Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 696
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Зелдич, конюктивита винаги е на мода между 1-3 година. Периода на пипам всичко, лапам всичко. Съответно в очите влиза всичко. Тобрадекс, Макситрол ... с такива май ги лекуваха. Основно почиствай очите с преварена вода. Топиш памуче в нея и измиваш окото от вън на вътре, към носа. Ако имаш кърма и с нея казват, че става да се лекува.А, да не забравя! С едно памуче минаваш само веднъж. Хвърляш и взимаш ново. Най-добре само промий, а утре на лекар.

Точно така знам и аз за почистване на очетата при проблеми. Не че сме имали конюктивит, но помня думите на педи, когато на Ели очичките сълзяха преди време.
Тобрадекс-а са АБ капки мисля. Ако стане с кърма или преварена вода - по-добре. Или, може би някаква билкова отвара? newsm78 (просто разсъждавам).

Бързо оздравяване на всички дечица и мами!

Аз мисля да лягам, спокойна нощ Hug

# 661
Добро утрооооооо!

# 662
Ей, Лили, с тая тортичка, направо ми тръгна деня!  bouquet
Аз си пийвам кафето и чакам съученичката си, дано децата слушат, да можем да се набъбрим на воля. Изчистих, измих, поприведох дома, като за непретенциозно гости, с нея се знаем от 20 години....... малееееее, как прозвуча Mr. Green
Лили, вие заради червените бузки ли ходихте?! Аз мисля, че не е необходимо само заради тях да пие Ериус толкоз време. Тия противоалергичните хич не са добри, май newsm78 Щото и миналата година ги имаше тия петна и знам, че преминават, просто не трябва да се връзваш много много. А за портокалите и мандарините може и да има нещо вярно. Само че ние с бананите прекаляваме и май забелязах, че като яде редовно банани, случвало се е и по 2 на ден да изяде и се изчерви повече newsm78.
Зелда, много неприятно с този конюктивит, но е най-добре на очен да се иде, наистина са различни видове и те си знаят хората.
Sunray, и на Явор гащеризончето хич не топли, но ефекта му е да не се мокрят отдолу дрехите, аз си го ползвам, защото не прониква вода през него. А под него си го обличам добре и гащеризона само за предпазване, щото много падаме и за снега е супер. Също така купихме едно скиорско, от промазания плат - цял гащеризон, само за пързалка е. Да навали още малко сняг и ще го тестваме Laughing.
Булче, успех на прегледа, само добри новини да ни донесеш!

# 663
Ние си отидохме на контролен преглед, така ни бяха казали. Странното е, че миналата година не е имал проблеми с кожата, а доктора го забеляза без аз да казвам каквото и да било, а бузите не бяха толкова зле ... И на мен не ми е много приятно с тея лекарства, ама слушам, какво да направя ...

# 664
  • Русе/Germany
Добър ден!
Доби, бързо да му минава на Симо.  Hug
Лена, само да ти кажа че ако ти е толкова толкова тежко няколко мами можем да дойдем да те сменим  bowuu да не се мъчиш много  Whistling Приятно мързелуване Hug
Булче, хич не ти е скучно и на теб!  Hug да са здрави децата пък другото майната му
Бобчо, честит нов член  Hug щастливо детство
Лили, дано се оправят бузките, както и на Явор и на кого беше още.
Гащеризоните, аз нашия си го ползвам да не се намокри и да не му вее вятъра директно. Обличам си го отдолу с долнище за да му е по-удобно и така обличаме гащеризона. То иначе няма ли да им е трудно да вървят ако и долнищата са силно подплатени newsm78 Вчера бяхме на Глювайн.
Купихме на Боби нова шапка, и я забравих в автобуса ooooh! толкова ме е яд. Та викам на ММ поне снимка има  Crossing Arms
Отивам да меся меденки, че предните останаха само украсени а Боби не може да яде от тях, и да направя малко без.
Бай бай. А и всички болнички да се оправяяяяяяят

# 665
Снежинка, много гадно за шапката. То и мен щеше да ме е яд, де, пък като се замисли човек (особено ако гледате "Предай нататък" с Наталия Симеонова) си е бял кахър Hug Само да сме здрави!
Успех с меденките. Мисля и аз скоро да пробвам някакви, с джинджифил, че много я уважавам тази подправка, да видим дали ще ми се получат Whistling
Аз вчера също й сложих отдолу друг кат дреха, но беше чорапогащник, плътен. Като се прибрахме си беше нормално топличка, но не се стърпях и поръчах един гащеризон пак от Продавалника, на Kanz, и би трябвало да е качествен, който отдолу е целия с поларена подплата. Да живеят коледните премии Mr. Green

Днес нашият тати е на лов, а сега Ели и баба излязоха за кратка разходка навън. Аз сготвих, че и десерт спретнах, и сега си пийвам мляко с кафе. Следобед с половинката имаме малко шопинг да направим и така.

Хубав неделен следобед, мами и дечица! Blush

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 13:21 от sunray_1981

# 666
  • Русе/Germany
Снежинка, много гадно за шапката. То и мен щеше да ме е яд, де, пък като се замисли човек (особено ако гледате "Предай нататък" с Наталия Симеонова) си е бял кахър Hug Само да сме здрави!
Моя мъж това ми вика" Не се ядосвай, може някоя майка която няма пари да купи нова шапка на детето си да я намери и да си имат шапка." Така си е като се замислих, тя и не беше скъпа. Мен ме хвана яд понеже около нас няма от къде да му купя, а не ходя често до центъра. Но тати каза че ще иде утре след работа и ще взема друга. И самата шапка Боби сам си я хареса, аз обикалям да ги търся в магазина а те при шапките и тати му взел една и Боби грам не го погледнал и само посочил тази шапка и като я сложили тя му паснала точно Simple Smile  Та така
Аз спретнах обяда и след малко хващам меденките, че и носи формички си взех онзи ден.
Аз за първа година ще съм домакиня по празниците, и съм в трескава подготовка  hahaha да видим какво ще спретнем с кумата.
Хайде бай ви  Hug

# 667
Приветско!
У дома е весело! От вчера си имаме дядо, а аз съм яхнала метлата и летя ли, летя... Ей сега както ми е трудно да клякам и да обирам по пода събрах всички пръснати играчки и ги затворих в другата стая под забрана някой да ги пипа. Твърдо съм се заканила да не получат нищичко за Коледа, защото не пазят и не ценят играчките си. Имат с купища! Имаме големи роди, много приятели и всички се стараят да им купят "най-..." Кристиян се качил върху въздушният хокей и подскача да го счупи, батко му разхвърлял пистите на Хот Уилс (40 лв едната, а той има 2) и ги зарязал. Колите са незнайно къде захвърлени. Подариха му игра Безопасност (страхотна е за 5-6 годишни деца и нагоре, забавна ... супер е) и му казах да я прибере. Нахвърлял я нашия клато на боклука сякаш е и готово. Заплахите явно не вършат работа. Всичко е прибрано и нищо няма да им дам. Дори смятам да подаря част от играчките им щом толкова не ги ценят! Постоянно не му спира устата на големия "Искам! Искам!" Имал само 2 писти, а той искал 3! Не можел само с две! Представяте ли си?!
Извинете, че си излях яда при вас! Трябваше малко да изпусна парата!

# 668

Извинете, че си излях яда при вас! Трябваше малко да изпусна парата!
Бе ти  я влизай да работиш да не ида аз да питам как през работно време седиш отвънка и си говориш, ааа Mr. Green Joy.

# 669
А така, вижте как хубаво сте се разписали...Айде още малко се понапънете и да посрещнем Коледа в новата тема.... Mr. Green

Болничките да оздравяват. Hug
Добре дошла и на новата мама.  welcome

Снежи, поне снимка си имате.... Laughing Не се ядосвай, случва се...
Булче, как отлично те разбирам....Иде ми да хвана всичките играчки да ги изхвърля. Постоянно са разпилени, и никой не играе с тях. Онзи ден така се изтърсих по гъз, заради една такава , пък не беше малка да кажеш, да не я видях...
Лена, нали сме ти дружки, може да те отменим в тази толкова непосилна задача. За Еван не се притеснявай, вярвам че ще се справят отлично!
Бобчо, кво му прави телефона на мъжО ти там... Laughing Хората от де да знаят.. Mr. Green

# 670
добре дошла на новата мама

Булче, аз вече се примирих с хаоса - да видиш какво е в хола, ама кой му пука ......

Лека вечер мами

# 671
Айде да хапнем по едно кисело зеле и всички по леглата:

Ние сме на боб тая вечер, има и зеленце де, но не вярвам да има желаещи да излизат на балкона да вадят ...  Rolling Eyes

# 672
Ехоййй, аз се утрепах от работа тия дни Tired,направо едвам гледам! На всичко отгоре и меденки правих,ама май прекалих с брашното, та с първата тава зор видях, та слагах малко олио и още 1 яйце и станаха,ама ми идеше да ги метна през прозореца Twisted Evil
Баба и внуче се бяха справили перфектно с гледането в петък, докато ние бяхме на Враца,даже се бяха нахранили и приспали, за пръв път някой друг я храни вместо мен и съответно приспива Crazy!
Да е жива и здрава свекърва ми Laughing, разправя че докато я приспивала Буба й казала:
- Буба гледа как баба пинка hahaha
а свекърва ми:
-ма не така баба трябва да гледа как Буба пинка Joy
После свекърва ми беше подредила разхвърлените играчки след Борянка и каза че щяла да я сънува hahaha
Та така имаме надежда за банкета на 20.12 Praynig
Иначе имам с какво да се похваля  Crazy,купихме си дългогодишно мечтания  телевизор bowuu
Само че зор видяхме докато го сложим,че се наложи да разместваме целия хол и го окачихме на стената да не го стига Буба,чеее Mr. Green
Ох, уж съм изморена пък глей къв ферман сътворих Outta Joint
Сори Blush

И аз да кажа добре дошла на новата мама Hug  bouquet
Булче, големи са претенцийки тези наши деца ooooh!,да са ни живи и здрави Peace
Аз доста редуцирах играчките им покрай разместването,че беше ужасТ
Айде отивам да я къпя и приспивам,да видим кой пръв ще заспи Laughing
Целувам ви и ви пожелавам спяща нощ Hug

# 673
Браво, Наде! Ще има банкет, ще имаааа!!!
Булче, аман от играчки, вярно е! 4 кашона от памперси на Памперс и един от прахосмукачка - това са действащите на Явор в момента, а в стаята на кака има два кашона - от бойлери с още.
С каката тази вечер бяхме на Коледно парти, организирано от една "видна" наша съгражданка, спечелила при Слави "Умна и красива" - Валерия Цимбал. Хайде да се оправям с каката, че тепърва ще сушим коса, а утре е на училище...

# 674
Гале, ММ още се сърди, че крия една заплата и не съм му казала за новото си назначение  Laughing
Ятце, ти доближи количествата у нас.
Наде  hahaha  hahaha  hahaha Ама честит ви телевизор пък!

Общи условия

Активация на акаунт