Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 742
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, слушам във Враца проблем с почистването на снега, а при нас, на има няма 30-40 км от там грее едно слънце, едно облаче няма на небето, ветрец не вее... Направо ме хвана яд, че Явор са наака посред играта и предвидих, че ще да е редко, щот миризмата му беше такава, та по спешност виках тати да си ни прибере, че ако го бях  сложила в количката, до ушите щяхме да се намажем. Явно трябва по-сериозно да си го сложа на диета, ще яде варени картофи, та ще му пукат ушите...
Дани, честита прическа, ами на ученичка ще приличаш, на какво друго, ние сме си млади Embarassed
Лили, при вас само един фризьор ли, я взимай ваучер и се занеси до някой салон, каквото и да направят с прическата ти, все ще е промяна.
Бобчо, много сладка джуджанка, пу пу.
Зелда, оплаквай си се на воля, при всички е така, само наистина да сме здрави, с тръшкането все някак ще се справим.

# 496
Джуджанка, джуджанка - ама тя си вика че била дядо Мраз  Joy , даже вчера спа с роклята, че не дава да съблечем Мраз, и шапката като и я сваля, сама си я слага  hahaha

Зелда, ми зетчето да се стяга, че не може така да се тръшка и да реве, момата ще вземе да я досрамее от него, пък ако вземат и двамата да се тръшкат и както не ги умеят тия работи, чудо ще е  Hug . Бързо оздравяване ви пожелавам (никакви болести да не се чуват при вас вече)

Галини, и при вас никакви болести, стига вече  smile3513

Лили, ама мила ти си си ученичка, аз доколкото си спомням скоро май на 19 ли стана, на 20 ли  newsm78 , я отивай да си направиш фешън фризура и ни разбий тука с мадостта и красотата си  Wink

Янче, и тук слънце има от сутринта, ама вятъра е ураганен направо  cold

Дани, честита прическа, дай снимчица да те видим  Wink

Да се оплача че вчера ми се счупи кафемашината и сега ще си взимам само виртуално еспресо  #Cussing out , иначе минах на нес докато не я оправим или купим нова, тъй като вареното не го харесвам ама хич  Tired

И да кажа да се записвате по-честичко, че да изпишем темата и да пускаме коледната .... стига вече с тия шарени листа, то вятъра ги отвя  hahaha

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 13:48 от bob4o_f

# 497
Нали викате че трябва да се изпише темата и аз да се включа с едно обедно кафе Laughing

Още не съм се снимала, нещо нямам настроение за снимки Laughing Не ми се работи, ама хич, а съм се заринала с писма и обратни разписки, направо съм като в офис на БГ пощи ooooh! А ако излеза отпуск, после ме чака двойно повече работа.

# 498
Доби, само да кажа че все едно четях за Борянка Confused,направо е кошмар,но и аз съм готова да издържа на всичко,само да ми е здравичка Praynig,че да не ви разправям как си изкарах акъла снощи!
Решавам ,аз да хвърля отново поглед на пишканото в гърнето й (предния ден бях говорила на същата тема с една приятелка,която имаше проблем с урината на нейното детенце,та затова се загледах и аз) и видях че има миниатюрно бяло парцалче в пиша,но викам сигурно недовиждам,но снощи пак видях  и като се разтреперях, като ме сви корема и така се разплаках,че да не ви разправям Cry
Днес рано сутринта й направих тоалет и хайде да пикае над стерилното шишенце и беж до болницата да нося урина! Излезна обикновенната, слава богу всичко е наред, само ед. пл. епителни клетки и ед. левкоцити, а утре чакам и стерилната урина Praynig
Такъв страх и стрес се е натрупал в мен с тези бъбречета,че немога да ви опиша Cry,ужасно е постоянно да трепериш за детенцето си!
Ох, извинете Confused

Дани,честита прическа, нали знаеш че сега требва и да те видим Hug
Направо и на мен ми стана студено като прочетох,дано днес да му е топличко вече на Лорис Heart Eyes
Ради е страхотна джуджанка Heart Eyes, малка красавичка си е тя!
Лиленце ,небой се и Борянка не би търпяла такова чудо на главата си Crazy
Гале, дано да си по-добре вече,а на Роската да му е минало ожуленото Heart Eyes Hug
Янче и тук е слънце бе душа, ама такъв студддд,направо ми иде да вия cold
Добре че свекърите днес реагираха веднага като ги помолих и дойдоха на секундата, свекърва ми седя с Борянка ,а свекър ми ме кара до болницата и обратно и после и кухнята ми донесе и баткото ми докара и резултатите ми взе!
Булчето нема ли вече да се разпише беее Naughty Crossing Arms
Ставам да затовря вратата на терасата,че скоро няма да мога да си довърша поста,ако реша да проветрявам още Laughing
Този пост го пиша от 40 мин, а междувременно успях и Борянка да приспя,сега и аз отивам да се приспивам,че от притеснение снощи неспах ooooh!

# 499
Хелоу  Sunglasses Ние опуснахме да се овъргаляме в снега, ама то така бесно валеше и виеше, само в колата и в нашите, пипна с ръкавицата само де, да не е без хич, днеска го разтопи, ама от утре пак, та ще вадим и ние шейната  Laughing Разходихме се отново до Благоевград до Кауфланд днеска, егати разнообразието а... Tired Ама кат си нямаме Молове пък  Crossing Arms

# 500
Понеже викате да хабим темата, ето ви тиквена супа с шоколад и червен пипер Crazy

Ай да видим кой е експериментатор Whistling
Наде, гуш, сигурно наистина ти е било много гадно, но не се притеснявай, всичко ще е наред Hug
Аз продължавам да работя Tired

# 501

Малкото ни ясленче на не толкова добра снимка:)))))
Като за начало сме добре,но е много трудно и за двете ни,днес като ме видя ми вика-мами еми ме,тоест  мамо вземи ме:(плаче мнооого,ама да не ви плаша,пък тези които са го минали го знаят  Whistling ooooh! Rolling Eyes
при нас сняг няма,но не ми липсва,само ще боксувам до яслите с тази количка Peace
Болничките бързо да оздравяват Praynig Praynig Praynig
Наде,при все че имаш две деца,а ние с първо ,тревога си е Hug
Zelda S-това с тръшкането не ми е познато ,но звучи страшно.кураж Peace
Пчеличке и моята коса е ужас,толкова пада,никъв обем,нищо,като проскубана  кокошка съм,ама само да се пострижа няма да се оправи,трябва грижа,мерак,а при мен липсват,оф и аз ви се оплаках:(

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 16:45 от yan4etooo

# 502
Още една малка госпожичка  Heart Eyes
Страхотна е, Янче. И каква хубава прическа има, пу-пу...

# 503
Наде  Hug

Днес взехме Светли по-рано, че цял ден ревал, и нощта не спа, 2 дни съм гроги.

Зъби ли са, рога ли са - не яде, не спи, не пие, реве, АД ви казвам.
Плюе лекарствата, свещички не действат, иде ми да се метна от балкона.
Уж са последни зъби, ама ще ни довършат с тате му.

Хайде стига съм се оплаквала.

На болничките да минава бързо.

Лек ден мами!

# 504
А тук с мама в Джъмбо ама лятото

А бобчо-за бритона много ме е яд ,ама като съм умна я постригах в банята на мокро и беше добре,после като се изсушихме стана толкова късо Embarassed

# 505
Янче, супер е Дани!
Няма да се ядосваш за бретона, нали сега е зима и няма много кой да я гледа, пък и е момиче, все някак може да го замажеш с някоя фиба.  Wink

# 506
Супер си и е бретона, мен той ме накефи най много  Wink

Теди, не се коси мила, успокоявай се че това са последните зъбчки и после ще има нови чак на 6-7 годинки . Дано тази нощ е по лека и бързо да избиват зъбките  Hug

# 507
Моята прическа е като на Дани, само ми е по-дълъг бретона Wink Тия дни ще ви се покажа Laughing

# 508
Екстра, разписахте се нещо, айде и аз, да не оставам по-назад.
Наде, спокойно, всичко ще е наред и със стерилната урина. Та нали знаеш, че ние-ените с пикочните пътища при смяна на времето... Зная, че ти винаги ще си мислиш най-лошото, нали сме майки, но Бубето ни доказа, че се справя с всичко. Кураж! Скоро ще минете и на профилактичните и ще може те да се насладите на предстоящите семейни празници! Hug
Адашке, страхотна е Дани! Ще свикне с яслата и ще спре да плаче, още сте новобранки.
Теди, на Светулко бързо да му израстват тия кътници, споко, при никненето на 6-7 години нема такива проблеми, поне нашата кака нямаше.
Зелда, тая хранителна комбинация направо ме уби, не знам обаче какви ще са последствията, ако наистина се поеме.

# 509
Хайде на кафенцето дружки Heart Eyes Hug

На мен нещо хич не ми коледно,но се надявам да стане Laughing
Янче, страхотна е Дани,а на малките дечица им отиват такива бретончета Hug
Теди и на теб не ти е лесно мила, от зъби ле се оказва драмата при вас!
Дано тази нощ да е била по-лека!
На Бубата още не й е избил 4ти кучешки и е кошмар, вече от 2 месеца и ми иде да се гръмна и аз,ама нема начин Tired
Надявам се днес да мога да излезна и да свърша малко работа!
Хубав ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт