Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 748
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Ехеее, къде сте, момичета?
Ще ви сложа едно кафе за ободряване и ще ви чакам да се появите

# 481
  • Сливен
   Добро утро от Сливен.Как сте мами и сладки дечица?Аз си пия сутришното кафе преди Плами да е станала ,че после се започва ... Миене,обличане,оправяне на легла и т.н.
   Весел и усмихнат ден ви желая  Hug

# 482
Кафе си имате, хайде от мен мекиците тогава:

Гледам някакво слънце се е облещило тук, а мен така ме мързи да излизамееее ...  Tired
Ще ми се наложи обаче, не става само вкъщи да седим, само дето не знам вече къде да се заврем. Всички по работа или отишли другаде да живеят и ние само останахме от групата.

Ева, завидях ти!  Hug Мен така ми се спеше сутринта, ама никой не ме пита.

Бе сетих се сега да питам, има ли други такива диванета дето вечер да не искат да си лягат? Това малкото направо ми скапва нервите вечер. Като го изкъпем и излезем от банята и полудява направо. Не дава да го обличаме, даже памперса едва успяваме да го сложим. Иска да скача на спалята по гол задник, което мен не ме устройва, че скоро като го преобувах и ми се изпика на краката!  ooooh!
С баща му решихме, че вече ни е време да отидем да работим за някой пилот от Формула 1. Такава бързина и рефлекси сме развили, че като го съборим да легне и всеки се мята по най - бързия начин да го облича!  Mr. Green Сигурно за няма и минута сме в състояние да му сложим памперса, бодито, пижамата и чорапите. Лудницата е пълна!

И така ... отивам да си нагледам ресторанта във ФБ, после може пак!  Mr. Green

# 483
Лили, Лорис е същия - много обича да стои гол след банята и започва едно гонене ooooh! Ако го изпусна търчи гол из целия апартамент Laughing Ако успея да го облека бързо си изпива млякото и после започва да си играе и така до към 21:00 -21:30. Онзи ден тъпата учителка от яслата питала ММ кога го слагаме да спи, защото заспал на обяд преди да си изяде яденето #Cussing out Какво значи кога го слагаме да спи, аз не мога да го накарам да спи на сила. А той си ляга съвсем на време според мен от 21:00 до 7:00 са си 10 часа сън, колко повече да спи. Първо мрънкаха че не спял на обяд, сега пък заспивал много рано, уф много ме дразнят Twisted Evil

Хубав ден от мен Wink

# 484
Ето ни и нас тук Simple Smile
Навън едно хубаво време, слънчице...абе приказка направо. Излязохме, седнахме на кафенце...и до тук ... Ради взе да се напъва и набогом към къщи, че мислех че се е наа*ла, да ама не, аз и казах да стиска и тя маймуната е стискала...само дето се прибрахме на бегом  ooooh! . Сега седи на гърнето а аз се възползвам да ви пиша през това време  Mr. Green .
Дейзи, Лена, за работата  -не съм започнала все още, поотложиха се нещата и много се ядосвам, че се бях настроила, а пък сега ако ми кажат точно преди Коледа, незнам дали няма да се откажа сама  Crossing Arms

За заспиването вечер - слагам Ради в 21.30 в кошарата - заспива в 23 часа  Crazy , ужас направо, снощи си бях свършила всичко до 22 часа и само чаках тя да затвори очи че и аз да си затворя моите  hahaha

Янче, завиждам ти че в неделя мързелуваш, мен например вчера почти цял ден ми гледаха Ради и пак не можах грам да си почина от готвене и щуркане напред назад. Даже тая сутрин казах на ММ че спирам да готвя - първо защото съм качила още 2 кила  #Cussing out  и втори твърдението че любовта на мъжа минавала през стомаха хич не е вярно - аз си му готвя по сто неща, пък той пак не ме обича и така  bowuu

Маметата на диети - кажете как се справяте, че мен хич не ме бива в отслабването, не мога да се стърпя и все хрупам нещо...ужасна съм направо...

# 485
Къде го туй хубаво време, тука един вятър вее, имам чуството, че всеки момент ще завали сняг, даже не сме излизали за пръв път, но не толкова заради студа, ами много ме ядоса малкия звяр , та за наказание  Twisted Evil

Иначе нищо интересно, почивам си малко на компа с кайвенце и си мечтая и на мен някой да ми го вземе за един ден, цял ден нищо няма да пипна, само ще си лежа с некое книжле , мечти, мечти... Sunglasses

# 486
Ще си лежиш друг път, все ще намериш какво да свършиш докато го няма ...  Tired

# 487
Миленче, няма ли как да ти се сбъдне мечтата - баби, дядовци?! Как издържаш, не знам, може би щото ти е първо и единствено, знам ли, аз не бих могла, евала ти! На теб и на всички останали майки-героини, които се справят сами, някои дори и без половинка...
А за лежането, Лили е права, все си намираме по нещо да свършим. Просто е по-спокойно, когато го вършим.
Въпреки че, ей го на - един ден без мен и го беше хванало разстройство, та пак не ми беше много спокойно, дори си мислех да си го взема по-рано, ама свекърва ми ме убеди, че иначе си е добре, беше го подложила на диета, та вечерта вкъщи щеше и ушите ми да изяде Mr. Green Но, да чукна на дърво, от снощи не е акал. Чудех се, дали се не е продри...кал от мъка по мен hahaha...

# 488
Хора, къде сте, снега ли ви затрупа, щото при нас сняг - няма!
Ето какво слънчево утро посрещаме в Монтана ....

Сега и едно слънчево кафе ще ви метна

Похвалете се с първи сняг, гледам вали някъде в БГ...

# 489
Тук валеше, ама с дъжд Whistling, сега е  една лапавица навън. Вчера Роката така се шибна на едно кубче от строител...сега хем има отпечатък, хем е ожулено Tired А пък аз онази вечер такава бъбречна криза спретнах, че..искаше ми се да умра.

# 490
И при нас има снежец, ама колкото за беля, някакво никакво количество.
След малко ще видя дали ще мога да го опаковам моя син, дали ще ми позволи по - скоро и да излезем навън, че той от миналата година надали помни нещо.
А кака не ми се излиза, не е истина, ама няма как ...

Яне, завидях ви!

Гале, дано вече си добре, чувала съм че много боли това!  Hug

# 491
Вчера беше ад. Ходих да взема малкия от ясла, той по маратонки ooooh! Гушнах го, един чадър държа и дамска чанта. Той ми мрънка, защото му е студено...едвам се занесохме до вкъщи. Преоблякох го, завих го, направих му топло мляко и за малко да заспи в 18:30, но го разбудих да поиграе малко иначе щеше да ме побърка през нощта. Заспа към 21:00 Tired За първи път каза думата "студено". Направо и двамата бяхме замръзнали ooooh!
Днес съм го опаковала, шапка, ръкавици, апрески и т.н. верно че с колата ще го взимат, ама за всеки случай Laughing
Едвам дойдох на работа, вятърът щеше да ме отнесе, а уж не съм отслабнала много.
С нова прическа съм - на късо каре и бретон Blush Казаха ми че приличам на ученичка Laughing

# 492
# 493
Де късмет и аз да се подстрижа!  Tired
Нашата фризьорка нещо щяла да се отказва, сега работела на друго място и само когато е свободна от другата работа можела да взима часове и направо да ти се отще. А косата ми е отвратна просто - проскубана, някакви страхотни възли заплитам и съм се зарекла и за някъде до раменете да я правя, писна ми вече!

Я, каква готина Джуджанка! Моят синковец зАбрави просто да седи така с шапка на главата вътре ...

# 494
Ехо,

аз да се обадя, че зачезнах май напоследък Sad
Бобче, снахата много и отива червено, ама да знаеш, че свекъра и е от Левски  hahaha
Как е коледното настроение? Ние украсихме, обиколихме тук там и съм доволна, ама пак се почна с поредната серия гадости  Sad Изкарахме с мъж ми поредните вируси, а от днес зъб се опитва да ме боли!  #Cussing out Студа ни застигна и нас за съжаление, вън е кошмар, а снощи беше  #Crazy
Симо е кошмар-тръшка се навъобразимо, търкаля се по земята по магазини и улици, ту е весел и игрив, ту ако не стане на неговото прави ужасен панаир  Sick А аз си мислех, че няма по-зле да става в тази насока, но дълбоко съм се лъгала. Другото което е-прави ужасен цирк с рев при излизане. А да почнеш да му слагаш яке става страшно, а като стигнеш до ботуши и шапка няма да ви обяснявам. И реве така доста след като сме излезли, не да кажеш да му стане интересно навън. И последно да се оплача, че не иска да върви Shocked Все вдига ръце да го носиш Tired
Така...оплаках се, извинявайте, искам само да добавя, че на всичко съм готова да издържа, само да не ми се разболява както си знае  Praynig Praynig Praynig

Бягам да ям супа, после пак ще попиша, този път без да мрънкам, обещавам!
цун

Общи условия

Активация на акаунт