Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Айде да помогна и аз да напълним темата Simple Smile Отдавна не съм се разписвала, но в моя защита ще кажа, че много ме мързи  Mr. Green

При нас няма много нови неща. Вчера най-накрая купихме и украсихме елха. Сега като се влезе в стаята ухае толкова хубаво... направо се задъхвам от усилие да вдъхна повече от аромата. Сашето участва активно в подреждането, а след това и в махането на играчки  Laughing Добре, че си е харесала един точно определен комплект от малки топки и другите ги оставя на мира.

Сашето е със сополи пак, тъкмо и бяха минали предишните, а уж я пазех, докато се възстанови. Затова сега цяла седмица си излизаме на студа, поне да знам защо подсмърча  Mr. Green

Другото покрай нея е, че с ходенето отива от едната крайност в другата. Доскоро беше в период, в който искаше само да я нося. Даже по едно време от една стая в друга ме караше да я пренасям  ooooh! Сега влиза в друг, когато иска да търчи накъдето си иска, без да ми дава да я водя. Май почва да ми липсва носенето, вече и до магазина за хляб трудно стигаме. 

Наде, честит ви телевизор! И нашия го качихме на стената за по-сигурно. Даже по-добре стана, като махнахме масичката, вече не може да се трупа натурия на нея.

Булче, права си да се ядосваш. 
Аз напоследък все повече гледам да се  ограничавам с играчките, че само ги трупаме, а не си играе кой знае колко с тях, само ги разнася. По този повод, за празниците сме подготвили само един подарък, другото ако бабите нещо измислят.
Днес поставих личен рекорд, като обиколих цял мол и похарчих само левче за една печена ябълка за детето.

За обринатите бузки само да дам ъкъл, че може да се маже с колд крем преди излизане, при нас доста помага, а хем сме с проблемна кожа.

Добре дошла на новата мама!

Айде лека ви нощ  Hug

# 676
Я да се разпиша, че отдавна не съм писала  Laughing
Добро утро! Днес сме станали раничко - 6.50, та вече и кафето почти е изпито, няколко бели са направени. денят си е хукнал с пълна сила. Гледаме сутрешния блок (да не повярва човек) и ме зарадваха с автобус плъзнал се и паднал в малко дере. Слава Богу само са уплашени и натъртени хората. Аз моя ще го ловя в 13ч. Остава и да стигна жива, здрава и цяла.
Кама  Hug Правилно! Щом ще са сополи, нека са от сруд!  Laughing Бързичко да се махат!  Hug
Усещам, че ще я живнем тази тема  Sunglasses

# 677
Добро утро!
Да метна по кафенце . за събуждане на мамите с поспаланковците и за проясняване на работещите майчета.

Няма какво да разказвам днес, Кама, Сашето да спре да точи сополи, въпреки че в този сезон си е нормално. Аз също съм на принципа - навън в студа бацилите умират! Затова всеки ден гледам да го извеждам за по час поне! Е, днес не се знае ще ни се сбъдне ли разходката, щот вали, но защо не newsm78
Е, ще чакам днес да се разпишат работещите мами, щот от личен опит зная, че в понеделник работното желание е на минимума  bouquet

# 678
  • София
Привет! Верно като след едноседмичен тайм аут, работното желание хич го няма. Добре че е последна за годината работна седмица.
Иначе ви четях чат-пат през телефона, ама нямам бг на него и реших че е тъпо да пиша на шльокавица Simple Smile
Ужким цяла седмица се гледахме в къщи и беше ок, вчера се разкашля младежа  ooooh! Чудо ви казвам....
Днес Дядо Коледа посрещат в яслата и го пуснах, ама не знам за другите дни дали да не го оставя с татко му в къщи ( още свикват ).
Продължавам да изринвам затрупаното си бюро с бумащина....човек да не смее да отсъства....

# 679
Привет, аз пак съм си на работа, още съм болна, но поне мърдам Laughing
Най-хубавото е че баба ми и дядо ми си заминаха вчера, аз си изчиситх и си украсих къщата. Излизането ни на квартира временно ще се забави, оставяме го на заден план, поне не трябва толкова да бързаме. Сега ми е малко по-спокойно.

Хубав ден на всички Hug

# 680
Здравейте мили майчета,минавам да почерпя за именния ден на дъщеричката ни

нямам време за друго,ще ходим на доктор,че пусто все така сме болнички:(

# 681
  • У дома... някъде
Здравейте мами! HugСигурно сте ни забравили вече,но от време на време си ви чета и сега реших да драсна някой ред.
Започнах работа от близо месец,малкия ходи на ясла от средата на октомври и за това време се разболя за една седмица със вируса с кашлицата и от вчера официално сме под карантина,защото в групата има варицела и съответно и него хвана.Жалко,че детето няма да присъства на коледното им тържество в яслата,както и в мол-а не можем да ги заведем с каката на Дядо Коледа,да им даде подаръчетата.
Очертава се и Бъдни вечер и Коледа да сме си у дома четиримата,макар да имахме други планове за празнуване+рожденни дни,но какво да се прави-здравето на детето е най-важно и ще се съобразим с него. Wink

Владислав като повечето деца за които чета тук си е с характер и постоянно се тръшка,нервничи,ходи и се крие от мен,квичи като магаре,а в магазините всичко бута и настоява да вземе. Crazy Crazy Crazy
Коледната украса в къщи е готова от една седмица и децата постоянно ходят и я разбутват,по пода е станало само с брокат от топките.Подаръците сме ги намислили наполовина,но тази година съм твърдо решена да го раздаваме по скромно от наша страна,все пак и от роднините ще има подаръци,но ако зависи от мъжа ми иска всичко да им купи,особенно на Влади. Mr. GreenМирише ми на неизживяно детство. Whistling

Ами това от нас за сега   Hug Hug Hug
Честит имен ден на малката кукла на Янчето!Да си носи с радост името!  bouquet

# 682
yan4etooo, да ти е жива и здрава дъщеричката!

То и аз да взема да ви почерпя, че също съм именичка днес Grinning

По едно от любимото ми мохито:

# 683
Честито на всички именници, празнуващи днес! Да са ни живи и здрави, много щастливи и усмихнати!

# 684
Аз пък си забравих именния ден Blush

В сряда Лорис ще го гледа дядо му, дето ревеше като малък от него. За първи път ще остават сами двамата, не ми се мисли какво ще е. Обаче няма как, няма кой друг да го гледа. Дано да няма много рев Praynig

# 685
  • София
Привет,

хайде всички да оздравяват, да посрещнем Коледа в добро здраве  Hug
Честито на празнуващите   bouquet

При нас нищо интересно за сега Simple Smile

# 686
Наканих се и аз да се разпиша, нещо напоследък никакво време за компютър  Sunglasses

Добре дошла на новата мама   bouquet

Всички болни за празниците да са пушка  Peace Praynig

Днеска бая го изморих моя звяр в кишата, 2 часа ходи пеши, надявам се да спи минимум 3 часа сега  Mr. Green Останаха още няколко дребни подаръчета за 2 дечица и съм готова, после следва опаковане и криене  Wink

За долничката на компкета  мернах се оплаква новата мама/ще прощаваш, ама докато запомня ника... Wink - нашата също няма полар, само горното,ама аз слагам освен чорапогащника и някакво тънко долнище на анцуг и не мисля, че му е студено, мисля, че повечето не са с полар долнички  Peace

Айде тамън за празниците с празнична тема и празнично заглавие да се сдобием а  Laughing

# 687
Честито и от мен на всички именници днес!

После пак ще намина, че нещо много ми се доспа  ...  Tired

# 688
Лили, а можа ли да спиш? Щот аз само 5 минути и се събуждам все едно телефона ми звъни, чувах в съня си мелодията, но уви - не ми беше звънял, вече започва да ми се причуват и звуци...
Миленче, ти с Ванко ли обикаляш да купуваш подаръци?! Направо ти завиждам, ако е така. Аз с Явката не мога сметка да платя, дори да няма никой на опашката, какво остава да вляза в магазин с подаръци #Crazy

# 689
Привет! Завърнах се. Не ми се получиха плановете за лежане, но пък добре си изкарах. Като по чудо бях много контактна и общителна.  Flutter  Сега имам нужда от почивка, но днес до обяд съм с три деца.  Laughing В момента закусват, та съм седнала да поцъкам из нета. Днес забавата е у дома!

Добре дошла на Сънрей!

След много подпитване от моя страна, мъжът ми си призна какво иска за Коледа- рибарска кутия.  Shocked Първо си мислех, че се шегува с мен и иска taco box и се чудех както ще прави толкова тако-та, пък то било tackle box.  Joy Харесах му една и я поръчах. Сега остава да купим подаръци на всички останали.  Crazy В четвъртък мъжът ми не работи и мисля за ден да приключим с цялата лудница. Никак не ми е любимо блъскането из моловете по време на празници.

Булче, ще стискам палци за безаварийно пътуване и контролния преглед!

Наде, честит ви телевизор.

Отивам да чистя масата, че разбойниците са готови.

Общи условия

Активация на акаунт