Снежко вън фучи и вее, ФЕВРУАРЧЕТО лудее.- 34

• 27 658
  • 751
  •   1
Отговори
# 690

Честито и от мен на всички именици, малки и големи  Heart Eyes
Исках някоя по-коледна китка да ви намеря, ама мъжо иска да си сяда на компа Whistling Ако помните как останах без клавиатура на лаптопа преди време и си сложих странична, сега и страничната замина и ся дебна мъжовия комп Whistling
Болните да оздравяват! Сополите аз вече ги имам за нормално явление Tired ooooh! А конюктивита го борим директно с тежката артилерия-тобрекс, че кърма йок. Капките се оказаха невъзможна мисия, купих и крем, с него по-става и само след ден видях ефект Praynig Продължавам да му слагам де, а капките (за очи!) дето артисаха, реших да ги пробвам за моята хрема  Crazy И да ви кажа и за нея видях ефект веднага  Shocked
Евридика радвам се, че са се успокоили нещата при вас Hug Лена и за вас се радвам, че сте си изкарали добре   Hug
Подаръци никакви нямам, даже календари за бабите  Whistling Мисля да пробвам политика на един подарък за повод и така да го свиквам и за  в бъдеще. Да видим ние ли ще го научим да не иска неща или средата вън ще победи Rolling Eyes Ми така де, играчки наистина не могат да ценят  Crossing Arms
Мъжо вчера обяви, че е свършил заплатата за месеца и понеже като е гарга да е рошава, ни заведе на ресторант, за да приключила подобаващо Crazy Голяма радост беше за мен, щото Симбо си седна с чинията с варени зеленчуци и с вилица сам си изяде всичко и то сам си поиска така  Party В нас още не го пробваме да яде сам, щото мъжо нали е чистник и се изприщва като почне да маже, пък и той не проявяваше интерес...Явно в яслата се е научил и така ме зарадва  Heart Eyes А тази вечер сам си донесе кукуто и пожела да седне на него  Shocked Shocked Shocked Ако и тва е дошло от яслата, не знам с какво да ги черпя тез лелинки там  Laughing
Тва е от мен...аз малко поотпуснах душата, парите за Филип се събраха почти, поразвеселих се направо, дано дано дано  Praynig Praynig Praynig
Хайде, даже мисля и филм да погледаме сега, отдавна не се беше случвало...
цун цун

# 691
Янче, да ти е жива и здрава малката именничка!
Валерия, кофти са се стекли нещата, но и домашна Коледа ще ви е хубаво!
Сънрей, честит имен ден и на теб!   bouquet
Евридика, ами и на теб честит имен ден!!!   bouquet Лорис и дядо ще са комбина, не се тревожи.
Зелде, за къде мари булка ти тръгна клавиатурата?  hahaha  hahaha  hahaha Те тези капки са такива, универсални - дет ги мушнеш, все стават  Peace
Аз вече кацнах в София. И си забравих чантата в автобуса  Laughing Утре ще си я прибера.  Mr. Green

# 692
  • София
Ехооо, днес Криско ми е гостенин на работа- гледа в несвяст филмчета на компа. И това чудо не бяхме правили подвижна забавачка и това стана, ама кво да направя като няма кой да го гледа а тати му има задачи...
Пийвам кофи и го споделям с вас.

# 693
Ехооо, браво на Криско, че прави компания на мама Simple Smile

Къде сте всички днес, няма нищо за четене...  Cry

Липсвате ми, минете на отчет. Аз тия дни нямам време, само минавам да ви прочитем и бягам.

# 694
Здравейте!
Днес не валя и се възползвах да излезем малко, че от 2-3 дни не сме го правили и мисля, че това заточение у дома се отразява на малчо - става много нервен, вечер не иска да заспива и ...
Булче, радвам се, че си пристигнала в София, а чантата за какво ти е, направо да си я връщат във Варна Wink.
Зелда, завидях ти за ресторанта, особено че сте го постигнали заедно със Симчо, това при нас няма начин да се случи в близките 5-6 месеца.
Лена, отпочинала и готова за подвизи, вече си ги отпочнала виждам, грижиш се за цели 3 деца, успех!
Йоанче, а ти как работиш с дете в офиса, не смея да мисля. Явно другите деца са добре, а моето е шило в торба.
Е, шилото е приспано, а аз се занимавам с глупости. Каката ще бъде катерица в утрешното тържество, опашка направих, сега се опитвам да боядисам едно пухкаво елече от сиво в тещо катеричо. Взех най-евтината боя за коса и го намазах, сега наблюдавам, как елечето порозовя Joy hahaha Joy. Не очаквах да стане розово, честно. Добре, че не го използвам това елече, щот явно ще иде в кошчето hahaha И сега идеята ми за костюм се провали, май ще си останем с опашка и коронка Cry

# 695
ЕЕ - кой кат Криско, омешал се е рано рано в дела и докюменти  Wink Hug Аз толкова много се радвах като бях малка и ме водеха в работата я на единия, я на другия, разтапях се от кеф  Grinning

Супер новина за Филип, това детенце откак видях клипа го сънувам, много болно ми стана за него, вярвам, че скоро ще се събуди и кошмара за родителите му ще приключи, шапка им свалям на хората за търпението и куража и силата, която излучват, Господ ще възнагради очакванията им сигурна съм  Praynig Praynig Praynig

# 696
Къде сте бе хора? влизам гледам нихтс! ааа
Булче, добре си дошла у Софето, аз да те посрещна, нищо че съм у Филибето  hahaha Иначе клавиатурката замина на санаториум за изтормозени, блъскани, хвърляни на пода клавиатури, както и за такива, върху които се танцува  Crazy
Браво на послушен Криско!
Миленка, дано станат нещата с Филип  Praynig Praynig Praynig
Симо ми спретна рев на заспиване, аз го оставих да реве Confused Ми личеше си, че е от лиготия, за 3-4 минути заспа в крайна сметка  Crossing Arms Напоследък пак е взел да се буди по-често, а по-миналата седмица отбелязах 3 нощи без събуждане и дори без мърдане и отвиване...това сефте от както се е родил...ама не било да кажеш знак, че най-накрая ще почне да спи Crossing Arms
Тва е от мен, щях да мрънкам, че не ми дават отпуск, ама що да мрънкам, като може и да не мрънкам Wink
Цун

# 697
Здравейте по късни доби и от мен Hug

Благодаря ви за честитките за именния ми ден Blush Изкарахме вечерта много весело, отдавна не се бяхме смели със сълзи с половинката. Бяхме за 2 часа на заведение, хапнахме, пийнахме и се прибрахме. Пенсионерска работа сме вече Mr. Green

Bossa nova, викаш взе си помощник на работа Crazy Важното е че е слушкало детето.

jatze, с глас съм се смяла на приключението ти с елечето Joy Едва ли ти е било забавно тогава, ама така си го описала, че няма друг начин. И без него да е щерката, важното е да се забавлява!

Зелда, браво на синковеца, че е бил така самостоятелен и е дал възможност на мама и тате да релаксират Peace Ели също борави добре с приборите. Ние си я храним (от януари сме решили да вечеря наравно с нас вече), но винаги даваме прибор и на нея, та се включва като й дойде музата. При нас пречката е че й доскучава. За щастие, апетит има, ама трябва да й е интересно. За целта разглеждаме я някое "пишнание" (списание), я четем някоя детска книжка и така. В яслата ще се донаучи, живот и здраве!

Зелда, пак във връзка с твоя пост, дето си писала, че не се е будил няколко нощи, че не е и шавал. Не мога дори да си го представя това аз Rolling Eyes Откакто се е родила Ели, нямаме нощ без будене, поне едно. А нощите с едно са броени. Добре че поне нямахме проблеми със свикването със спално чувалче, иначе сън нямаше да видя. От 7-8 месечна обикаляше цялата си кошара, пълзеше, спеше напречно, с главата към краката и прочие. Много е емоционална и впечатлителна. Откакто пък светът стана още по-шарен за нея, вече сънува, бълнува, става, дърдори насън, пак ляга, мята се, пуфти... Joy Имаме случаи, когато се изправя, сяда и почва: Айде, гоооол! или пък нещо направо разказва...
Та, надявам се някога и нас да ни сполети щастието поне 4-5 часа непрекъснат нощен сън Whistling

Нашият ден беше кофти, с едно изключение. То е че успяхме да продадем джипката на половинката и сега почваме да се оглеждаме за друга. Иначе, денят започна доста рано, към 7ч с рев - мъчат я последните зъби, кътниците, и е жално Sad Така и не се успокои, за да заспи отново. После пък взе, че си приклещи главичката между дръжката на количката за кукли и пръчката, която държи сенника й. Хем бях в стаята, как е станало не знам, но не успях да я измъкна, а пръчката не можеше да се огъне, защото беше дебела. Добре че днес мъжът ми беше в отпуск, та го привиках спешно да се прибере за малко и успя с едни клещи да разкачи тази пръчка. Обаче Ели така се беше панирала, че се тресеше и се опитваше с две ръчички да се измъкне, като така още повече си притискаше гърлото. Абе, дори аз изпаднах в шок, че си и поплаках - за първи път в напрегната ситуация, но наистина беше кошмарно. Иначе се държа, ама днес... Rolling Eyes
И до надвечер все беше нервна и кисела милата, търка устичката, навира си целите пръсти, по три наведнъж навътре в устата...
Поръчала съм си хубав ден за утре, стига ми засега този Praynig

Гледам за Филип пишете. И аз много се трогнах и искрено се надявам да даде резултат лечението. Преведохме малка сума с мъжа ми, но важното е че много други хора също са го направили. То ако се чака на държавата да лекуват тези дечица...

Цял ферман написах, сорри, ама наваксвам за 2 дни Mr. Green

Лека и спокойна нощ!

# 698
Да ви сложа кафенце Hug

и тортика че ми е едно тортено,че трябва да правя за РД на ММ,който е на 21.12 Laughing

Сънрай, направо изтръпнах като четях Confused,милата душичка, представям си какво ти е било и на теб!
Ти със сигурност ще го помниш дълго!
Важното е че Ели вече е добре Heart Eyes Hug

Моята Буба се изака тази сутрин в 5 часа,явно нещо е преболяло коремчето,защото 1 час след като беше пишкала, вика Пишаме  Rolling Eyes и аз нали пишка бе мамо(тя пишка само по веднъж на вечер) и нямаше начин, ставам и я слагам на гърнето и какво да видя,една смрад ooooh!
Оф нали ме знаете каква съм паника и се притесних Confused
Явно е от храната,защото и при мен имаше същото Embarassed, а съм готвила тези дни,че на кухнята менюто не ми хареса,дано да няма повторения Praynig
Ще пращам свекъра да ми купи Биобаланс бейби, дано да се оправи стомахчето!
Сори че толкова рано ви занимавам Blush

Йоанка, Криско от сега си решила да го обучаваш а???? Heart Eyes Laughing
Евридика как сте оздравяхте ли с Лорис!
Янче[/b], как е Даниелка, нали щяхте да ходите на лекар,дано да е добре вече милата сладуранка Hug Praynig
Да ти е жива и здрава и голяма да порастне Hug
Извини ме че пропуснах именния й ден Blush  bouquet
Ятце, какво стана с катеричето елече Laughing, дано да се е получило Hug
Зелдичка, Симчо да започва да спинка вече, нали понапреднахте със зъбките newsm78
Много се радвам че има напредък със гърненцето,абе порастват си дечицата Heart Eyes

Силно се моля лечението на Филип да го върне в реалния свят и да има прекрасно детство,а Родителите му ,като нас да споделят за белите му Praynig Praynig Praynig

Булче, силно стиснати палци и на теб,чакаме добри новини Praynig Hug
Дейзи да мине да каже как са с Йоани във снежен Смолян,че започвам издирване Naughty
Миленка, винаги ми е много кеф да чета и твоите постове, толкова ми стоплят душата Heart Eyes Hug
Айде и аз със фермана,ама да има кво да четете Mr. Green Hug

# 699
Добро утро.
Лорис вчера беше на лекар, оказа се че не е трябвало да спирам антибиотика, но ЛЛ нищо не ми каза. Опаковката е за 5 дни и аз реших, че толкова трябва да го пие. В понеделник сутринта му беше последния прием и вчера сутринта, ЛЛ се скарала на баща ми че сме го спрели на своя глава. Много се ядосах, като нищо не ми каза. Можеше да каже, че опаковката стига за 5 дни, да вземем две и т.н. И сега като разказвам се ядосвам #Cussing out Изпуснал е само един прием, де. Дала му е сега и малко по-висока доза и пак не е казала колко да го пие. Утре или в петък ще го водят пак и ще видим. Изписала му е и капки за кашлицата. Иначе той си е добре, не се спира. Днес ще го гледа другия му дядо, ще видим как ще се оправят, като помня как ревеше от него ooooh!
Кажете какво да давам с тоя антибиотик, знам че много вреди, а нямам идея как да го предпазя. Някакви пробиотици ли newsm78
Наде, мъжът ти на много емблематична дата е роден Laughing
Хайде някой да измисли ново заглавие, че наближава края на темата, най-после Wink

# 700
  • София
Добър ви ден, днес пак до обед съм с помагач  bowuu
Господ здраве да дава на тоя дето е измислил филмчето Тро тро, и на Зелда че каза за Тобрекс унгвент, че ми писна капките да летят около мен докато ги слагам  bowuu
Булка Марулка да каже за добри резултати  Peace
И кофи тайм разбира се

# 701
Дани, пробиотика се дава успоредно с АБ - то. Иначе има някаква "опашка" на д - р Михайлов дето се дава след него, но не знам точно за какво става въпрос.

А, ето я:

Thuya 15 CH- вторник- четв- съб по 5 зрънца
Monilia albicans 15 CH- пон- ср- петък- по 5 зрънца
Engystol- 3 х 1 табл. докато изпие.

Аре бай, отиваме на рожден ден!

# 702
  bouquetдобре дошла и от мен на новата мама,много лоша случка сте имали,всички сте се изплашили Hug
Наде-приемам и на патерички Hugа доки ни каза че температурата ни 37.1-2 била нормална и че вече сме по-добре Praynigостанаха си сополките,ама те били нещо нормално за яслите, Confusedта така в петък на куклен театър и среща с дядо коледа,приготвихме и подарък, Peaceа за акото аз й давам лактофор кидс и нещата се нормализират Peace
Булче-успех,чакаме те само с хубави новини,а чантата ще те чака Laughing
Evridika- и според мен не е ваша вината,ако трябва ще й звъниш нали затова са доктори,я Naughty
и от мен браво на Криско  bouquet
Bossa Nova-сега и аз ще го погледна това филмче,че имаме нуцда от нещо ново Hug
Адашке-разкажи какво става с елечето Peace
Благодаря на всички за пожеланията,ОБИЧАМ ВИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 703
Ей ме на отново! То в това фучащо време, как да не виси човек на компа Whistling

Наде, твоята щерка и през нощта ли е без пампа? Ние само нощем вече слагаме, памперс гащички. Мислех да ги махам, ама стана хладно и не посмях. Иначе я чувам нощем в просъница, че казва и тя: аку, аку, направо спяща...Ама не сме почнали и нощем да пишкаме в гърнето - по-скоро аз не съм се стегнала за тая работа. Иначе другите памперси ги махнахме около годинка и 4-5 месеца.

Боса нова, и аз видях какво е това филмче, та ще го предложа на Ели, че на мен Маша-та взе да ми поомръзва Mr. Green

Янчето, дано скоро съвсем се оправи адашката ми Hug

Тук вей и вали...Имах пратки за взимане от еконт, ама не ще ме огрее очевидно. И утре е ден. Дано половинката се прибере благополучно от работа, че и при тях (работи извън града) е наваляло, а сигурно има и поледица, че там доста духа. Ще има да го мисля до надвечер.
Ние днес пазим къщата и затова се отдадохме на труд и творчество Mr. Green - хем аз да не издивявам, хем и Ели да се забавлява. Омесихме солено тесто и правихме отпечатъци с ръчичка и краче, които ще си надпиша и оставя за спомен, както и тя изрязваше с формички за курабийки разни фигурки, които довечера пък ще оцветим с боички и ще окачим на елхата. Ако разбера как, ще се похваля какви сме ги надробили, със снимков материал тук.

В тази връзка, да ви попитам кога мога да си сложа аватар или лентичка в подписа? Май още нямам право?

Отивам да почета малко, хубав остатък от този снежен ден Hug

# 704
Ехооо, как сте момичета  Sunglasses Ние се разходихме до Джъмбо с младежа и татко ми - вече мога да кажа, че съм купила подаръци на всички дечица, общо 4 без моя синковец  Heart Eyes Следва опаковане...

Иначе май още си влачим конюктивита, а аз спрях капките на своя глава преди седмица  ooooh! Мехлема и аз мажа Торбадекс, ама хич не дава вътре в окото да сложа, та стискам на моя пръст и така го мага отвън, незнам дали зиобщо нещо влиза вътре...сега незнам при положцение, че съм капала една седмица Торбадекс капки и после още толкова не съм, дали пак да ги захвана... newsm78Очната ми каза максимум десет дни да капя, тая едноседмична пауза сега да я броя ли...баси, и пак нещата са от тъпото "нанче", дето спи с него, сигурна съм... #Cussing out

Иначе ето едно заглавийце, тъпичко, ама нямам муза никак  Tired

Дядо Коледа къде се бави, фервруарче най-щастливо да направи ...

Общи условия

Активация на акаунт