Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 752
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Аз и по празници не близвам, гадно ми е. Мен и от бирата ме хваща дори.  Blush

Иначе снимките ги спечелихме от Първите седем, трябваше някаква статия да се коментира, дори не съм вярвала, че нещо може да спечелим. Но да видим какво се е получило де, той толкова и седя мирен както може да се сетите. Точно 20 секунди на един стол и около елхата го щракна и това е.

А пък днес цял ден сама си се смея как се надъни сина ми в една витрина, докато се опитвам да си сложа раницата на гърба. Като вдигнах погледа към него беше по задник на земята!  Joy Той явно не се усетил, че има стъкло там и се завтекъл да гледа бижута човека!  hahaha Ама доста си порева де, може би се беше изплашил повече.

# 451
+ още един трезвеник  Wink
честно казано, не знам как пиете ракии, водки, уискита и тем подобни хард питиета, аз не мога да ги накуся дори... ама от дамските ликьорчета си близвам де, и по чашка червено винце с приятелка за да обсъдим по сладко мъжете  Mr. Green не че ми се е случвало скоро, ама спомените още ме топлят   Simple Smile

Зелдич още не сме го отработили момента с боледуването, а аз на работа и изпадам в тих ужас от тази мисъл. Има тук един чифт баба и дядо с голям мерак, ама не вярвам да се справят с мъника без мен. Ама когато няма начин поне те ще са ми вариант, така че няма да се оплаквам. Поне има на кого да разчитам за много ситуации и го оценявам. Срамното е, че нашето тати изобщо не ми е вариант, тъй като пък за него съм хептен сигурна, че изобщо няма да успее да се справи с ежедневните предизвикателства на памперса, храненото и приспиването... има ли и други такива балъци  newsm78
Песл сигурна съм, че малкото адашче се е насладило на разходката с колелото, а ти не се притеснявай от простуда, мъниците са по-корави отколкото си мислим  Hug  Hug Hug
Мари страхотни са ти мъжете  Party пу-пу
Пчеличке опасен е този Бобо  Crazy представих си го на ескалатора  Shocked супер за фотосесийката, да постнеш после снимчици. Аз пък да ви се оплача, че онзи ден се присетих, че скоро не съм правила снимки на Йоан  Embarassed направо срам и позор за мен  Tired а пък другата седмица ще ги снимат за календари в яслата и съм много хепи, защото аз така и не успях да се организирам миналата година. Ама съм много несериозна значи... Купила съм си един огромен албум, избирах сума време снимки и още не съм ги изкарала. Бях си харесала един сайт, в който да ги поръчам по на далавера, в последствие се оказа, че качеството им било под всякаква критика, а се отказах да давам по 30 ст. тук в Смолян за снимка. Някой да знае от къде по тънко да си поръчам снимчици онлайн  newsm78
Йоанка първата най-трудна нощ е минала. Направо може да се пробваш да я махнеш бибата  newsm78 ама ти си знаеш най-добре де... успех  Peace
Бенджи радвам се, че се разписа  Hug я пиши как е чаровната Краси  Party

Ама пак се олях А  Flutter
Целувки на всички - малки и големи   love001

# 452
Еван галопира като Бобо навсякъде. Вече не тича като нормално дете, а като побеснял кон.  Crazy
Joy
Представих си го образно  Laughing
Хм, дали ще успеете за среща-  МОЛ-а гори  ooooh!
Йо, радвам се за теб и шапка ти свалям как издържа толкова време без мъж  Peace
Ох, четох, четох, ама то едни софри, едни питиета...ммм само се облизвам по късна доба  Grinning
Бобчо, как е Ради? Милата, да я нагушкаш от нас  Hug
Дейзи, аз от snimkitevi.com  съм доста доволна  Peace
Снежи, и мен ми е доста гаден този немски.Дано бързичко го понаучиш, ама си трябва общуване  Hug Голям сладур е Боби  Heart Eyes
Лена и Пепи говори такива глупости и то Мариян го кара  "Пепи, кажи шит" и то глупачето повтаря. А пък fu.k го е ползвал и то на място  Shocked То не че и аз не го карам да казва глупости де  - "Пепи кажи пъпка" и то "пу.ка" Embarassed

# 453
  • Русе/Germany
Боби, целувки от нас. Милата Ради Hug само да ти кажа че ако е останало някакво количество оцет в коремчето и очаквай да се запече Naughty
Лили, и ние сме фенове на ескалаторите. Един ден имаме 10 слизания  Mr. Greenама то така му е кеф че грехота да го спреш. Нали знаете как на магазините им се отварят тия малките вратички като видят човек (как го обясних) та Боби като се засили от вратата на магазина към тези вратички и те се отварят и той радост и беж да го няма  hahaha
Чудено е това с фотосесията, пък че не е стоял не се кахъри. Те са с такива апарати че го хващат точно в позата която искат  Wink ще чакаме снимки
Дейзи, писах ти на лични

Pesl, винаги са ти много увлекателни постовете. Супер! ММ иска да ми купува колело и т=от тези колички за децата където се закачат. Викам му че освен да търся Боби по пътя друго няма да стане  hahaha

За алкохолеца  smile3508 пия всичко  Blush Joy но съм фен повече на вискито Simple Smile от как сме тук всяка събота си правим сбирка  Whistling но прилично че дете ме чака Crossing Arms

За майките с колички в другите държави, аз до сега съм виждала 2 пъти да се разхождат по 2 майки, и то не бяха германки. Явно други страсти ги влекат тук  Rolling Eyes

Дейзи, снощи изкъпах Боби и викам на ММ да го вземе и аз да вляза да се полея. Та съответно се облекли, и той не иска да заспи без мама  Crazy та сънувам си аз че ММ сложил на Боби памперса неправилно. На чатала го е завъртял и вътрешното където е отпред става външно и така външното вътрешно ( Blush тъпичко) и Боби е мокър целия. Та ставаме си ние сутринта и отиваме в банята, тръгвам да го събличам да го слагам на тоалетната той целия мокър. ММ как е залепил памперса не знам но беше мокъъъъъър. Та ето ти отговор  Whistling

Отивам да се оправям и да се трупясвам до двамата си мъже. Големия хърка, малкия ме мамосва дори и на съм през 30мин   Crazy та няма сън. Сутринта ММ като тръгне на работа и се мести при мен да спи малкия келеш, абе купон

Лека и спяща на всички виииииии
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Лелеееее, представете си ей това написаното как щеше да се затрие за секунда, ама аз бърза  Mr. Green веднага копирах като видях че бавно ми тръгна публикуването Simple Smile

# 454

Заповядайте!  Hug

# 455
Добро утро!
Мъглата се махна и днес се насладих на слънчева утрин, нещо, което не бях виждала отдавна.
Днес ще се разхождаме, задължително!
Дейзи, и аз давам един глас за http://www.snimkitevi.com/snimkitevi/ Цената е атрактивна, а качеството не е лошо, зависи си и от снимките, как са направени.
Лили, вие сте били атракция в МОЛ-а, не мога да си представя моята лудетина, какви може да ги сътвори на такова място.
За Бобиния татко разбирам да не знае как да сложи памперса, дълго време не е бил с детето, ама таткото на Йоани трябва да мина на поправителен. Шегувам се, разбира се! То и нашия татко за елементарни неща ме пита по 100 пъти, което ме влудява понякога...
Зелда, много хубаво с тоя базар, искам и аз да отида на подобно място. Ходи ми се и в друга държава, да видя там украсите, щото в наше село много много не влагат - украсяват една голяма елха с енергоспестяващи крушки и по стълбовете кичат малко светещи фигури и стига толкова. Правят Коледен закрит базар на малка площ, който вече не ми е интересен да посещавам, щот на него нищо интересно няма.
Хайде да стягам кервана.

# 456
ехо  Hug

Да не ме помислите за пияндурка, ама и аз сладките питиета не ги харесвам.
Сега да не почнете да се наливате - ама лично мен алкохола ме пази слаба, противно на всякаква логика.

Пчеличке, честита фотосесия.

Йоанка, браво за бибата.
Аз не се опитвам зимата да я махам, че е много сух въздуха при нас и като я дъвка си смазва гърлото.

Песл, как си се наела да го караш с колело. Няма ли градски транспорт при вас?

Хайде лейдис, до по-късно.

# 457
  • София
Пийвам кафе и ето да споделите едно и от мен

Теди харесвам петъчните ти постове  Heart Eyes
Бибата хора хабер няма да я махне, не ще новата, а вчера ужасен дъжд беше и не успях да купя неговата марка, съответно пак рев....
Имам чувството че някъде бъркам и това негово реване има причина която не мога да видя, ама а де....
Хубав уикенд ви желая  Heart Eyes

# 458
  bouquetрадвам се на всички  разписващи се тук:)0. алкохол и аз не гътам, снага толкава така да носи пиьенье, ма на, не  ми е вкусно, някога близвах пина колада и мартини по 50гр.(едно шише стои от две години в хладилника, ако щете вервайте Mr. Green). Йоана, много се радвам за теб и за Снежи също, друго си е двама, колкото и трудности да има, щом сме двама, страшно няма, аз все така си казвам. И Роки и е като Радосветка, на дядо Мраз сме, даже пее-зън, зън, кой е вън. Освен, че като се наака казва, че е бил дедо Маз, не той Joy.Тук времето е разкош, а мен ме боли бъбрееек Tired. как сте с нощното събуждане newsm78, Росен се събужда по сто пъти, иска цоката или бълнува нещо, или се хили или проплаква и се събужда. Всичко, което го е развълнувало и после го бълнува ooooh!. И за чурките да питам мъжките мами, ние сме си все още с незабелена, ко ши праим не знам newsm78.

# 459
А сега - ИЗНЕНАДА!

Ами да - нашата Борянка в Монтана!

Ето ги и двамата "виновници" за срещата в един толкова хубав слънчев ден, който стана още по-приятен!

Трудно ми беше да ги хвана само двамата, но все пак сме на детски кът и има и други дечица, а мацката вляво е нашата приятелка в ежедневните игри.

# 460
  • София
Еййй един път да се наглася да отидем до МОЛ-а да видим дядо Коледа и той пък се запали, повече няма да споменавам нищо  newsm62

За алкохола - обичам червено вино и ракиика  newsm53
Бибата, с нея заспива иначе през деня не я търси, но стане ли време за лягане веднага се сеща. За сега няма да правя опити да я махам.

Честито на днешните именници, весел празник!

Много хубави снимки виждам, как бързо растат дечицата. Все едно беше вчера когато се питахме коя къде и как ще ражда....................

# 461
Ку ку  smile3533 какви хубави дечица виждам само, радост за окото ми  Hug

Нашия Ванюшкин си се буди от как го е майка родила, казвала съм вече доста пъти май...имаме добри нощи, в които се буди само по 2-3 пъти, имаме и такива с по 5-6-7... Whistling При нас също или бълнува нещо, много преживява нещата от деня, или му жега, на това дяте все му топло, незнам вече...тази нощ също поедно време му пипам гърба - леден и чисто мокър  #Crazy А спи само с една тънка лятна пижамка, без потници, бодита или каквото се сетите, без чорапи, с една тъничка олекотена, на 17-18 градуса, в чудо се виждам да знаете, попивам му гърба като го усетя, ама не съм сигурна, че и през друго време от нощта не е съшото положението без да го усетя и ми е яко тъпо, защото повечето му сополи гаранция стават от тази беля  Tired Незнам как да процедирам...

Имам една камара за гладене и ви оставям, до после лейдис  Sunglasses

# 462
  • Русе/Germany
Много хубави снимки! Виждам първо във фейса снимката на трима им, викам си то това Явор, ама това другото девойче на Бобрянка прилича бре. И виждам другата снимка, и викам ахааааа
Много хубаво, браво за потайната организация Simple Smile

Аз съм сложила да се размразяват едни бутчета, и да видя да готвя нещо Simple Smile Ей хора, идеи нямам вече какво да готвя. Нали си почивах година и нещо от тези ми ти задължения и сега зор.
Днес ми е хепи ден, ще ходим да избирам и пазарим техника  smile3508
И бях така весела сутринта, а това диване не спря да реве от 10 до 2  Tired заспа и сега съм малко релакс.

Миленка, Боби спи с чаршафче прегънато да две. Пижамата му е цяла, за мен е важно краката да са завити, и в повечето случаи е отвит. В стаята е най-много 20гр. Сутрин като звънне на ММ алармата му мятам олекотено че ми е хладничко и след малко е пак отвит. Та така, за мен решението е краката обути и да спи как си иска!

Гале, събужда е по не знам колко пъти на нощ. Първо нещо си изревава, после става да пие вода, после нещо го заболяло (измисля си) става и крещи "Мамооооооооо, дули (боли) и ми дава я крак я ръка, я глава и аз духвам и той ляга и казва "Няма дули" и заспива. Това всяка вечер, от 1м. насам. Отделно както си спи става и крещи мамооооо и аз му отговарям, ляга заспива. След малко става и крещи татееее и аз отговарям че тати спи и Боби прябва да спи. И така до сутринта  Mr. Green ама съдба майка, нема как.

Отивам да си видя бутчетата, каква ще им е съдбата

А вие се почерпете  Hug

# 463
Момичета,имахме много приятна срещичка със Янчето и Явор в Монтана днес Hug
Обадих й се по едно време къмто 9 и нещо , да я питам как е времето там,че тук една мъглаааа,неможе да се види нищо навън,а Тя: - тук едно слънчице се е показало и ние с ММ това и чакахме, събрахме набърже малко багажец за Буби и беш към Монтана!
А там едно слънчице, едно страхотно време и една лъчезарна и усмихната Яна  със сладура Явор:love:
Много ще се радвам да се видим отново,както и със други майчета и дечица от форума Hug
Беше много приятно, дечурлигата поиграха,а ние успяхме да разменим по некоя думичка набързо и времето литна! Янче, манджата й хареса на Борянка, хапна си детето, и ми заспа в ръцете докато разглеждахме в Техномаркет Simple Smile
Сега се завърнахме във мрачния и мъглив Козлодуй Crossing Arms
После ще се опитам да седна отново Hug

# 464
Наде, радвам се, че ви е харесало в наше село. Пак ще го направим, независимо къде!
Явор толкова му се спеше, ама от превъзбуда ли, от що - заспа в 14ч, а майка му в 15ч hahaha, сега аз като голям човек се наспах, нямам нужда повече да раста, а той още спи, да порастне голям.
За нощното будене да кажа - две деца имам, прилика в навиците им - малка. Ако каката до почти 3 годишна възраст се будеше по 8-10 пъти нощем да пие чай, то Явор си спи непробудно по цяба нощ и не консумира нищо, освен ако не му е запушен носа. Като при хремата буденето е само първите 1-2 нощи, докато свикне, че може да диша и през устата.
Снежи, с какво ще се задомите?

Общи условия

Активация на акаунт