Ятце и Наде, супер е, че успяхте да се срещнете. Като гледам снимките не само дечицата хубави, ами и времето. Сигурно ние като се приберем ще почнат големите студове. Ако има сняг, няма да се сърдим, ама мразя сух студ без сняг.

Галини, при нас въпросът със събуждането през нощта почти напълно приключи, като спрях да го кърмя края на август. Биберони и шишета никога не сме ползвали и сега няма за какво да се буди. Само като е болен му се случва, но то е разбираемо. Но пък в момента и той и малката кака спят на спалнята, та е постоянно бутане нощем. Аз понякога се местя на празната спалня в съседната стая, но да ви кажа по-зле спя без тях - все кошмари сънувам.

Амидала, спомням си и преди си споменавала за потенето. Ако е по-къс ръкав и одеалце вместо олекотена пак ли е така, то пък сигурно те е страх да не разголваш много, много неприятно така?

Снежи, ние имаме и от този вид приставка за колелото - дето е като палатка (нашата е двуместна) и от другия вид, дето си е седалка отзад. Аз ползвам седалката. Другото се вижда по-удобно за детето и по-закрито, но е доста големичко. Като го купихме не влизаше през вратата на тогавашното ни жилище и трябваше постоянно да се разглабя. Сега пък минавам покрай един канал на път за работа и ме е страх с това да не падна във водата (защото съм и много смотана). Освен това ММ казва, че е много по-тежко да се кара.
Теди, има градски транспорт, но никога не съм проверявала дали има от нас до работата ми. Почти съм убедена, че няма. Аз умишлено не искам да ползвам градски транспорт - тук е и бавен, и скъп, и неудобен. Аз мога с колата да си ходя (вече ми я оправиха, добре, че имаше гаранция) - 10 минути ми е, но умишлено бях избрала колелото в по-хубавото време, защото искам по-здравословно да живея. Аз реално по цял ден съм затворена вътре, а обожавам на въздух да се разхождам, но нямам по 2 свободни часа да ходя до работа и обратно. Затова се спрях на варианта колело, но определено в този студ не е си работа. Отскоро подхванах поне плуване един път в седмицата, но разходките с нищо не мога да ги заменя. Даже може да ме сметнете за луда, но в неделя на прибиране от църквата, карам ММ да ме спре по пътя в центъра, за да се прибера пеша до вкъщи (50-60 минути разходка). Ходя си сама с удоволствие, то от моите никой не е фен на разходките.

Алкохол и аз не пия, никакъв - нито на вкус ми харесва, нито ми носи каквото и да било удоволствие, а от непознатите аспекти на характера си се плаша.

Бобчо, надявам се, че Ради е добре.

Приятен уикенд ви желая - аз утре ще продавам мъфини и торти в училището на малката ми дъщеря, че имат коледен базар. Тук следващите две седмици ни чакат куп коледни събития - коледни концерти, представления - другата седмица имаме само една свободна вечер без никакво събитие!

Да ви кажа бяхме покарали 3 седмица недоспиване и бях дала на късо на работа (как издържате не знам с постоянното будене...)
). Ние сме на рожден ден на приятеля Коко и това ще е занимавката днес, за утре може в Джъмбо да отида, че обещах на една възрастна колежка на работа да купя за внучето и играчка, която пее песента от рекламата на Джъмбо

но да ви кажа хич не му прави впечатление.
Пекох курабии, с трая готварска поне плюса за домочадието е,че през ден им меся нещичко, и аз намазвам де, слабеене - йок
Аз преди 5-6 години се засилих да карам колело, купих си, качих се ЕДИН път, после брат ми се качи, спука гума, и айде да я залепи, айде...и така си остана милото колелце прибрано...

, децата са при свеки, а аз мисля да се излежавам и мързелувам, поне до обяд.
Още малко и го свалям ка барчето, малко да разнообразим, пък и другите дечорля от махалата ще дойдат, да направят малко джинбиш