Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ще се снимам като се нацапотя пък дано не изплаша народа  Joy

# 631
ееее, браво бе, един ден да няма човек време да поседне на компа и вие темата почти сте изписали  Laughing
досега ви четох, а исках да си изгледам поредната серия на анатомията ... , ама нищо де, ако не заспя докато ви пиша, може и да си я пусна...

Ради тая вечер заспа като никога в 21.50 и познайте...в 22.05 звъни яко на ММ служебния тел...  #Cussing out ние двамата във всекидневната, а тела в спалнята. По едно време слушам се вика Мамо ало  #2gunfire , ей събудиха я и това е, досега се приспива повторно милата и то за какво ли, на ММ шефа няма какво да прави и му звънна да ходят зайци да стрелят  smile3511 та и без мъж си останах таз вечер. Всякакви ги има, ей, да знаете....

Рени, дано нещата се наредят с твоя мъж, или да стане както ти си поискаш  Hug

Ооо  и  да почерпя, вчера моя първа братовчедка стана мама на Митко, съответно Ради стана кака  bowuu

Бебчо е преносен, във зелени води бил, пъпна връв къса, не можел да излезе и тя и той се измъчили...ама здраве да е, така е в бг, важното е че са добре и двамата, ама кой да види мамка им че е къса пъпната връв, или че зелени водите..., натискали я до откат, пък то милото не излизало  #Cussing out . На всичкото отгоре вчера било фраш със записани за секцио, че нали датата била видна, а пък нашето дете че решило на видна дата да се роди само, на никой е му пука  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 632
Като гледам за Коледа ще сме с нова тема.  Sunglasses Браво на нас! Явно обаче съм загубила тренинг и нищо не си спомням от многото постове.  Whistling

Миленка, големи сте бандюги с Ванката.  Laughing

Галини, аз пък повечето деца на тази възраст ги свързвам с подобно "заекване". Особено когато се вълнуват и искат да си изразят мислите, a вербалните им способности не са доразвити.

Аз съм си омръзнала с косата и цвета, но за мое съжаление опциите ми са малко. Не искам съвсем да плаша хората по улиците и затова си поддържам източноевропейския си лик.  Laughing

Тъмороу потегляме с половинката на "конференция" и не знам дали ще имам време да пиша от лежане.  Laughing Цял ден си мисля как ще лежа почти три дена и няма да правя ни-що!! Еван ще е при бащата на мъжа ми и малко ми е притеснено, защото не са прекарвали повече от няколко часа заедно, пък и свеки 2 няма "свои" деца, та не знам как ще се оправят.  Whistling
Като се върна, болните да са оздравели!!

# 633
Добро утро!
Аз си допивам кафето, а чавето нанка още   food010
Така ... предколедно ми е едно такова и викам я да оплакнем малко очи. Няма я Мим и се занемарихме.

Аз пък да ви кажа освен кичури други цветове бои на кратуната си не съм носила. Имах 2 опита с къна и толкоз.
Бобчо, твойто ММ бива ли да хукне по зайци в 10 вечерта? Я си купи и ти една пушка  Laughing
Гале, аз от вчера се чудя за заекването. Не знам дали е това! Ако искаш ще ти пратя телефона на логопедката, която до скоро работеше с Ники. Сега я преместиха в друга градина и си имаме нова. И двете са добри. Със сигурност ще откажат да го вземат, защото е малък, а те са много заети, но пък можеш да се консултираш ако искаш.
Лена, мъка ми обви сърцето и вече 30 мин рева неутешимо заради теб и страданието, което се налага да понесеш! Цяла 3 дневна конференция... Мъка, мъка, мъка! Дано намериш сили в себе си да изтърпиш това бездействие Joy  Еван не го мисли! Ще се оправят, сигурна съм! Нищо, че свеки 2 не е имала деца, важното е да ги обича  Wink Айде както се казва "Нека силата бъде с теб!"

# 634
Ей, момичета, оправихте ми настроението, значи!!! Добре, че ви има! Такава красота не бях чела отдавна, по Коледа стават чудеса, вярно е!
Дано съм запомнила всичко, което изчетох, но ... първо да ви сервирам кафето, не за друго, ама да отпийвате по малко, че ще ви изтекат лигите по този хубавец, дет Булчето ни е показала и загатнала

Гале, не се вкарвай във филми от сега, въпреки че всички майки сме така, малко нещо да породи съмнение и вече сме го изкарали най-великата болежка. Както е казало Булчето - консултирай се по-добре със специалист, да те успокои.
Теди, пробвай се за банкета, то ако не се пробваме, те ще са лепнати за полата ни и на 40, ах, тези мъже... Сърцето ни се къса да ги оставим, но и ние души носим! Я виж Лена, ТРИ дена, аууууууууууу, хич не ти завидях душко! Хубаво да си отпочинеш, помързелуваш и напразнуваш. Не го мисли Еван, той е оправен, ако дядото не се погрижи за него, Еван ще се погрижи за дядо си.
Наде, на пазар ли ще ходите във Враца? И на мен ми се спуска по пробива там, ама нямааааааа, а и ти - да си идеш на банкета, що си мислиш, че Борянка няма да заспи и без теб?! Понякога подценяваме децата си, те се справят чудесно и без нас, даже си мисля, че им е добре и те да разнообразят малко.
Рени, сменяй цвета, подкъси прическата, промени нещо, това помага - изпитана марка!
Бобчо, честит ти племенник, измъчила се  е верно братовчедка ти, но важен е крайния резултат!
Е, днес пак слънчево, но стуууд! Въпреки това, ще излезем пак за час време, не може само вътре.
Открих идеално място за тичане на Явор в най-големите студове - Техномаркета, то по-широко и от МОЛ, така, както са го опразнили, а площта огромна и става за надлъжно и напречно тичане между стоката. Снащи Явор едвам се натича Joy.... А и персонал много много нямаше, та не се пречкахме много - сещайте се, то и клиенти нямаше hahaha
Болните да оздравяват - Дани, не се предавай, сваляй температурата и се изправяй на крака!

# 635
Ама каква съм ... 3 чаршафа пост написах, а не честитих бебче на Бобчо! Жив и здрав да ви е!

# 636
Бобчо, честито ви бебче!

Лена, завиждам ти.
Да има кой да ми гледа Светулко, да ида на аеробика, шопинг, масаж, козметик, ама нъцки.....
Аз рокля за банкета съм си приготвила, ама дали ще ми разпишат пътния. И нали шефовете са стипци, банкета е за 1.02.2013, да е по-евтинко.....

Булче, добър младеж си сложила.

Ние си купихме пана от Икеа, това ще е коледния подарък и украса, обаче идиотите не ни казаха, че се шият отдолу, та сега май ще ги лепиме.
Поръчах си и нова книжка - аз така пазарувам - по нета (през работно време, упс......).

Наде, после да се похвалиш с покупките.

За заекването - нашия не говори, какво ли пък да заеква. В яслата казаха, че казва вече когато иска допълнително, когато е жаден и гладен - абе най-важното го знае, пък да проговаря когато и на какъвто език иска, за ужас на бабите му.

# 637
Здравейте, мами  bouquet
Надявам се, че ще приемете едно ново попълнение във вашата темичка Blush

# 638
Здравейте, мами  bouquet
Надявам се, че ще приемете едно ново попълнение във вашата темичка Blush

Добре си ни дошла!   bouquet Разкажи ни повече за вас, ще ни бъде интересно.

# 639
Тука съъъм, попоглеждам, ама много пишете беее Mr. Green Heart Eyes
Ще гледам да ви изчета скоро, днес съм уж на работа от вкъщи, ама шефката още не е в скайпа и аз поблейвам, та ще гледам да наваксам.
Добре дошла на новата мама! И честито бебче на Бобчови, ЕГН-то ще му е лесно:love:
Цун и до скоро

# 640
По един горещ шоколад за "Добро утро" от мен:

# 641
Добър  ден и от нас.Simple Smile
Честито бебче на Бобчо,да е живо и здраво.
Как сте в тази мразовита сутрин?
Аз се чудя как да забавлявам вече дребния,че изкуква као не излизаме.

# 642
Ти какво направи с ендокринолога?  Rolling Eyes

# 643
Прочетох, ама какво запомних Crazy
Много прегръдки за болничките, Евридика да каже как е! Аз съм за АБ вече, ама се натискам, щото не съм пила 3 години АБ (заради бремеността и кърменето) и някак свикнах, че може и без него, а преди минимум по 2 пъти на година откарвах ooooh! Ама сега нема светлина в тунела, вече седмица Tired
Дейзи, аз ти писах у фейса за алергията и предозирането Sad Дано сте здрави вече! И ние сме алергични към Зинат, а после се оказа и към Ксимебак, което било същата група, нищо че една докторка ни го изписа ВЪПРЕКИ, че и бях казала за Зината  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
С доктори, дозировки, рецепти винаги на 100 вниманието!!!
Рени всяка една от нас в един или два момента си е мислела да остава самотна майка, това в 90% от случаите са моменти, които минават  Hug Дано и при вас стане така, а ако не стане по-добре разделени, отколкото заедно само в името на детето ( мое мнение  Naughty , ти си знаеш най-добре) А ти си знаеш, че сме с теб  Hug
Цикълът пък на мен ми стана ултра къс ooooh! Беше 26 дни, сега от 3 месеца 22-23  Confused Ама кога да ида на дофтор не знам...
Цветове съм била всякакви  bowuu Ама за по 3-4 къпания, после винаги става някакъв вид рижо с различна тъмност  Laughing
Лена честито ви проговаряне  Hug А за баварското село и "конференцията" завид завид  Party
Ох шефката се показа, ще се работи  Rolling Eyes

# 644
Добро утро, очертава се слънчев, макар и мразовит ден! Blush

Благодаря за милото посрещане Hug

Ами, накратко, на 31 съм, имаме дъщеря - Елица, което се роди на 15 февруари. От Стара Загора. Карам си вкъщи и втората година майчинство, която вече е към края си.

Аз поошетах из къщи и след малко се стягаме с Ели за разходки.

До скоро писане, мамчета!

П.С. Тепърва ще чета назад, за да се "запозная" с вас, затова ме извинете, че първоначално няма да спомена никого Blush

Общи условия

Активация на акаунт