Отдавна не съм се разписвала, но в моя защита ще кажа, че много ме мързи При нас няма много нови неща. Вчера най-накрая купихме и украсихме елха. Сега като се влезе в стаята ухае толкова хубаво... направо се задъхвам от усилие да вдъхна повече от аромата. Сашето участва активно в подреждането, а след това и в махането на играчки
Сашето е със сополи пак, тъкмо и бяха минали предишните, а уж я пазех, докато се възстанови. Затова сега цяла седмица си излизаме на студа, поне да знам защо подсмърча
Другото покрай нея е, че с ходенето отива от едната крайност в другата. Доскоро беше в период, в който искаше само да я нося. Даже по едно време от една стая в друга ме караше да я пренасям
Сега влиза в друг, когато иска да търчи накъдето си иска, без да ми дава да я водя. Май почва да ми липсва носенето, вече и до магазина за хляб трудно стигаме. Наде, честит ви телевизор! И нашия го качихме на стената за по-сигурно. Даже по-добре стана, като махнахме масичката, вече не може да се трупа натурия на нея.
Булче, права си да се ядосваш.
Аз напоследък все повече гледам да се ограничавам с играчките, че само ги трупаме, а не си играе кой знае колко с тях, само ги разнася. По този повод, за празниците сме подготвили само един подарък, другото ако бабите нещо измислят.
Днес поставих личен рекорд, като обиколих цял мол и похарчих само левче за една печена ябълка за детето.
За обринатите бузки само да дам ъкъл, че може да се маже с колд крем преди излизане, при нас доста помага, а хем сме с проблемна кожа.
Добре дошла на новата мама!
Айде лека ви нощ

Сега имам нужда от почивка, но днес до обяд съм с три деца.
Харесах му една и я поръчах. Сега остава да купим подаръци на всички останали.