Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 783
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Добра среша  Hug Дано сте в добро настроение, аз съм по повод, че след 1 часа тръгвам от работа и така дооо понеделник  box
Lena 1, да мине да разкаже как беше на thanksgiving да каже ще се включи ли в лудницата наречена black friday  bowuu
Друго, друго ми не се сещам да напиша  newsm78, пишете какво ще правите уикенда.

# 361
 smile3507

Привет. Аз няма какво ново да кажа. Все едно и също при нас. Освен че ми смениха обекта в който работех, друго няма.
Тъпо ми е, ама много ми е тъпо. Пари няма, няма и да има някакви по-серизони постъпления.

Май не съм ви казвала, но ще ставам леля и съм много щастлива. Края на февруари  hahaha   Много се радвам, защото брат ми и нприятелката му са заедно от 12г. Не знам дали са правили дълго време опити, не сме се виждали за по-дълго та да поразпитам. Но им беше крайно време, все пак тя е 74 набор, а той 75-ти. И родата ще се увеличи с още един момък. Пак нямам късмет да купувам рокли  Tired   Явно 75-ти набора само мъжки ги правят....

# 362
Пък моят син яде вафла!  Crazy Помолих баща му да ми вземе нещо сладичко, ама като пусто не знам какво ми се яде и той решил, че трябва да ми вземе КУТИЯ вафли.  newsm78 Аз по принцип съм повече по соленото, затова не знаел човека с какво да ме почерпи и това като видя, че ям и то дойде и ме стана жал да не му дам и си я опука цялата.  hahaha Много доволен изглежда обаче, нали му е за сефте такова да яде.

# 363
Lena 1 е преяла и не може да мърда. Свинска история, какво да ви разправям. Черният петък го свърших още в четвъртък.  Laughing Поръчах някои нещица онлайн. Но опашките пред магазините се виеха още от вечерта като се прибирахме. Не знам с какво сделките на място са по- добри от тези онлайн, при условие, но всяка година лудницата е факт.
Еван от седмица е на "млечна диета". Само мляко иска да пие и не мога да го излъжа да хапне нормална храна. Пие по галон за ден и половина, два, но храна не ще и да помирише. Вчера имаше избор от сто прекрасни ястия, но той си мачкаше едно картофено пюре и зелени варива сто часа и накрая пак си помъкна млякото. Ще видим колко ще продължи. Не го насилвам, но ми е чудно как не огладнява, а майка му, свинята, пак за манджорене мисли. Куинчето може да ми прати и на мен няколко вафли.  Flutter

Мим, супер новина. Да са живи и здрави! На наши приятели им се роди принцесата миналата седмица и отидохме да ги видим у тях на 24 час от раждането. Ами толкова прекрасна и мъничка и послушна беше.  Blush Пък с каква рокличка беше...  Heart Eyes

Отивам да лежа.

# 364

На наши приятели им се роди принцесата миналата седмица и отидохме да ги видим у тях на 24 час от раждането. Ами толкова прекрасна и мъничка и послушна беше.  Blush Пък с каква рокличка беше...  Heart Eyes

Бе само при нас ли го има това да си криеш детето като не знам какво!  newsm78
Вчера се сетих как като дойде лекарката да го види и майка ми и баща ми бяха дошли и те и тя тъничко намекна да не идвали много хора. Пък като гледах хората в "белите" страни си присъстват на раждането цялата фамилия едва ли не. Баби, дядовци, стринки ... Много ми е странно наистина.  Rolling Eyes

Като бяхме в реанимацията и естествено всеки лекар си вкарваше роднините на родилките да ги видят и сестрите се счупиха да мрънкат: Това на какво прилича, тези жени са току - що родили! През половин час някой влиза! Добре, че моите бяха първи, та не ме беше много срам.  Mr. Green

# 365
Това чудо само в БГ го има. Сестрата на ЛЛ като дойде на 3-4 ден от раждането да ми дава някакви препоръки и даже ми вика, аз няма да влизам в стаята на бебето и аз така Shocked Нали идва да види в каква среда живее, да прецени температура и т.н. На мен също ми е чудно това  newsm78 Аз Лорис си го извеждах навън още от средата на февруари, помня че беше хубаво времето Grinning

# 366
Те нашите бяха в хола тогава, не се бяха кукнали на главата на малкия, че да си правим забележки. Просто се замислих наскоро и ми стана странно, ама ние винаги сме си били черномислещ народ и затова.  Tired
Детето едно време май до 40 - тия ден не се е показвало на хората, затова май се прави погачата, да го представиш един вид. Аз така една приятелка имам дето все ми даваше акъл като ме питат спи ли, да си правя пас, демек да не го урочасат едва ли не като кажа, че спи нощем. А на мен повечето пъти ми е правило впечатление, че хората просто се чудят какво да питат от учтивост: Спи ли, яде ли?
Е на нея много ѝ бъркаше в мозъка това разпитване!

# 367
Ами обаждат се хората, казват добрата новина и те канят да видиш бебчето. Ако си болен, естествено, че няма да се занесеш. Те и бременността и името споделят рано, пък и бебешките пратита. Тези ни приятели не знаеха пола до раждането. Да има изненада.  Crazy Общо взето всеки си прави каквото си иска, което на мен ми харесва. Иначе и аз си мисля, че си има причини за традициите ни. Пък и суеверието е силно застъпено у нас.

# 368
  • София
Лена е права - суеверието на българите е! И не е случайно... Помислете само колко се говори тук за черни магии, уроки и какво ли не! Аз колко деца съм виждала (пък и възрастни) с червени конци по ръцете... А и колко майки са ме съветвали да пробвам неща срещу уроки, когато нещо се оплаквах едно време за Дария и внезапната промяна в спането....(а то било зъби!) Едно време, когато живеех в Англия като малка, бащата на една приятелка се оказа професионален астролог и парапсихолог и като се запознахме ми каза, че българите били на второ място в света по магьосничество! Wink
Но и аз не съм спазвала това с 40те дена, а и докторът ни беше против такива работи. Извеждахме и 2те деца след 1-2 седмици адаптация на балкон, независимо от студа. Peace (А червени конци само като мартеници връзваме! Laughing)
Янче, забравих вчера - но по повод шумни съседи и ремонти - има си закони и затова в такъв случай, ако не разбират от дума, се вика полиция!

# 369
Привет в този съботен ден. Явор ни отпусна сън до 7,50ч, кой спал  - спал. Опитва се нещо да ми лази по нервичките от сутринта, ама сигурно си е и от моето настроение, никакво го няма...
Да пийнем по кафе и после нека направим дните си слънчеви, макар и да има мъгла...

Аги, зная за забраните да се вдига шум, но при нас обикновено се стига до посещение от полицията и предупреждение, не съм била свидетел на глобяване. А предупреждението и аз си го направих лично, просто това не са хора, за да разберат. Викала съм пред години за комшиите отгоре - слагаха си дървен паркет и пак пробиваха с хилти, в спалнята, над леглото на каката, след 22ч. Тя много се беше стреснала, е, тогава им викнах ченгетата. От тогава не се поздравяваме, завръщат глава на другата страна. Пука ми! Е, същите те ни викнаха и на нас ченгетата, преди повече години, когато нямахме деца и си правехме сбирки с висока музика в по-късните часове hahaha Абе, живота е странен и е на периоди...
 Peace

# 370
Добро утро

Днес съм на консултации, а преди това мисля да отида на гости на сестра ми в Люлин. А пък преди това трябва да изчистя цялата къща Tired Довечера казус трябва да пиша ooooh! Ей, това да кодиш на училище и на работа никак не е лесно Crossing Arms
хубав ден, момичета Hug

# 371
Здрасти и от мен!

Като се заговорихме за магии и се сетих, че идиота Карбовски е посветил Отечествен фронт тази събота на разговор с един гадател ли, кво ли. И в рекламата на предаването говореха за магии с пъпна връв от бебе и вода от мъртвец.  ooooh! Викам си в днешно време с тая злоба дето ни е друснала само дават идеи на някакви малоумници!  Confused

Дани, успех с казуса!  Peace

# 372
Викала съм пред години за комшиите отгоре - слагаха си дървен паркет и пак пробиваха с хилти, в спалнята, над леглото на каката, след 22ч. Тя много се беше стреснала, е, тогава им викнах ченгетата. От тогава не се поздравяваме, завръщат глава на другата страна. Пука ми! Е, същите те ни викнаха и на нас ченгетата, преди повече години, когато нямахме деца и си правехме сбирки с висока музика в по-късните часове hahaha
 Peace

хихихи, яко се смях, то на чужд гръб е лесно де  hahaha

Здравейте и от мене, дребен - приспан, мъж - работещ някъде както всяка събота... Outta Joint, аз - малко на компа с кафе и после  newsm79 обичайните неща за уикенда...навън разкошно временце, ама само час и половина успяхме да се насладим, но колкото - толкова, дано утре тати ни заведе малко на разходка някъде, много ме е яд, че непрекъснато работи, знам, че няма начин, ама все пак...дребното толкова много му се радва , почти никакво време няма за нас... Crossing Arms

Аз на магии не вярвам по принцип, ама аз и в Господ не вярвам... Whistling, но след като на 2-3 пъти ми "прегасиха клечки" след страхотно главоболие и ми мина..де да знам...може и да има нещо, то по-скоро е до нагласата на човек май доколко вярва в такива неща, самовнушението какво ли не прави  Peace

# 373
В психиката е истината! Психиката може да убие човек Laughing
Миленче, то си е за смях, след като единия път ченгетата влезли в коридора ни, ние врата не заключвахме преди, че от силната музика не сме чули, че звънят на звънеца, та влизат и отсреща им котарака ни, който беше чинно затворен в коридора, че не понасяше шумната ни компания и милия котак се наежил срещу ченгетата. Е, не ни глобиха, но казаха да си осмирим домашния любимец Joy

# 374
Здрасти, здрасти!
Слагам закусчица, ако има желаещи!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт