2
Теди верно все пуста работа, край няма... И колко пъти я занулявам (сосбено преди отпуски) и пак за заринвам, как става  newsm78
Вчера купихме столче за кола Recaro, някой да го е ползвал, да има отзиви- че моя мъж си ги проучва и той си реши това да е  newsm78 ?
До скоро, утре в ще го водим в Мола да го щракна с Дядо Коледа и ще пия кафе с приятели.

# 537
# 538
ехо,

ще ходим навзн да купим магическа дъска

Светулко пак дивя нощес, ама след сиропчето се успокой

лек ден мами, т.е. до по късно

Бобчо, във ФБ писах, може филтъра на пералнята да се е запушил, нашата тогава свети така

# 539
Тук е такъв студ и вятър. Дано времето се оправи, че утре ще ходим до баварското селце на север и ми се иска да не умра от студ. И шоколадова фабрика има, та ще си обличам разтегливи дрехи.  Laughing

За мое огромно щастие периода с "оу шит" отмина. За мое още по- огромно съжаление е заменен с " оу май бич". Надявам се, че се опитва да каже че ме оБИЧа. Не знам от къде толкова ги чува тези ужасии. Вярно, че гледаме филми като е в стаята, но можеше да запомни нещо друго.  ooooh! Вчера купих "система" преносимо гърне/ седалка за тоалетна. Естествено с героите от "Колите"... Не възнамерявам да го ползваме скоро, но минах покрай тях и в момент на лудост ги купих.

Още не съм украсила елхата. Не знам кога ще стане. Другата седмица съм на конференция с мъжа ми, т.е. на почивка за три дни. Малчо ще е при дядо си. Та може да си останем без украса до Коледа. Аз мога и сама да се справя, но ми се иска да я украсяваме всички заедно.

Понеже не сте писали много, ви натрапих моята персона. Да се поправите.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт