Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 721
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро! Смених заглавието, както поискахте. Коледното ще го използваме другата седмица, когато ще пишем в новата тема... Mr. Green Така че, айде понапънете се да изпишем тази... Mr. Green

Нищо интересно, една и съща. Децата не слушат и така.
А да се похваля и тук, че Венци вече с пълен брой зъби в устата. Единия ужас свърши.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 10:20 от adi_v4

# 571

Здрасти и от мен!

Нещо е много мразовито днес ... Аз пък все едно не е зима навън ... До март месец ще ни замръзнат задниците!

Моят син от вчера брои, когато му е кеф. Аз му броя "едно, две, три, четири, пет", а от него се чува "тзиии, тзиии"!  Mr. Green Дане си помислите обаче, че се изпуска да говори. Няма такова нещо! Човекът си има принципи, които не може току така да се прескачат.

Изчезвам!

# 572
Привет!
Честито на Венци за доброто зъбоникнене, де да можех и аз да пипна да видя нашите до къде са стигнали...
Песл, като ми разказваш за празника във вашето село и си го представих, като по филмите, дето сме гледали, сигурна съм, че е било много весело!
Катеричке, ама каката ви много израстнала, тя си е направо голямо момиче и наистина е готова да стане кака! Много е хубаво, че ще имаш момченце, така и от двата пола е по-забавно, да има равновесие!
Какви са тези конюктивити, всеки втори се оплаква. А ние си гледаме от ентеровирусите - стомашно-чревните. Миналата седмица беше Явор, от вчера - каката. Само че тя доста тежко, и нощта е ставала, сутринта пак, беше бледа като платно, направо ме стресна Shocked Не я пратих на училище, оставих си я у дома.
И майка ми ем ядоса сутринта, като я питах, ще може ли да дойде да гледа Явор в четвъртък, аз да изляза да си свърша малко работа, а тя естествено започна с оправданията си, че щял да бъде най-студения ден, че ще се разболее, че не знам си какво .... #Cussing out Моля се да не съм такава и аз след години с моите деца...

# 573
Тука и ние на отчет, навънка как вали - направо виелица, ама нека натрупа, да може да изкараме и ние шейната най-после, амаха  Crossing Arms Нашия днеска стана в 9 - направо чудо на чудесата, и нощеска се буди само един път - да си плювам в пазвището  Sunglasses незнам на какво се дължи...От няколко дена яко ме дрази - забелязвам го, че скърца със зъбаци, ама много гадно, такава скомина ме хваща  #Cussing out Мои приятелки твърдят, че е заради зъбите, като му направя забележка спира, ама после пак...има ли други такива змейове ? Mr. Green

Имам пратрка в Еконт, ама нещо не вярвам да излезнем, нищо, че ще е с колата, като гледам как вали ще трябва бая да я чистя последната, после да загрее - май ще го оставя като заспи да притичам набърже  Whistling

Иначе Мола и Джъмбо ни се отложиха - баща ми е със силно възпалено ухо, целият подут и на антибиотици, та за сега няма кой да ни води, дано се оправи скоро де...

# 574
Йо-хо-хо, майсторско!
Някой да не гледа Джейк и пиратите от Невърленд?  Mr. Green
Ние сняг нямаме Sad И няма и да натрупа за шейната.  Rolling Eyes Освен да купя и на малкия едни ролкови кънки и да ги вържа с батко му един за друг да ги дърпам, че да се повозят  Laughing
Песл Hug
Амидалка да се оправя баща ти бързо!

# 575
Май не съм се разписвала скоро Mr. Green
За тези, които не знаят - Лорис е с конюктивит, течащ нос, температура и кашлица. Аз съм си с хрема от един месец, но гледам че и едното око ми се е зачервило от сутринта, не боли или сърби само е зачервено. Дали не съм пипнала и аз това чудо newsm78 Глава боли ли от конюктивит, защото ще ми се пръсне....
Друго и да пиша пак ще е оплакване, затова спирам Crazy
Малко за загряване Mr. Green

# 576
  • София
Здрастиииииииииии,

колко хубаво вали навън, обичам да гледам такава картинка. Не обичам като стане мръсен снега обаче и като паднат много температурите  Joy
Мисля после да излезнем малко че сутринта не смогнахме.

