Ще ви сложа едно кафе за ободряване и ще ви чакам да се появите

Мен така ми се спеше сутринта, ама никой не ме пита.
Ако го изпусна търчи гол из целия апартамент
Какво значи кога го слагаме да спи, аз не мога да го накарам да спи на сила. А той си ляга съвсем на време според мен от 21:00 до 7:00 са си 10 часа сън, колко повече да спи. Първо мрънкаха че не спял на обяд, сега пък заспивал много рано, уф много ме дразнят

. Сега седи на гърнето а аз се възползвам да ви пиша през това време
, ужас направо, снощи си бях свършила всичко до 22 часа и само чаках тя да затвори очи че и аз да си затворя моите
и втори твърдението че любовта на мъжа минавала през стомаха хич не е вярно - аз си му готвя по сто неща, пък той пак не ме обича и така
...
Гушнах го, един чадър държа и дамска чанта. Той ми мрънка, защото му е студено...едвам се занесохме до вкъщи. Преоблякох го, завих го, направих му топло мляко и за малко да заспи в 18:30, но го разбудих да поиграе малко иначе щеше да ме побърка през нощта. Заспа към 21:00
За първи път каза думата "студено". Направо и двамата бяхме замръзнали 
Казаха ми че приличам на ученичка 

Изкарахме с мъж ми поредните вируси, а от днес зъб се опитва да ме боли!
Студа ни застигна и нас за съжаление, вън е кошмар, а снощи беше
А аз си мислех, че няма по-зле да става в тази насока, но дълбоко съм се лъгала. Другото което е-прави ужасен цирк с рев при излизане. А да почнеш да му слагаш яке става страшно, а като стигнеш до ботуши и шапка няма да ви обяснявам. И реве така доста след като сме излезли, не да кажеш да му стане интересно навън. И последно да се оплача, че не иска да върви