Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 711
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Ятце, по-миналата година купих за първи път един крем от Кауфланд. Някакво девойче ми го набута в ръцете. Фръцкаше се в едно рокле, примоция да му прави. Беше намален и го взех за по-малко от 2 лв май. Безкрайно неизвестен, в синя, мека туба, с малко бяло (много тясно описание, няма как да го сбъркаш просто  Laughing ) За седмица ми оправи ръцете! Имах вкъщи, но съпружието го е понесло на работа, че като не е станал банкер да бачка на сухо и топло с костюм, ръцете му не само се пукат, ами и кървят в студа. Ще се огледам да го видя как се казваше и ще пиша. много съм доволна от него. Не че после не ми се напукват пак ръцете, но при редовна употреба далеч по-леко минава всичко! Пък най-хубавото е, че е без миризма, защото на мен там ми е слабото място!
Аз ще се старая вместо Миленка да изпиша темата  Mr. Green

# 616
И аз да драсна некой ред че току виж свършила и требва в новата да пишем Laughing
Едно време кога бях млада, да се разбира преди 10-на години и бях студентка и работех Crazy, си мажех ръцете с крем Дунавски вълни(още го продават тук и там Laughing), та само той ми оправи напуканите ръце,сега  тъкмо и аз ще си го потърся че е страшно и при мен!
Ние си довършваме ремонта на банята (от лятото,че тези над нас ни наводняваха и не им спира тоя пусти теч в банята #2gunfire) и се надявам най накрая да свършим и ще ви метна некоя и друга снмчица!
Аз се чудя кога да подхващам тия меденки, а искам и фондан да меся,че предстои правенето на две торти за рожденниците ми ММ и баткото и требва и да се чисти предколедно,ама ме мързи та две невидя Tired,то като не се наспивам как да имам мерак за нещо!
Утре сме замислили да скокнем до Враца с ММ, та стискайте палци Борянка да слуша баба си до обяд и да ще да се храни при нея,че ще им е за първи път Rolling Eyes
Иначе и ние мислим другата седмица да ходим на банкет с ММ (неговия банкет), та дано да се получи, свекърва ми ще спи при нея след като аз се върна  да я приспя Thinking,дали ще ме огрее newsm78

Булче, прекрасни желания има баткото Mr. Green, действайте,не се чудете!!!!
И на мен ми е много кеф да ти чета постовете, винаги ме зареждат положително и ме карат да не гледам толкова черногледо на нещата Peace Hug
Благодаря на всички които писаха днес  bouquet
Много си ви обичкам Heart Eyes Hug

# 617
Айде и аз да помогна за  свършването Wink, на темаичката, то и света щел да свърши, да зеем да му купим презерватив Mr. Green. Дейзи, герой си ти. Дано спре  вече с кашлянето и се успокоите и вие. Дани и Лорис също да оздравяват. Миленка, как е татко ти? И другите  болни да оздравяват Naughty. Катерица, леко бременеене пожелавам. Рени, всеки сам си знае как стоят нещата у дома, но..дай шанс.По повод студовата алергия, и аз я имам, за ръцете ползвах преди време крем на  авон с глицерин и  силикон май беше, за ръце около 2лв струваше, много  ефикасен. Булче, позитивна, както винаги Hug. Поп повод РД-то на Никола, ужасно  некоректно, баси и родителите, аз нали съм  си овца, все се поставям на мястото на другия и се старая да не засегна по никакъв начин и повод другите, ама.. хора всякакви. Ние  преди месец трябваше да отидем на р.д. на едно момиченце, но и аз и Роки бяхме със сополи и реших, че няма смисъл да заразяваме  децата, та и звъннах на майката да кажа, че няма да идем, беше ужасно благодарна, защото точно на клуб щяха да го правят и  искаше да си организира местата. По повод цикъла-на  30-35 дни ми е, по-краткотраен и слаб от преди  последното раждане, но ужасно болезнен(и аз прибягвам до любимите коктейли на   Булка). Нямам търпение да дойде ваканциятаааа Party. отиваме при нашите, ако началник не  мине пътя на ММ де Mr. Green. Хора, имам опасенията, че Роката почва да зеква Tired, рано ли е да се притеснявам.. Той говори много, повечето неща само аз и той си ги разбираме, ама.. Преди всяка думичка слага -дъба-дъба-дъба, по няколко пъти... заеква ли или го е чул от някъде и му е интересно. Само това ми беше късо... ooooh! редакция, докато смогна да постна, Надето писала Hug. Иаз имам да чистя, особено ако заминаваме искам да си ми е чистичко, та като дойдем само пране на дрехи да има, а то няма вода #Cussing out, писна ми, в нашия квартал е редовно това #2gunfire, а имам за миене, пране, бърсане...

# 618
Гале, утрепаме с това съмнение за заекване, не мисля, че го прави Роки, нали са на вълна повтаряне по н-ти пъти, не се филмирай моля те  Hug

Булче, аз понеже нямам робот, та една колежка ми омеша нещата, иначе пропорцията е половин буркан мед, 3 лимона/всичко се смила в роботО, разбирай със корите/, една чаена чаша орехи, ама от тея големички чаши, дето сега пием , не едновремешните чаени  Wink/, излиза тамън цял буркан от това, аз обмислях ако не го ше така да мажа на филия нещо или в топла водичка да разтварям, ама не се стигна до там слава богу  Praynig

Иначе направихме набърже един кръг с шейната, по правилно да кажа с някаква чужда шейна, ама нямах ключ от мазето, и набърже мернах една оставена в общото мазе  Blush Върнахме я ни лук яли, ни мирисали  Whistling Обаче си е яко студено, около - 3 градуса ми показваше на колата навънка  cold, а тате каза, че сутринта било -17  cold cold cold

Айде група, ще я ипзишем тая пущиня, давайте още по няколко рамена  Sunglasses Mr. Green

# 619
Миленка, бандити сте вие с Ванката Close-mas:. Иначе май на всички им е интересно това с обръщането на  неща, Росен обръща една табуретка, тя ни е единствена де Mr. Green, обръща я и сяда вътре и почва да бръмчи. Иначе за заекването, дано са напразни притесненията ми, ама е и сега, прави се , че пълни вода в едно камионче и вика- пупупупуни одата ooooh!. Пак се редактирам, това с меда и лимона е много хубаво, Цвети като беше малка и давах сутрин по една лъжица, че беше много злояда и не ядеше плодове и зеленчуци никакви. Ама  беше мед, лимон и сусам моето.

# 620
  • София
 Hug благодаря ви момичета,

имах нужда да споделя с някого. Все ще съм при него, може би ще опитаме да продължим заедно в името на детето. Объркана съм. Тайно се надявам обаче нещата да тръгнат в добра посока.

За първи път реших да направя едни Коледни меденки, не съм правила до сега. Това за разнообразие. Смятам и да направя нещо за себе си, ей така да се почувствам жена. сега ми се върти идеята да си сменя цвета на косата, много време съм с черна коса, как ли ще ми отрази една тъмно червена?  newsm78

# 621
Не съм ви чела, минавам само да кажа, че Лорис е по-добре - не е имал Т. от снощи в 3:00 ч. А пък аз в момента съм с 39,2 Т. Нямам сили да се вдигна, гушнала съм лаптопа и пиша почти легнала. Лорис излезе малко навън с дядо си, малко да подиша чист въздух, че се измъчи детето Sad Подаръка ми е приготвен, но няма кой да ми го опакова и изпрати, имам още време де, но бях решила да го пускам тази седмица..май няма да стане Tired Ако щете вярвайте, но този пост го пиша 15 мин. много съм бърза Mr. Green

# 622
цоп на помощ  Hug

Булче, ти крава, аз жираф, вика Мама на един от легото.

На мен банкета май ще ми се размине, Светулко не ме пуска со банята, пък какво ли ако ме няма.

ММ, за разлика довеЧера е на банкет, него го пускат  Simple Smile. Тук е -1 и аз ще го прибирам с колиЧката.

Малко ми е криво, Че бабите му само се оплакват от студа, седят си вътре, ама нито една не пита къде го влаЧа това дете по виелиците.

Рени, дано се сдобрите, слагай боята и не му мисли.

Моята кожа е много суха, постоянно се цапам с нещо, сега е на мода аргановото масло, струва си.

Лека веЧер мами.

# 623
Теди, на теб поне огърлиците ще ти седят невероятно с тази дълга шия  Joy (като се замисля аз пък ще се сдобия с големи цици, че и 4 ... явно не съм толкова зле  newsm78 )
Рени, слагай боята и направи още нещо САМО за себе си!  Hug

# 624
Искам и аз тъмночервена коса, обаче едно, че няма да мога да я поддържам, друго че са ми много черни веждите и някакси не се връзва ... А да ги боядисвам0 не ми е оферта ...

# 625
Eee ти пък Лили, оскубваш ги нацяло и после рисуваш нови с червен молив  Laughing

# 626
Eee ти пък Лили, оскубваш ги нацяло и после рисуваш нови с червен молив  Laughing

Joy Joy Joy

Пууууу, как не съм се сетила!  Flutter

# 627

Joy Joy Joy

Пууууу, как не съм се сетила!  Flutter
Joy Joy Joy Joy Joy
Ама червено на черно трудно ще хване, трябва да се обезцветява косата преди това.
Понеже и аз съм с черна коса от години, то черното се е просмукало направо и като си правих червени кичури такава беше процедурата.

Рени, дано се сдобрите!

# 628
  • София
Примавера  Joy разсмя ме, благодаря ти. Дано не се обидиш само  Hug

Бенджи, аз дълго време не съм я боядисвала, много е израснала вече. Пък и правих обезцветяване с вит. С, беше ми интересно дали има ефект - има но зависи колко истински вит. С ще се намери в аптеката Simple Smile

Ще пробвам с Велатон, те са уж хубави бои.

# 629
Имаше едно време някакви бои на Вела, аз се опитах за бала да се направя ярко червена, ама от черното не ми се получи. Вела Волкано колор май бяха - страхотни цветове, не знам дали ги има още.

Общи условия

Активация на акаунт