Аз ще се старая вместо Миленка да изпиша темата
, си мажех ръцете с крем Дунавски вълни(още го продават тук и там
) и се надявам най накрая да свършим и ще ви метна некоя и друга снмчица!
,то като не се наспивам как да имам мерак за нещо!
,дали ще ме огрее 

, на темаичката, то и света щел да свърши, да зеем да му купим презерватив
. Катерица, леко бременеене пожелавам. Рени, всеки сам си знае как стоят нещата у дома, но..дай шанс.По повод студовата алергия, и аз я имам, за ръцете ползвах преди време крем на авон с глицерин и силикон май беше, за ръце около 2лв струваше, много ефикасен. Булче, позитивна, както винаги
. Поп повод РД-то на Никола, ужасно некоректно, баси и родителите, аз нали съм си овца, все се поставям на мястото на другия и се старая да не засегна по никакъв начин и повод другите, ама.. хора всякакви. Ние преди месец трябваше да отидем на р.д. на едно момиченце, но и аз и Роки бяхме със сополи и реших, че няма смисъл да заразяваме децата, та и звъннах на майката да кажа, че няма да идем, беше ужасно благодарна, защото точно на клуб щяха да го правят и искаше да си организира местата. По повод цикъла-на 30-35 дни ми е, по-краткотраен и слаб от преди последното раждане, но ужасно болезнен(и аз прибягвам до любимите коктейли на Булка). Нямам търпение да дойде ваканциятаааа
. отиваме при нашите, ако началник не мине пътя на ММ де
, рано ли е да се притеснявам.. Той говори много, повечето неща само аз и той си ги разбираме, ама.. Преди всяка думичка слага -дъба-дъба-дъба, по няколко пъти... заеква ли или го е чул от някъде и му е интересно. Само това ми беше късо...
редакция, докато смогна да постна, Надето писала
. Иаз имам да чистя, особено ако заминаваме искам да си ми е чистичко, та като дойдем само пране на дрехи да има, а то няма вода
, писна ми, в нашия квартал е редовно това
, а имам за миене, пране, бърсане... 
/, излиза тамън цял буркан от това, аз обмислях ако не го ше така да мажа на филия нещо или в топла водичка да разтварям, ама не се стигна до там слава богу 
Върнахме я ни лук яли, ни мирисали
Обаче си е яко студено, около - 3 градуса ми показваше на колата навънка
, а тате каза, че сутринта било -17

-mas:. Иначе май на всички им е интересно това с обръщането на неща, Росен обръща една табуретка, тя ни е единствена де
. Пак се редактирам, това с меда и лимона е много хубаво, Цвети като беше малка и давах сутрин по една лъжица, че беше много злояда и не ядеше плодове и зеленчуци никакви. Ама беше мед, лимон и сусам моето.
благодаря ви момичета,
Подаръка ми е приготвен, но няма кой да ми го опакова и изпрати, имам още време де, но бях решила да го пускам тази седмица..май няма да стане
Ако щете вярвайте, но този пост го пиша 15 мин. много съм бърза 
. Тук е -1 и аз ще го прибирам с колиЧката.

разсмя ме, благодаря ти. Дано не се обидиш само