Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 751
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте мамчета и дечица!  Hug

Ятце и Наде, супер е, че успяхте да се срещнете. Като гледам снимките не само дечицата хубави, ами и времето. Сигурно ние като се приберем ще почнат големите студове. Ако има сняг, няма да се сърдим, ама мразя сух студ без сняг.  Hug

Галини, при нас въпросът със събуждането през нощта почти напълно приключи, като спрях да го кърмя края на август. Биберони и шишета никога не сме ползвали и сега няма за какво да се буди. Само като е болен му се случва, но то е разбираемо. Но пък в момента и той и малката кака спят на спалнята, та е постоянно бутане нощем. Аз понякога се местя на празната спалня в съседната стая, но да ви кажа по-зле спя без тях - все кошмари сънувам.  newsm78

Амидала, спомням си и преди си споменавала за потенето. Ако е по-къс ръкав и одеалце вместо олекотена пак ли е така, то пък сигурно те е страх да не разголваш много, много неприятно така?  Hug

Снежи, ние имаме и от този вид приставка за колелото - дето е като палатка (нашата е двуместна) и от другия вид, дето си е седалка отзад. Аз ползвам седалката. Другото се вижда по-удобно за детето и по-закрито, но е доста големичко. Като го купихме не влизаше през вратата на тогавашното ни жилище и трябваше постоянно да се разглабя. Сега пък минавам покрай един канал на път за работа и ме е страх с това да не падна във водата (защото съм и много смотана). Освен това ММ казва, че е много по-тежко да се кара.

Теди, има градски транспорт, но никога не съм проверявала дали има от нас до работата ми. Почти съм убедена, че няма. Аз умишлено не искам да ползвам градски транспорт - тук е и бавен, и скъп, и неудобен. Аз мога с колата да си ходя (вече ми я оправиха, добре, че имаше гаранция) - 10 минути ми е, но умишлено бях избрала колелото в по-хубавото време, защото искам по-здравословно да живея. Аз реално по цял ден съм затворена вътре, а обожавам на въздух да се разхождам, но нямам по 2 свободни часа да ходя до работа и обратно. Затова се спрях на варианта колело, но определено в този студ не е си работа.  Отскоро подхванах поне плуване един път в седмицата, но разходките с нищо не мога да ги заменя. Даже може да ме сметнете за луда, но в неделя на прибиране от църквата, карам ММ да ме спре по пътя в центъра, за да се прибера пеша до вкъщи (50-60 минути разходка). Ходя си сама с удоволствие, то от моите никой не е фен на разходките. newsm78

Алкохол и аз не пия, никакъв - нито на вкус ми харесва, нито ми носи каквото и да било удоволствие, а от непознатите аспекти на характера си се плаша.  Joy

Бобчо, надявам се, че Ради е добре.  Hug

Приятен уикенд ви желая - аз утре ще продавам мъфини и торти в училището на малката ми дъщеря, че имат коледен базар. Тук следващите две седмици ни чакат куп коледни събития - коледни концерти, представления - другата седмица имаме само една свободна вечер без никакво събитие!

# 466
Привет! Тъкмо се прибираме от разходка. Най-сетне и при нас изгря слънце.

Еван спи сравнително добре през нощта. Особено откакто се шири на голямо легло. Не пие нищо, спи по памперс обикновено, въпреки че съм му купила много сладки нощници. Ако се събуди, идва в нашата спалня и се качва на леглото.

Много хубава среща сте си спретнали! Много добре са си поиграли децата.

Мимозка, вие поне имате батко, който може да провокира употребата на разни глупости, пък Еван не знам и как реши, че така се изразява възмущение и разочарование.  newsm78

# 467
  • София

Добро утрооо! Утрото е хубаво, защото спахме непробудно- сложих го този път 1 час и 15 мин. по-късно и купих неговата си биберона   Kissing Heart Да ви кажа бяхме покарали 3 седмица недоспиване и бях дала на късо на работа (как издържате не знам с постоянното будене...)
Чудничка срещичка с чудни деца!
Песл и аз обичам разходките, а колегата ми в стая ежедневно с колело идва на работа, само в голям дъжд и студ ползва маршрутка  newsm78 Аз съм му казвала, че не бих най-малкото от притеснение да не се изпотя и т.н. (той се преоблича на работа и така)....А той нали ми е вечната добра опозиция все ми показва снимки и дава пример с Холандия и Белгия как правели хората  bowuu
Хубав уикенд (последни прилично топли дни ще са от понеделник кочан  hahaha). Ние сме на рожден ден на приятеля Коко и това ще е занимавката днес, за утре може в Джъмбо да отида, че обещах на една възрастна колежка на работа да купя за внучето и играчка, която пее песента от рекламата на Джъмбо  Joy

# 468
Здравейте!
От снощи ми е едно криво, малчо ме подлуди на вечеря, така де - то вечерята не се състоя, само ме изкара от равновесие и сега са прибрани ВСИЧКИ кашони с играчки, палатки, триколки, ВСИЧКО, щото много ме ядоса. Нощта спа супер, даже до 8.00ч си поспа, но в 3.30 ония комшии с климатика дето си слагаха следобед и ни събудиха, си правеха купон с музика от времето на баба ми - сръбска имам предвид, чалга, ама от най-мазната - кючеклииската и познайте как се събудих тази сутрин - накриво, а Явор ми го докриви с киселите си изпълнения и нервите ми вече са пред скъсване...
Но ... стига съм ви се оплаквала, навън пак грее от вчерашното слънце, стягам багажа и ... "... дим да ме няма...!"
Надявам се слънцето да е навсякаде и всички да му се насладите, щото наистина от утре бррррррррррр hahaha Nature Snowman

# 469
Ейоооо!

За колелета гледам си говорите, аз винаги съм си възхищавала на тези екстремисти! Мен лично би ме било ужасно шубе да не ме изяде някой помияр /не е като да няма такива/! Не ми изглежда като най - приятното преживяване да въртиш като гламав педалите, докато някакъв озъбен пес те гони!  ooooh!

Аз пък честно да си кажа хич не я обичам тая зима. Предпочитам да няма сняг, че като се сетя след като се навали и на какво заприличва града и лошо ми става. Все има неизчистени улици, на всеки ъгъл има напикан сняг, а кучешките лайненца намятани небрежно из преспите са допълнителна екстра!  Sick

След малко ще вадим елхата да украсяваме, да видим колко ще изкара!  Mr. Green

# 470
Добро утро и от нас  Hug
от два дни чета само и не мога да насмогна да пиша

Благодаря на всички за загрижеността за Ради - добре е милата, само когато изпи оцета повърна на няколко пъти и това беше. Полсе пък 2 дни беше запечена, ама и тоя зор мина вчера и да се надяваме че сега всичко ще е ок  bowuu

Янче, мила, и аз от снощи съм яхнала метлата, ама то не се издържа - и ММ и Ради ме изкарват извън нерви - ММ си ляга в 8 и става в 8, а пък Ради си ляга в 11 и става в 6  Rolling Eyes . Направо съм бясна, не стига не се сбуди по няколко пъути, ами на това и отгоре става рано рано и пак ме буди да ставам. Днес я оставих да прави каквото си иска и хич не сим я погледнала от сутринта - пратих я да събуди баба и, после идваха дрехи да взима, после се храниха, сега са някъде навън... Ама не си мислете че аз съм спала през това време - само се крих под юргана с надеждата че ядът ще ми мине, но уви - стана 10 часа и най накрая станах с г*за нагоре.... сега си пия кафето, пиша си, а нямаме нищо за обед, главата ме цепи яко и отделно имам още 100 задачи за изпълнение, които включват  и излизане по магазини, а така ме мързи.....
Оплаках се...извинете ме ...

А за алкохола щях да казвам - пия почти всичко - само да има кой да гледа Ради Simple Smile

Още много имам за писане, ама бягам, че всичко мен си чака....после пак...

# 471
  • Русе/Germany
Да драсна и аз малко.
И на Боби играчките са прибрани. Вбеси ме и ги махнах. 100 пъти повторих да си ги прибере (вече го прави) той слага 1-2 и започва да ми се хили и спира. Станах аз да ги прибирам, всичко оправено. Отивам до тоалетна и като се връщам, всичко на земята пак. Побеснях Sad но да ви кажа хич не му прави впечатление.
Отивам да чета в готварската малко че вчера се сдобих с хлебопекарна и сега се чудя на коя програма да пусна да меся тесто за меденки.

Тук е слънце но е -3гр. мисля да излезем до един магазин тук до нас за още някой дребни неща. Нашия тати си е в нас но се е затворил в детската и работи. Каза ми "Все едно ме няма" Simple Smile добре че Боби не се усети къде отиде че нямаше да има мира.

Хайде чао за сега че съм от тела, шефа гледа Маша Wink

# 472
Не знам дали ще има някакъв ефект от прибирането на играчките, май само си се залъгвам, че го наказвам... Моля се по-скоро да стане 6 часа, че да ги дам на свеки и 24 часа да мирна и аз, и те, разделени един от друг, та евентуално да се отрезвя. Въпреки че мисля да се опиянча довечера, заформяме "парти" в една механичка. Тя механата си е по домашному направена, не е заведение, та всичко ние ще си приготвим, а дано станат нещата, че напоследък никаква организация за подобни срещи не можем да направим...
Лили, ти нещо си настроена антипес-овски, май, а? Да не си имала сблъсък с представителите на тая раса?! Аз по принцип много обичам животните - кучета, котки и прочие, но за бездомните кучета съм скептично настроена, при все, че в София ме хапа едно, когато бях студентка... Хем ме е яд на тях, хем си мисля, че за състоянието, в което са, сме виновни ние - хората. Екоравновеси ли е, що ли е, май хич не си върши работата!!!
Снежи, честита ти придобивка, с радост да си я ползваш, дано си я разучила и омесила тестото за меденките Wink
Бобчо, не е лесно с тия малките, особено както е при теб - пълна къща, а помощ - никаква или поне не на място...
Е, малкия юнак заспа, отивам да обядвам, че оставих каката сама да яде...

# 473
Здравейте набърже и от мене, кафе-мафе, всичко съм опуснала, ама карай... Sunglasses Пекох курабии, с трая готварска поне плюса за домочадието е,че през ден им меся нещичко, и аз намазвам де, слабеене - йок  Whistling Аз преди 5-6 години се засилих да карам колело, купих си, качих се ЕДИН път, после брат ми се качи, спука гума, и айде да я залепи, айде...и така си остана милото колелце прибрано... Blush

Времето супер верно днеска, не можем се приберем на обед, направо от вратата изтича да ляга  hahaha

# 474
Забравих да споделя, пък не ми се редактира - от 2 дена се сдобихме с кукла, по-точно некакво мъжко бебе, хвана го  в левчето и няма пускане, та го взех, то милото на нищо не мяза, в муцуната е като настъпено с кубинка все едно, ама сега с него ляга, а него става, викам му - кой е това, вика - Гошката  ooooh!

# 475
Миленка, Ванката разни сигнали за братче ти дава май.  Laughing Иван и Георги... Хаха  Hug

Колело мъжът ми си купи преди три години за четири цифрена сума и сега твърди, че седалката му не е удобна и колелото си стои в килер.  ooooh! Аз пък не разбирам идеята да си сложа колелетата в колата и да карам до парка, където да карам. Та и двамата не сме на гуми. Но скоро ще ни се наложи, защото малкият ще порасне и ей ти семейна активност.

Аз още си боря страха от кучета, следствие от глутница в Студентски град. Лекциите ми в първи курс започваха в 7 и 15 и бяха в Центъра на Източните Езици и Култури, който е на Тодор Александров, и всяка сутрин към 6 часа с една колежка треперихме дали ще ни нападнат или ще се разминем. Веднъж почти припаднах, защото нападнаха един колоездач и след като той се отдалечи, тръгнаха към нас. И бяха много. Редовно ни лаеха насреща и аз се сковавах от страх. Сега всички приятели и роднини имат поне едно куче и малко или много спрях да се изприщвам само като видя куче. Дори не знам докога ще успявам да удържам фронта за наш любимец. Подложена съм на постоянни атаки от мъжа ми и Еван се радва на кучета адски много. Не знам.

Снежи, аз ползвам хлебопекарна само за тесто, което изисква втасване. За другото може да ползваш миксер или робот. По- лесно и по- бързо.

Бобчо, довечера ти си лягаш в 8 и да се гледат с баща си. Вече и ти работиш, така че няма причина да не сте наравно.

Отивам да правя закуска на малкия манстър и до пощата да пращаме подаръците за България. Усещам, че ще ми приседне като кажат колко кг е и колко ще ми струва, но пък подаръците са за любими хора, та цената е оправдана отвсякъде.

# 476
Добра вечер. Ние сме в Плевен на гости, затова се включвам рядко, че на един лаптоп се мъча има разминаване във фонетиката и трудно пиша.
Ние сме добре, елхата ще правим като се приберем у дома след 7ми, може би по-скоро 9ти.
Расте, дърдори, подлудява, ама какво да обяснявам вие знаете  Mr. Green

Алкохол: вино(бяло, червено и да са сухи), бира, водка,мента,коняк, уиски, като най-тача последното. Май ще дойда най-голямата пиянка тук, ма ми е кеф вечер да седна кат мъжете да ударя едно  Mr. Green

# 477
Добро утро!
Кафе?

Аз също си пия моето, което е екстремно и чееерно, брррррррррррр и горчиво hahaha
Ей, момичета, срам ме е, ама одъртяваме нещо, снощи едвам издържахме до 00,30 ч и се прибрахме, всичките от компанията. 7 човека изпихме 1 л ракия и 2 л червено вино, като вино пиха само 3-ма и се оплезихме и йок, айде мирно и кротко по къщите. Като се сетя некога какви купони правехме и ми се реве...
Е, днес ще си мръхтя самичка, ММ излезе да кара  motor, децата са при свеки, а аз мисля да се излежавам и мързелувам, поне до обяд.
Лена, направи компромис и си вземете котка, но си мисля, че едно малко паленце, което ще отгледате от бебе, няма да ти се отрази хич зле.
Миленче, как е Гошката? Не се притеснявай, те днешните момченца са страшна работа, всички сме ставали свидетели как момчета се карат за детските бебешки колички, моя е готов да се тръшне, ако не му се даде на мига, така че. А и с куклата на кака си играем, верно, че основно се стреми да и извади очите, но ...
Ние елхата, ако не успеем през тази седмица, ще я украсим следващия уикенд. Интересно ми е Явор как ще реагира и ще има ли жертви сред играчките?!

# 478
Вземам си кайвенце, моьо мъж отиде да слага зимни гуми на буто, ние дома още, навънка студдд  cold Още малко и го свалям ка барчето, малко да разнообразим, пък и другите дечорля от махалата ще дойдат, да направят малко джинбиш  Sunglasses Гошката е бетон, не се притеснявам, никак даже, ама много грозен, мнооого, поне да приличаше на нещо, а то... Rolling Eyes  Mr. Green

Айде, замирисва на зима вече, аз лично нямам търпение да завали тези дни, да видя как ще реагира дребосъка, че едва ли помни миналогодишния сняг, по снимките се ориектира като му показвам, ама друго си е... Sunglasses

# 479
И аз искам сняг - чист, бял, мноооооого! Да скърца под ботушите, да правим снежни човеци, да се бием със снежни топки... Сигурна съм, че на малчо много ще му хареса, представям си как ще му се изчервят бузанките Heart Eyes
Бабата каза, че нещо се е разстроил, дано не е лепнал някой стомашно-чревен вирус, ама иначе има здрав стомах, независимо каква храна поглъща, та сигурно сме лепнали нещо. То и на мен ми е дискомфортно на стомаха от няколко дни, та ... май май... Ша рупаме солети, бисквити и банана тия дни Simple Smile
Миленче, завиждам ти за барчето, че го има и че има къде да разнообразите. Ние си имаме клубчето, ама все си мисля, че от там само лепваме това и онова... А каката днес е на РД там, на съученичка...

Общи условия

Активация на акаунт