Катерица, браво на твоето момиченце. Веси не прави нищо от тези неща самичка, дори не говори още  newsm78 Леко доизкарване на бременността ти пожелавам   bouquet
pesl, завидях ти за празненствата  Hug
adi_v4 честити ви зъбки
jatze, Evridika, amidala13 да минават бързо вирусите и болестите покрай вас

# 577
Дани, боли глава от конюктивит и е много прихватлив. Дано да ти е от хремата, че гадна работа...
И при нас заваля, преди 2 часа и понатрупа. Хубавото е, че не е валяло дъжд преди това и е студено, та за сега не е киша, ама аз си знам - ще стане.
Аз приспивам Явор, после отивам да уча с каката, да не изпусне материала, че в първи клас един ден пропуск си е много.

# 578
  • София
Добър ви ден, да се разпиша и аз  Heart Eyes
Реших да си взема 3 дена болничен, понеже Криско рядко но пък вплажно кашли, той пък днес не се е обадил  Peace ама аз се чувствах много виновна ,че полу-здрав месец и половина го пускам на ясла...
Елхичката е украсена, лампичките и светят, и скромната украса по прозорците е на линия, така че се усети и в къщи Коледния дух днес  bowuu
Само се чудя, как в яслата слушал, ядял и т.н. а в къщи не яде като хората  newsm78 сигурно ги респектират, знам ли.
До скоро и ето едно кафе с бисквитки от мен

# 579
айде и аз свободна за 10 ми н да се разпиша  Laughing

И ние сме добре, при нас сняг миналата вечер прехвърли малко, в резулата на което целият двор е стъкло, Ради вчера даже се попързаля и падна, хем беше прдупредена да стои на сухото и да чака  Naughty Днес пак я сввалих за 5 мин на двора и се получи същата ситуация, хем вика студено, хем излиза по мен, само дето знаеше за леда и го заобикаляше  bowuu
Хайде пратете и тука малко сняг, че ние 2 шейни сме приготвили - и моята и на баща и ... на която и хареса на нея ще се пързаляме. Само пусто дето в нашият тъп провинциален град няма никъде от гащеризоните за нсяг, та незнам с какво ще я извеждам ако завали ....

Всички болничи бързичко да се оправят,  стига конюктювити, ентеро и разни там други кашлици...

Йоанка
, ама как така болнички... я марш на работа...горките хорица, какво ще правят без теб там  smile3513

Ади, честити попълнения в устата на Венци, ние миналия ден се преборихме с последният кучешки... има още много докато ви настигнем

Булче , гадна работа с рд-то, дано вече е забравил малчугана.

И да се похваля и тук тайничко, че започнах работа по мако от къщи, тъй като тази с ходенето на работа няма да я бъде в близките 3 месеца... Така поне ще си гледам Ради и когато тя спи ще бачкам. Е, ще е за сметка на готвенето и чистенето, ама пак бива. А да, и днес нямам нищо за абчкане, та затова и ви досаждам  hahaha

Хайде приятен следобяд и скоро в новата тема да скачаме

# 580
Пращайте го насам този сняг де,при нас само лед и студ,не че имаме шейна и не че сме здрави,но ей така и ние да имаме,българска му работа Laughingедин ден на ясли,а на другия ден при лекаря,сега цяла седмица вкъщи,със сополки и малко температура,а и диария,на къде без нея Naughtyдруго не ми се пише,отпуската ще ми свърши, а не искам да я прекъсвам,че ще стане април #2gunfire
приятен ден на всички   bouquet

# 581
Тук яко наваля, и продължава, изкарах го все пак - даже е приятно навън, поджапа хубаво  Mr. Green

# 582
Сефтосахме официално и шейната преди малко - беше много важен както се изденбели като бей, а на майхка му жална и гърбина  Sunglasses Mr. Green

# 583
При нас тъкмо заваля, побеля, Ради стана и така се радваше и докато я облека да излезем и спря да взли и все да се топи  #Cussing out

# 584
Е, Ади смени заглавието и снегът започна да се сипе.  Laughing Покажете някъде снимки на младите шейнисти.  Whistling

Лили, викаш Бобо започна да брои. Така, така. Еван брои уан, тю, туииии и на туии следва или полет във въздуха, или хвърчаща кола. Пък вчера го чух и да повтаря думи за първи път! Естествено аз нямах нищо общо с процеса. Бяхме на гости на приятелката му и тя цъкаше пъзели на айпада на майка си. По едно врме чувам моето злато да повтаря кейк, донът, хатдог, ала- бала. Казвам му ги после аз- той ми се хили.  Crossing Arms

Бобчо, как ти се отразява работенето?

Наистина има много болни ясленчета, каки и батковци. Стискам палци бързо да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт