Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 700
  • 751
  •   1
Отговори
# 645

Аз се чудя как да забавлявам вече дребния,че изкуква као не излизаме.

Как... търкаля едни мандарини по земята и ги брои едно, сикс седан, пет, осан и вика-мммм, динкииии.. ама поне  е кротък(боли ме ужааасно корем, кръст, крака, глава Sick, т.е. в цикъл съм). изкарах си го на служителката дето записва показанията на водомерите, после съжалих де. Една година никой не минава да отчита, айде нас ни нямаше три месеца лятото, ама да не мислите, че баш тогава някой е минал да засече. Звъня им по телефона, казвам показанията и уж ги записват, а вода за плкащане-йок, е, сега 90лв на куп, изхарчили сме си ги, но не е все едно да плащаш по 20лв, не е все едно  90-100на веднуж #Cussing out. Всички оздравяайте ей! Naughty, празници идват, целия  отбор трябва да е здрав! Цунки от нас, отивам да се гърча на дивана...

# 646
Добър ден!
За мен е относително добър. Направих един тутманик, който благоволи да не стане  #2gunfire Обвинявам содата  Crossing Arms Така я обвинявам, че ще я изхвърля и ще си купя нова! Хак да и е!
Кристиян яде една пластмасова кола. За сега е хапнал само едната гума и малко от предната броня. Оказа се по-твърда от очакваното, но той е упорит. Ще я сдъвче!
Чакам да ми донесат снимки от снимкитеви и вече нямам търпение.
Зелдич, много ти е нагла шефката  Laughing
sunray_1981  wavey и моя синковец е на 15.02
Гале Joy  Joy  Joy Кристиян пък ги блъска със всичка сила в пода, ама бройката я губи! Удари една ракия - няма да ти мине, ама поне няма да ти пука  Rolling Eyes  Laughing Служителката на ВиК и в нашия квартал е избирана с конкурс Идиот, по-идиот, най-идиот, а който стане мега-идиот тя е една степен над него. В клюкаризъм е степенувана 3 пъти по-високо!
Да ви повдигна ли малко предколедното настроение? (Дани ако още си болна ще ти ги пратя да те масажират)

Краднах го от подписа на непозната за мен съфорумка  Mr. Green
Айде приятна ви събота!

# 647
  • Русе/Germany
Добър ви студен ден.
Аз си пия кафе, Боби гледа Маша. Снощи с ММ редихме пъзел до 4ч. и познайте сега кой спи и кой гледа дете и го кара да пази тишина. Не че се получава де, но важното е че правя опити.
Добре дошла на новата мама!
Ние уж ще ходим днес на Глювайн с едно бг семейство. На кумата щерката нали ученичка та има едно българче в училището от Велико Търново и ще излизаме с тях.
Вчера правих къщичка на Боби от кашони, не мога да го извадя от там. Сложих му и вратичка (която падна вече) и си я затваря и ми вика Тао.
Нашия тати се очертава да почива 10-на дни по празниците та няма да ми е скучно. Имаме големи разноглаия относно подаръците на Боби, та да видим кой ще пребори.
Боби си е дивак хаххаа вчера откри че може да се пъха под леглото и познайте дали не си тика нарочно играчки там за да влиза и да си ги взема.Вчера от играчка стана плачка, падна на страничен ръб на леглото и си сцени двете устни  ooooh! имаше кръв и си помислих че сме избили някой зъб но за мое щастие не успяхме.
Пада ми бятерията на тела, отивам да събуждам ММ.
Всички болнички да се оправят. Бай за сега, сори че не отбелязах никой но от тела ми е трудно.

# 648
Привет и от нас!
Днешния ден съм като в цикъл (ама ми свърши вече) - люшкам се на двете крайности. Ту нещо хубаво ми се случи (една съученичка, която живее в щатите и не съм виждала 3 г. си е дошла и утре ще дойде на гости), ту някой - визирам мъжката половинка на фамилията, ме ядоса. И големия и малкия мъж днес са решили да ме докарат до лудост, ама няма да се дам #Cussing out
Имаме нова майка-февруарка на момиченце със страхотно име - Елица, нов лъч светлина във форума, ще се радвам да споделяш добро и лошо с нас! Hug
Булче, тия четиримата си ги взимам с мен на Банско другия уикенд, дано ми стигнат hahaha
Снежи, от колко парчета ви е пъзела?! Аз се точа на още един от 2000бр., ако останат пари и за мен Mr. Green
Зелда, приятна работа на теб, дано като си у дома ти е по-леко!
Лора, душко, няма забава за нашите малчугани, страшна порода са. Всичко им е омръзнало, на нас също, новите играчки са за по 30-ина минути интересни, вече и аз не зная какво да правя и се усещам, че прибягвам все по-често към ТВ, което не е добре...
Е, оставям ви в този мразовит съботен ден.

# 649
  • Русе/Germany
jatze, ето този е
Сега отваряме ето този
Голяма ни е зарибявка, но го правим само като е заспал Боби и много ни е измарят очите но няма как Simple Smile Едната детска е заключена  Joy ММ снощи като свършихме ми вика "Представяш ли си ътре сутринта Боби влиза в стаята и ни носи парчета от пъзелa" Joy Joy Joy

Отивам да храня дивачето, че ще излизаме след малко

# 650
Булка марулка, (честно, много се смея с ника ти, уникален е tooth ), виж ти какво съвпадение дори и в датите!

jatze, дано споделяме тук повече положителни емоции, празници идват Blush

Ох, снежинка, с тия падания...Аз хем имам момиче, ама доста отрано почнаха травмите... Те като си цепнат устните обикновено зъбчето разранява самата устна и затова кърви, но все си е гадно Rolling Eyes Пък неизбежно. Още колко ще има да падат...

Ние се нахайманосвахме почти час, което за този студ си е направо рекорд Mr. Green Гледам повечко да обикаляме и да не се спира на едно място. Бях й купила от Продавалника едно гащеризонче с грейка, почти като нови са и реших че за броени обличания в най-студените дни, няма смисъл да купувам от магазина за 40-50 лв. Хубаво, ама се оказа, че само якето е с полар отвътре, а гащеризона е шушлек с лека силиконова вата. Хич не съм доволна от този факт, но да съм питала и разпитвала навреме. Та, сега набелязах друг гащеризон, който уж е с полар отвътре и дано стане работата да го поръчам.
Сега мъникът спи, а аз дремуцам до нея. В нас е сложно разположението на стаите и няма шанс да я оставя да спи сама. Просто спалните са на горния етаж и ако трябва да дотърчавам при всяко събуждане до горе, тя съвсем ще се разсъни. А и спи неспокойно по принцип. Но така тъкмо си открадвам време за почивка, де Mr. Green
Чудя се надвечер дали да не идем до някой мол да разнообрази и тя. Не я водя там обикновено, щото нито въздухът е чист, нито има кой знае какво за малко дете, но чат пат за смяна на обстановката става.
Гледам за коледни подаръци стана дума. Нашите за Ели са осигурени. Тази година действах по-практично - харесах разни неща от сайтове и се разбрахме с бабите и лелята кой кое ще й подари. Хем да не се повтарят, хем да няма излишни подаръци, които не бих одобрила Whistling Така всички са доволни. Ние с баща й й взехме детска кухня, пластилин с фигурки за изрязване и един ксилофон. От едната баба дървени кубчета с въженца, на които могат да се нанизват, а от другата кожени пантофки и от онези магически дъски за рисуване. От лелята - дървен самолет, че от кога е заискала "мет", не е истина Crazy И това ще е, предостатъчно Blush

Чао, че нещо се размърдва мечето, и до скоро!

# 651
  • София
Добър ви ден,

добре дошла на sunray_1981
Снежи пъзелите са страхотни, аз не съм редила от години. За Веси не мисля скоро да купувам.
Булче, и аз вчера правих един тутманик но и при мен нещо не се получи добре  hahaha, содата да не сме я купували от един магазин? С тази снимка си помечтах и аз за масаж  newsm78
jatze ще си имаш добра компания, много са хубави такива срещи с хора които не сме виждали дълго време
Галини, със тези сметки наистина е главоболие излишно като не минават навреме
Зелда, съгласна съм че във всако семейство има понякога неприятни ситуации, за това сме хора, идеални няма. Понякога обаче ти писва да прощаваш. За сега нещата са горе-долу.
Лена, съжалих те направо, толкова лежане не си е работа  Joy
Бобчо, честито ви бебе!
Пчеличке, ти поне си близо, донеси го тоя шоколад да пиинем по един  Simple Smile
Всички болни да оздравяват   bouquet

# 652
Еееееее, защо така ви прецаках с тоя тутманик!  Rolling Eyes При мен се получи, не баш като месения, но си беше добре ...

Пъзели аз не мога да редя, че нямам нерви за такива пипкави истории.

Ние се оправяме да ходим до МустАчко, да видим какво ще правим занапред с алергията.  Peace

# 653
Лили, не си ти проблема, ама ако държиш ще ти метнем един бой с Рени да спиш спокойна  Joy
Моята сода е отворена отдавна и съм сигурна, че от там дойде проблема, защото още докато прекипяваше в млякото не кипеше особено. Ние половониата си го изядохме де! Пени се не пени половин кило сирене има вътре  Laughing , а и хляб никакъв нямахме.
sunray_1981, радвам се, че ти е забавен ника ми!  Hug
Ние до сега бяхме по магазините, видях се с Галики за 5 мин, че чавето заспа в колата и тъкмо се прибираме. Всеки момент чакам баща ми да пристигне  Party Живот и здраве в понеделник заминавам за София, а вторник съм на контролен преглед!

# 654
Я, имаме си нова мама Hug Добре дошла!

Аз още съм зле, но поне нямам Т. но кашлицата и хремата ме мъчат още. Започна и гърло да ме боли, за да е пълна картинката. Лорис още си кашля, има сополи, но определено е по-добре. Днес бях детегледачка и на Лорис, и на баба ми, както ми е лошо се побърках кой да гледам по-напред. Баба ми от време на време не ме познава, вика ми "добре че сте вие да се грижите за мен, нищо че не сме близки, а тия мойте никакви ги няма" newsm78

Писах, писах и изтрих всичко, че пак е само мрънкане.

# 655
Евридика  Hug   

# 656
Върнахме се.
МустАчко рече, че е по - добре, ама пак да послагаме мазила и капки в носа и да пие през месец Ериус. А и каза да не яде мандарини и портокали, че били бъкани с химикали и според него от това са му такива бузите на нищо не приличащи. Само моркови да не яде засега, всичко друго може, ама ябълки да сме му купували от селата около Кюстендил домашни, викам си на акъла "Е сега ще обикалям селата за домашни ябълки".  Whistling
"Давайте му круши, грозде, череши от компот."
Бобо съм сигурна, че само за череши от компот си мечтае ...  ooooh!
И те така, друго няма какво, айде бай!   Hug

# 657
Пчелице, кажи какви капки и мазила слагате? А Ериуса колко може да се пие като време без почивка? Симо май го пие месец вече  Rolling Eyes Браво на Бобър, че се подобрява  Heart Eyes
Дани  Tired Дано скоро се оправиш, кошмарна работа  Cry
И мен ми се реди пъзел, ама нито време, нито заключена стая Crossing Arms
И да се оплача, че и Симо е хванал така модерния напоследък конюктивит  Sad Направо се изумих какво нещо му тече от очите, а пък като ревна ей сега преди лягане пък стана страшно. И чета из нета- ми те 100 вида конюктивити, аз как да разбера какъв има и как да го лекувам? Сигурна съм, че и лекарите не могат да ги различат  Sad Какво да го правя сега  newsm78
Както и да е, оплаках се, мъжо е на банкет, аз продължавам да се трудя по другото дело и да си кашлям и смъркам на воля  Tired
Цун цун

# 658
Пчелице, кажи какви капки и мазила слагате? А Ериуса колко може да се пие като време без почивка? Симо май го пие месец вече

Трябва да го пие в продължение на пет месеца, през месец всяка сутрин по 2.5 мл.  Peace

А за конюктивита се сетих, че и Бобо имаше по едно време и тази каза, че е от зъбите.  Rolling Eyes

# 659
Зелдич, конюктивита винаги е на мода между 1-3 година. Периода на пипам всичко, лапам всичко. Съответно в очите влиза всичко. Тобрадекс, Макситрол ... с такива май ги лекуваха. Основно почиствай очите с преварена вода. Топиш памуче в нея и измиваш окото от вън на вътре, към носа. Ако имаш кърма и с нея казват, че става да се лекува.А, да не забравя! С едно памуче минаваш само веднъж. Хвърляш и взимаш ново. Най-добре само промий, а утре на лекар.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 21:44 от Булка Марулка

Общи условия

Активация на акаунт