Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 719
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Днес съм мерудията, ама пак да се включа

Бобчо, как ти се отразява работенето?
Все едно не работя за момента, щото само на компа от вкъщи не си е работа...друго си е да си сложиш новите дрешки и токчетата  smile3503 , само дето токчетата вече ще са ми като на свинче звънче  hahaha
Браво на Еван за думичките, явно знае човека да говори, ама пред майка си се прави на незнаеш  bowuu

Исках да ви питам, та и затова влязох във форума де, има ли  и други като мен, на които Мц да е на 35-40 дни??? Преди да забременея имах проблеми с пролактина и бях на хапчета, тогава цикъла си ми беше ок. Тази година през април ходих до ендокриноложката и тя ми каза че всичко при нея е наред (пролактин в норма) и да търся проблема за нередовния цикъл другаде. Аз обаче все нямам време да ида на гинеколог .... В момента се чувствам като бременна в 4-5 месец, комера ми е подут, едва си влизам в бременелските дрехи и съм супер смешна, либидо=0, на всичкото отгоре вечер като си легна и усещам как в корема ми мърда нещо. Вече си мисля че аз съм мръднала  smile3518 Сега ходих да се тегля гола на кантара.... Embarassed срам ме е да кажа колко кила съм, пък уж все гледам да не се тъпча....

Оплаках се качествено, дано някой поне ме прочете. Лягам и дано утре вече да се събудя с МЦ. Писна ми от тестове всеки месец.

# 586
Здравейте момичета,
скоро не съм ви наглеждала, ама се вкарахме в един ужасен филм и още не мога да се възстановя от шока... Йоани ми направи алергична реакция от антибиотик (Зинат) и ни побърка от притеснение два дни  Cry миналата вечер при последния прием на лекарството започна да кашля, да се подува и да се обрива. Веднага отидохме в спешното и там съответно му биха Урбазон, от който веднага детето се успокои, но започнаха да ни увещават да ни приемат в Детско отделение  ooooh! С таткото си спретнахме един скандал, защото той настояваше да останем, а аз се дърпах. Много е тъпо, че нямат практика пациента примерно да е под наблюдение 12 часа, както в случая трябваше да е при нас, защото толкова е активното действие на антибиотика. Завеждащия отделението ми обясни, че ако ни приемат ще е за не по-малко от 3 дни и ако пожелая да си тръгна ще трябва да платя около 200 лв, колкото е цената на пътеката. Това за мен е просто безумно! Мъника ми още кашля, със сополи, с отслабнал организъм след това двумесечно боледуване, откакто е на ясла и заради остатъчния обрив искаха да го подложа на 3 дневен престой в болницата, сред други болни деца... Докато се увещавахме в болницата, мина около час през който Йоан не спря да се дере и да си дърпа якето и шапката за да си ходим, но пък видимо отока му спадна, спря да кашля и обрива започна да избледнява... дори успяха да му сложат абокат, след като без изобщо да разбера какво се случва ме изведоха от стаята, а детето ми започна да крещи, както никога досега не съм го чувала... след като се наревах едно хубаво, си грабнах детето и си тръгнахме... Подписах някаква декларация, че отказвам болничен престой и се прибрахме за най-дългата нощ в живота ми... момичета, незнам дали ще му повярвате, но цялата вечер съм лежала до него и съм го наблюдавала как спи  Cry беше ужасно... не го пожелавам на никой да му се случва! На следващия ден (вчера) Йоани си беше същия - усмихнат, весел, само че обривите бяха просто ужасни на вид - кърваво червени, и постоянно се местеха, ту се появяваха, ту изчезваха. А днес вече няма и помен от тях... надявам се организма да се изчисти напълно и повече да не се налага да си спомняме за този кошмар!
Та такива неприятни емоции при нас...
Надявам се всички да сте здравички  Hug
Гледам назад Лорис е болничък и Евридика, на Ятце каката и Криско на Йо - бързо да оздравяват всички  Hug и оченцата на Ванката повече да не го тормозят  Hug
Момичета само здрави да сме  Hug
Целувки на всички   love001

# 587
Дейзи  Hug
Бързо оздравяване на Йоани, а на теб силно гуш и дано да забравиш скоро кошмара, който си преживяла  Hug Hug Hug

# 588
Бързо оздравяване на Йоани и дано никога повече да не ви се случват такива неща, на никой да не се случват. За жалост ми е пределно ясно това с 3 дневните пътеки, нас даже ни приеха, понеже аз бях бъзла, ама тръгнахме по-рано с уговорката да ни водят, че още сме там, пък на другия ден да си ни изпишат ужким официално.

Бобочо, аз съм с такъв цикъл, само че на 45-50-60 дена, както дойде. С пролактина нямам проблем, но пък имам СПКЯ.

# 589
Ох, Дейзи, да гушнеш Йоан от нас!  Hug Искренно се надявам никога да не се повтори ужасът, който сте преживели. Радвам се, че Йоани е добре и че сте си вкъщи!! Не разбирам защо продължава практиката да разделят децата от родителите им, точно когато децата се нуждаят от прегръдките на мама.  ooooh!

Бобчо, дано намериш причините за нерезположението ти и нередовния цикъл.

# 590
Здравейте мамчета и бебчета! Hug

Дейзи, голям ужас сте изживели. Вярвам, че всичко ви е зад гърба и няма да имате повече проблеми. И аз така отказвах болничен престой на няколко пъти (2 в България, 1 тук), но си е страшничко, защото никога не си сигурен дали не грешиш. Бързичко оздравяване на всички болнички - и малки, и големи!  Hug

Евридика, и мен ме сцепи главата от болка 2-3 дни с конюктивита. Сега вече няма и помен, но си е неприятно.  Hug

Бобчо, и моят МЦ не е като преди, но е относително често (на 3-4 седмици) и супер продължителен (7-8 дни яко). На лекар не съм ходила, чакам да се регулира (той и скоро ми дойде, така че има време). Но мен не слушай - аз съм супер несериозна в здравословно отношение. На физиотерапия по женските въпроси ме пращаха след раждането - един път отидох и повече не повторих, защото не ми се занимаваше да пътувам с бебе по 40-50 минути до болницата в друг град.

Представям си снега и ми става едно такова мило - ама мен вече всичко ми става миличко, като наближи Коледа. Днес я гледах и малката ми кака на първото й представление - беше овчарче в коледната пиеса - голям бонбон. Ама тя още не може да се примири, че тя е овчар, а приятелката й агънце - искали и двете да са ангелчета. Тия малки дребосъци (4,5 и 6 годишни) със сладки костюмчета на голямата училищна сцена - много е забавно (не ти трябва сюжет да следиш, само да ги наблюдаваш е достатъчно). Голямата пък утре ще пее в дом за възрастни хора, но там няма да ни пуснат и нас - ще разказва после, много се вълнува.

Хайде прощавайте, уж влязох само с пожелания за болните, но се увлекох, както винаги. Hug

# 591
Дейзи, изпаднах в ужас, като четях твоите редове... нямам си и хабер понятие как сте изживяли този малък ад!!! Радвам се, че Йоани се оправя, вярвам, че и ти скоро ще забравиш тези перипети, стискам палци и искрено вярвам, че ще спрат и при вас тие болести!!!
Стига вече, като дойде есента, та до пролетта - само ги сменяме вирусите. Направо ми идва... и аз не знам какво, но е супер гадно.
Бобчо, 35-40 не е супер нередовно май newsm78, аз преди също имах дълъг цикъл, е, по-рядко ми се е случвало да прескочи 35 дни, ама, знам ли, консултирай си се с АГ.
Песл, пак като във филм си представих представлението на малката ти дъщеря. Хубаво е че имат подобни изяви децата. Моята дъщеря също ще има Коледен концерт другата седмица и аз много обичам да я гледам.
Писах, писах, върших работа, къпах се, сега сигурно като реша да публикувам - кой знае колко постове ще има Laughing
А при нас ураганен вятър няма и грее едно слънце, направо си плаче за излизане и аз няма да го разочаровам.

# 592
Дейзи  Shocked  ooooh! Радвам се, че всичко е отминало вече. Права си била за болницата според мен! Зинат е голяма гадост в моите очи! Големият ми син имаше проблеми с него.
Бобчо  Hug

# 593
  • София
Бреййй Дейзим голям екшън.... Но вече поне с алергичната реакция всичко е наред.
Пиши как я карате сега след безсънната твоя нощ.

# 594
  • София
Дейзи, надявам се всичко вече да е наред   Hug
Бобчо, мисля че ако всеки път ти е на 35-40 дни това е нормално, но за твое успокоение е добре да посетиш лекар.

Аз до сега не съм се оплаквала, но ми е много криво и нямам с кого да споделя. Скарахме се много сериозно с ММ, нещата са извън контрол. По всяка вероятност скоро ще пиша в клуб самотни майки........

# 595
Дейзи, наистина е супер гадно това, което сте изживяли!  Hug Бързо да се оправя Йоани!

Еееееее, Ренка, стига де! Надявам се нещата да се наредят и да не се стига до там!  Praynig

# 596
Дейзичка мила, ужас  Sad Права си била за тъпите болници, яко е смотана системата, с тея пътеки...и после като висиш толкова време на 99 % излизаш с нещо ново от там - пълен кошмар, за съжаление доста мами сме го изживяли, надявам се Йоанчо вече да е добре, пиши как сте?

Рени - дано има накъде да се оправят нещата, ти си знаеш най-добре, ние сме с теб каквото и да стане  Hug

Бобчи - какъв е този цикъл, на мен понеже винаги ми е бил супер редовен, изключая един път, в който не ми дойде и на първия ден закъснение знаех, че съм бременна  Wink

# 597
Рени, съвет не мога да дам, само емоционална подкрепа, с теб сме, наистина!
На нас пак ни се появи студовата алергия, при Явор. Заваля сняг и му се изчервиха бузките и около устата, дето сигурно се мокри и навън в студа измръзва!?! Така бяхме и миналата зима, явно ще го израстне, ама по-късно hahaha

# 598
Яне, кажи повече за тази алергия? На Бобо бузите са му отвратителни в последно време и се чудя дали не е от студа?!  newsm78

# 599
Дейзи като видях и косата ми настръхна  Sad Дано бързо да забравите за преживяното. Лорис е на същия антибиотик, преди малко си изпи първата доза и сега съм на тръни  Cry Аз съм си с Т. Лорис и той, само дето той не се спира, а аз нямам сили да мръдна  Tired

Ни Коледа ме интересува вече, нито нищо.. Трябваше ММ да ходи на интервю, но не му се обадиха.. Скапаната коледна къща, дето я направих, няма къде да я сложа, защото нали живеем в една стая. Даже не знам защо я правих...
Много ми е криво, Лорис ще пропусне и коледното парти в яслата.
Стига съм досаждала и мрънкала  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт