Честито и от мен на всички именици, малки и големи

Исках някоя по-коледна китка да ви намеря, ама мъжо иска да си сяда на компа
Ако помните как останах без клавиатура на лаптопа преди време и си сложих странична, сега и страничната замина и ся дебна мъжовия комп
Болните да оздравяват! Сополите аз вече ги имам за нормално явление
А конюктивита го борим директно с тежката артилерия-тобрекс, че кърма йок. Капките се оказаха невъзможна мисия, купих и крем, с него по-става и само след ден видях ефект
Продължавам да му слагам де, а капките (за очи!) дето артисаха, реших да ги пробвам за моята хрема
И да ви кажа и за нея видях ефект веднага Евридика радвам се, че са се успокоили нещата при вас
Лена и за вас се радвам, че сте си изкарали добре 
Подаръци никакви нямам, даже календари за бабите
Мисля да пробвам политика на един подарък за повод и така да го свиквам и за в бъдеще. Да видим ние ли ще го научим да не иска неща или средата вън ще победи
Мъжо вчера обяви, че е свършил заплатата за месеца и понеже като е гарга да е рошава, ни заведе на ресторант, за да приключила подобаващо
Голяма радост беше за мен, щото Симбо си седна с чинията с варени зеленчуци и с вилица сам си изяде всичко и то сам си поиска така
В нас още не го пробваме да яде сам, щото мъжо нали е чистник и се изприщва като почне да маже, пък и той не проявяваше интерес...Явно в яслата се е научил и така ме зарадва
А тази вечер сам си донесе кукуто и пожела да седне на него Тва е от мен...аз малко поотпуснах душата, парите за Филип се събраха почти, поразвеселих се направо, дано дано дано

Хайде, даже мисля и филм да погледаме сега, отдавна не се беше случвало...
цун цун

.

Изкарахме вечерта много весело, отдавна не се бяхме смели със сълзи с половинката. Бяхме за 2 часа на заведение, хапнахме, пийнахме и се прибрахме. Пенсионерска работа сме вече
Така и не се успокои, за да заспи отново. После пък взе, че си приклещи главичката между дръжката на количката за кукли и пръчката, която държи сенника й. Хем бях в стаята, как е станало не знам, но не успях да я измъкна, а пръчката не можеше да се огъне, защото беше дебела. Добре че днес мъжът ми беше в отпуск, та го привиках спешно да се прибере за малко и успя с едни клещи да разкачи тази пръчка. Обаче Ели така се беше панирала, че се тресеше и се опитваше с две ръчички да се измъкне, като така още повече си притискаше гърлото. Абе, дори аз изпаднах в шок, че си и поплаках - за първи път в напрегната ситуация, но наистина беше кошмарно. Иначе се държа, ама днес... 

Изпуснал е само един прием, де. Дала му е сега и малко по-висока доза и пак не е казала колко да го пие. Утре или в петък ще го водят пак и ще видим. Изписала му е и капки за кашлицата. Иначе той си е добре, не се спира. Днес ще го гледа другия му дядо, ще видим как ще се оправят, като помня как ревеше от него 
Ние се разходихме до Джъмбо с младежа и татко ми - вече мога да кажа, че съм купила подаръци на всички дечица, общо 4 без моя синковец