Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 780
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Лили, гладна останах, къде е закуската?!
Привет и от мен. Да, говоря в единствено число, защото съм сама. Този път реших, че няма да отстъпвам и изпратих децата навън с ММ. Кеф, не кеф, е, имах нужда да остана сама. Вярно че готвя, чистя, простирам, но и за почивка ще намеря време, може би Laughing
Е, гледам всички са набили по разходки, така че, няма да запълвам форума с безмислени брътвежи, хайде - пожелавам приятни разходки и повече слънце!

# 376
Ееееее, Яне, малко ли ти е? Тогава направо обяда да слагам, да не те мъча.  Blush

И ние направихме една разходка навън, та едва го прибрах.
Ох, гладно ми е, ставам да ровя из хладилника ...  Hug

# 377
Лили, с тия мекици, дето закусвах днес, нищо друго не ми трябваше. Упс, издадох се... Диетата я прекъснах, че нещо проблеми със стомаха ми се обадиха и спрях временно.. Имах предвид, че закуската ти не се вижда?!?!
А обяда ти е № 1, за такъв умирам!
Днес само ние с теб май ще си разменяме манджорни, ето нещо и от мен за следобедна закуска Joy

Почти същите са и моите, само дето са по-диетични, с черно брашно и подсладител, че нали ММ е с диабет тип II...

# 378
  • София
Мммм курабийки  Heart Eyes
Яне с течен подсладител ли ги правиш или с фруктова захар? Преди бях пробвала негърче с течен подсладител, ама се оказа, че не може да се изпече от него... newsm78
Изкарах един мързелив уикенд в къщи  bowuu

# 379
С течен - Суитли Ултра, станаха, с повечко лимонова кора и ванилова есенция...
http://www.bordovsky.net/index_files/page0749.htm

# 380
Светулко кашля, със сополи е, а нещес и с Т.
Мале колко ми писна от тия мизерий.

Утре с кеф бих си останала с него, ама оная биволица в офиса.......

Оплаках се.
Супер меню сте метнали.

# 381
Бързо оздравяване на мъника, Теди!  Praynig

Утре с кеф бих си останала с него, ама оная биволица в офиса.......

hahaha

# 382
Добро утро

Тук при нас е голяяяма мъгла, аа днес имам толкова работа за вършене че неизбежно ще излизаме с количката. СЛед малко натоварвам карвана и потегляме

Лек и спорен ден, пък ако насмогна до довечера мога и да се включа подобаващо  bowuu

# 383
Набърже и от мен добро утро, че и мене ме зоват задачки-закачки  Sunglasses

Чакам един куриер, дано дойде скоро, и ние потегляме в мъглата, която вече се понадига де, тази седмица обещават чудесно време, да видим  Peace

# 384
За наша радост, този път в нашата кутловина мъглата се е вдигнала от рано. Тъй че, Бобчо, ще последвам примера ти и с количката на разкодка. Даже мисля след половин час вече да сме навън, че похода ми до центъра е около 20-30 минути. Да може и работа да посвърша и да го пусна да повършее из градинките.
Тази сутрин се успахме, ММ е спрял алармата и е отцепил, а аз изобщо не съм я чула, та каката намалко да закъснее за училище. Явор поспа до 8ч, та успях да се изкъпя, а след закуска се изсуших, епилирах, все полезни нещица и сега се чувствам добре Laughing и доволна Mr. Green
Е, хайде днес да се поразпишат повечко майки, поне тези, които са на работа и имат време hahaha, шегувам се, ако им остане време.
Дейзи, как е Йоани? Как са и останалите ясленичета?

# 385
Ехо Heart Eyes Hug
И ние сме тука.
Янче, явно мъглата е избягала на юг Mr. Green, тук даже слънце се опитва да изгрее нищо че е 5 гр.,ние ще слезнем до Лидъл с Буби да видим книжките за 8 лв и една блузка за бати и ще чакам свеки да я боядисам!
Абе да ви питам ,колко от вас ще хдят на концерта на Бон Джови,многоооо ми се ходи,ама докато се начудя и ще свършат билетите! Хич не обичам да планувам от толковааааа далече ooooh!
Нещо нямам никакво настроение Tired
Теди, дано Светли вече да е по-добре! Praynig Hug
Целуваме ви  Heart Eyes
Янче, дано идната събота да стане работата Praynig Hug

# 386
Драстиииии!

Наде, ти и да купиш билети и да нямаш възможност да отидеш после ще ги продадеш и то на добри цени предполагам. Да не говорим, че сега най - евтините са 80 лв., ако изобщо има останали.  ooooh!

И аз съм се наточила за книжката, обаче вашата мъгла Яне и Наде нарочно сте ни я пратили тука, да не можем а излезем!

# 387
Ехооо, здравйте Laughing
Лорис от днес е на ясла, две седмици изкара вкъщи, не знам какво да му давам вече. В събота през нощта се скъса да кашля, та включих и капките с кортикостероиди, колкото и да не ми се искаше Sad
Определено има ефект от тях, вече не кашля така. За сметка на това тази нощ ме събуди в 2:30 с настоятелното "ябъка", "ябъка", "ябъкаааа, мамооо, молаа" Ябълка му се яде на човека в 2:30 ooooh! Казах му да ляга и да заспива и той започна да вика "деткоооо", пуснах му да гледа детско и се опитвам да заспя, а той "искам пишааа", първо помислих че му се пишка, а на него му се рисувало, понеже от два дни е преоткрил "рисуването" с цветни химиклаки. Скарах му се, но не ме остави на мира до 4:00. Поспа 3 часа и пак стана да пише Tired Направо съм като труп.
Питах го какво иска да му донесе "Дядо КОльо", той ми казва "ааък" (подарък), аз го питам какъв, а той "топки....мноогооо" Laughing Абе весело ми е  Joy
Лили, после да кажеш как е книжката  Wink

Хубав ден, а болните да се оправят бързо Hug

# 388
Лили, после да кажеш как е книжката  Wink

Ще кажа, само да се добера до там и да не са ги изкупили!  Crossing Arms

Аз като слушам как говорят другите деца и направо си сдухвам. Вярно, че едно и също си говоря, но е доста гадничко. Вчера срещаме едно момиченце току - що проходило и майка му и баща му го водят за ръчичка. Нашия реши да я сваля и застанал срещу нея и "лъги лъги лъги лъги"!  ooooh! Майката ме пита колко е голям и той па реши да си каже и вдигнал ръцете и "Тооолко", а аз като казвах на колко е и тайничко умирах от срам.  Embarassed

# 389
Лили Naughty, от срам умирала, ку тЪ ритна еднаж Mr. Green. Моята шматаруна не казва, че му се ака, не иска да сяда на  гърне изобщо а като се наака  идва и вика-дедо Маз наака Mr. Green. И като го сложа да го   сменям почва да се тръкаля и да крещи-помооощ, помоощ, и се спуква от смях. аз излизах рано да пратя едни лекарства  по пощата, беше си бая студ(опаковах Роката и даже и   дъждобрана сложих на количката да му пази), а сега е изгряло едно слънчице. Бързо да оздравява Светулко Peace.

Общи условия

Активация на акаунт