Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 739
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Наде, много сте ранобудни Simple Smile Взимам си едното кафе - това първото най ми харесва Laughing
При нас още няма сняг, не сме украсили още елхата, коледното настроение хич не е на дневен ред, но както каза Надето - дано да дойде!
Аз да се похваля, ще имаме Коледен банкет в Банско, ще сме за два дни newsm44 Аз се записах, ама много се двоумя newsm78
Булчето верно скоро не ни е разсмивала, да се похвали с нещо.

# 511
Добро утро,
jatze, хич не се двоуми - отивай Wink На нас тази година от фирмата ще ни се размине коледното парти. Уж всяка година имаме, но тази сме много зле, станаха разни проблеми, имаше кражба на пари и тази година без премии и без партита Crossing Arms

Ето и закуска:

# 512
При нас прехвърчат вече снежинки - пухкави! Но и вятър се изду, сигурно ще да е студееееееееееено!

# 513
Здрастииии!

Яне, за теб кафето, за мен бисквитите!  Mr. Green Сделка или не?  Flutter

И тук си вали харабийската, няма как да нямаш коледно настроение, освен ако знаеш, че няма да има премии и коледно парти! Дани  Hug
Мисля към обяд пак да се изнесем с малкия навън, да види как вали снега, въпреки, че на тоя студ не ми се мотае много ... Вчера беше много лайняно с тоя топящ се сняг и калта ... Още не сме му купили, елха щях да кажа, шейна, не че като го знам много ще се вози, ама нали да си има детенцето.

Айде, отивам да гледам Гала.

# 514
 CryПри нас само си прехвърчаха тия няколко пухкави снежинки и това си беше #Cussing out Даже и вятъра утихна, та ме хвана яд, че не изведох по-рано Явор, да потича малко, да му се чръвнат бузанките, а само до кухнята и до МОЛ-а Кауфланд се разходихме, с колата...

# 515
Янче и тука тъй, прехвръкнаха и свършихааа, тъкмо си мислех да водя Борянка да ги гледа навън,че постоянно говори за Няг,ама нъцки Crossing Arms
Аз само до нашия мол Лидъл ходих пък, и то пеш че ми е под терасата Mr. Green
Вие у Монтана пак по-добре, да видиш тук колко е умрела работата,направо да те е срам,ма нема на къде!
Беха изтипосали неква смешна елха,но хората като ревнаха,беше егати излагацията ,да видиш как безвреме я смениха, и едни шатри опънали уж за коледен базар, а то местни магазинчета,не производители на нещо, си изкарали друънкулките и то в този студ!
Абе,немам думи! Извинете за отклонението Blush
Има ли други с такива способности като моето дете, да танцуват върху гърнето докато пишкат Joy

# 516
Сняг не искам! Ако може само за два дена по Коледа и то пухкав и бял. После да изчезва!

Наде, как точно се танцува седнал?  Laughing Само не казвай, че щрака с пръсти. Хаха.

Тази седмица не съм много активна, че мъж ми е в отпуска. Та от понеделник не съм правила нищо. Само прането сортирах, че му омръзна да давам напътствия полегнала коя дреха в кой кош да се сложи. Много е приятно да си лежиш, пък някой да готви и чисти.  Whistling

# 517
Много е приятно да си лежиш, пък някой да готви и чисти.  Whistling

мммммм  newsm10 завидях ти  Embarassed

# 518
  • София
Добро утро,

Честит празник на всички празнуващи днес, черпя за именния ден на ММ

# 519
  • Сливен
   Добро утро.Честит имен ден на всички Никита.Да са живи и здрави

# 520
Добро утрооо!
Честит празник момичета и честит имен ден на всички, празнуващи днес! Специални поздрави на съпруга на Рени - да и е жив и здрав!
Ще пълните ли шарана за довечера?! Аз мисля - да. Само ММ да го купи днес и да го изчисти, че тая дейност ми е омразна...
Наде, да наистина, как точно танцува Бубето, не разлива ли съдържанието в гърнето?! newsm78 А иначе ние на гърне не седим, та ми е трудно да си представя и танц.
Лена, къде го дават така - недей да ни караш да ти завиждаме, твоя мъж е за награда - "Най-добър съпруг!" Къде го тоз късмет, да се излежавам и само да казвам, може, ама ако съм болна Joy
Навън сигурно е "Кучи студ!", както казва Емо Чолаков, но не духа, няма мъгла и не вали, даже леко слънце се опитва да се прокара, та мисля за половин час да изведа малчо да потича малко на площада.
А, днес няма кафе, ето едно, да ви разсъня....

# 521
Драсти и от мен!
Да ни е честит Никулден

Kak сте дами? Готвите ли се за празника? Никога не мога да си представя да напълня и изпека шаран, а да го обеля пък абсурд. Пък и не ми е вкусен особенно Whistling Но обичам всичко на морски теми, така, че задължително трябва да се празнува, независимо как Grinning
Теди, как е Светулко?
Лена, така се живее 200 години Flutter
Сняг още не сме видели тук, хич не ми трябва, още сме на тема истерии при излизане и отказване да ходи, така че хич не го виждам да е ентусиазиран. На елхата се кефи обаче, вика "ата, ата" и все я сочи, пускаме светлините всяка сутрин като ритуал и вадим шоколадче от адвенткалендара, което към 90% изяждам аз Whistling
Май пак се опитва да пуска сополи Sick Ама да не се оплаквам де, да стискам палци по-добре Praynig
Айде цунки от мен, ще се впускам в дебрите на работата Tired

# 522
Кучето лай - кучи, кучи, кучи!  Joy
Сетих се за тоя идиот невероятен!

Честит празник на всички празнуващи днес - именници, банкери, рибари и бургазлии!   bouquet

Ренка, да ти е жив и здрав мъжа!  Hug

# 523
Честит имен ден на всички именници!
На Ники на Гатофилия, на Никито и на ММ на Рени!
Да са живи и здрави и с гордост да си носят хубавото име! Hug  bouquet
Лена,  Янче Joy, голям танц е, не щрака с пръсти,ама се клатушка напред назад и вика Буба цува Laughing
Аз днес само салатките ще правя, а свекърва ми ще пържи бяла рибка ммммм!
Шаран не обичаме!
Веднъж ММ ме кара да пълня,че нали такова се яде на Никулден, да ама попаднхме на такъв който мирише на блато и бяхме отвратени, а толкова се бях постарала ,тааа си останахме само с хубавите снимки ooooh!
Снощи правих един боровинков чизкейк и днес какво мислите Embarassed,не можах да му устоя, мамка мммм и смотах набързо едно парче и хич не се горедея със себе си,че нали съм на диета уж ooooh!, та така наобяд ще рупам плодовее или зелева салатка Crossing Arms
Айде, да се пробваме да скокнем до нашия Мол,че сигурно всичко изкупиха и неостана нищо за мен hahaha
 Hug Hug Hug

# 524
  • София
Ха добър ден!
Вече не съм мома англичанка Joy и Криско си има тати  bowuu
Много вълнуващ ден беше, много игра падна вечерта и така.
Ще имаме на 20.12 коледен банкет в пиано бар и мисля тази година да ги оставя двамата и аз да отида ( миналата не ходих).
Айде до скоро, пак продължавам с творческата дейност.....
Честито на Ники на Ани и Ники на Булка Марулка!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт