Отговори
# 660
Ехееее, колко хубави новини! Честито на бремелинките ( Деси, аз за теб разбрах много отдавна, ама си затраях да не те клюкаря). Много се радвам за всички - радостта по две е изключителна ! Но нейм, честито момченце и на теб и да знаеш , че с вторите май се оказва по-есно гледането Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Золка, аз следя за плодвовските детски градини и мн кофти, че не сте приети, но казват , че има много грешно подадени заявления тка че шанс има. Йони го приеха, за което съм много радостна, че наистина има нужда да се занимава с деца там, че е мн назад с говоренето....Ох, много е вълнуващо така вече като повтаряме ( а защо не и да потретваме )..... Золка, моя термин беше за 27 януари и родих на 18-ти Simple Smile
И болничките да се опраявт, че идва време за почивки !!! Ние утре заминаваме за Поморие за няколко дни така че ако има някой в района може да се видим Simple Smile

# 661
  • София
Честит Ники, да е здраво, весело и много послушно дете! Много се радвам на всички като приказвате за втори дечица.

# 662
Еййй Но нейм да ти е жив и здрав малкия Ники и нека расте здраво и усмихнато детенце.
Много се радвам на хубавата новина  Hug

Золка честита малка розичка и на теб  Hug Стискам палци всичко да е наред до края и да си изкараш една лека и спокойна бременност (и да си намериш осигурител) и накрая бебето да е от желаният пол. Макар, че момче или момиче няма значение. Важното е бебето и майката да са живи и здрави  Hug Hug Hug

Деси дано вече да се махнат тези пъпки, че баш в края на бременноста вместо да си спокойна и да почиваш, те те тормозят. Като се сетя какъв ад ми беше на мен накрая и за капак и пъпки... силно желая бързо да се оправяш и скоро след това да си гушкате малкото човече  Hug

# 663

Золка, аз следя за плодвовските детски градини и мн кофти, че не сте приети, но казват , че има много грешно подадени заявления тка че шанс има. Йони го приеха, за което съм много радостна, че наистина има нужда да се занимава с деца там, че е мн назад с говоренето....Ох, много е вълнуващо така вече като повтаряме ( а защо не и да потретваме )..... Золка, моя термин беше за 27 януари и родих на 18-ти Simple Smile

Ами, аз си мислех, че още на първо ще влезем /някаква вътрешна убеденост/, но останах много изненадана Laughing Сега строят една нова градина наблизо, та да видим какво ще стане. Пък и в старата фирма има шанс да ме назначат, та ако не за второ, за трето желание може да хвана още една точка и да станат 19...
Малката ходи на ясла и ще е много тъпо, ако трябва да прекъсне, при условие, че е свикнала и ходи с кеф.

Золка честита малка розичка и на теб  Hug Стискам палци всичко да е наред до края и да си изкараш една лека и спокойна бременност (и да си намериш осигурител) и накрая бебето да е от желаният пол. Макар, че момче или момиче няма значение. Важното е бебето и майката да са живи и здрави  Hug Hug Hug

Аз с първата нали бях убедена, ама убедена, че ще е момче Laughing Сега пак натам клоня, но вече без да съм убедена hahaha
Хриси ту каже, че ще има братче, ту и скимне сестричка.

# 664
Моята майка като забременях със Зар ми каза, че щастливата майка има дъщеря, а истински щастливата майка има две дъщери (майка има две дъщери). Обаче гласно се молеше да имам момче, понеже в цялото ни семейство нямаше още. Е, сбъдна и се желанието (за огромно разочарование на свекърва ми). Сега като забременях ми пожела момиче, че и аз малко спокойствие да имам, но уви не ме огря. В крайа сметка, важното е дечицата да са живи и здрави. Ще си гледам снахи след време (дай Боже) и с малко късмет ще си имам внучки. Но каквото такова  Hug Самод а са здрави децата.

# 665
Ъъъъъъъ, че какво спокойствие са дъщерите? Аз си имам едно торнадо, дето кукла не знае какво е, дай и коли, влакчета, водни пистолети, гоненици, крясъци, колела, топки и тям подобни. Плюшките са за украса, фиба в косата държи 2секунди, цялата е обелена, синя...

# 666
Децата са толкова индивидуални. Сега може и да е огън, но като порасне определено си е по различно. Аз майка ми и сестра ми сме като три сестри и си споделяме всичко и сме си опора. Това с момчетата не се получава или пък е рядко срещано и отстрани изглежда доста странно.

Моя син пък иска да му слагам моци на главата. В яслата правят прически на момиченцата и иска и той  Mr. Green Като се вчесвам се нарежда и той до мен в поза "искам и аз"

# 667
no name честито и от мен!!!!Радостта по две наистина е несравнима!!!!

# 668
Конюктивит...отново...четвърти път...
Е, писна ми вече-това моето дете да го спирам от ясла ли, какво ли...

# 669
  • София
но_нейм честито, да е жив и здрав малкия Ники и много да се обичат с батко си.

Алекс е с варицела, най-накрая и него го хвана. Мъка ми е, няма много пъпки но вдига Т и е като дроб, а и моите проклети пъпки не искат да си ходят и това е, аман вече, искам си старата кожа, искам да се изкъпя и да се наслаждавам на последните седмици. Дано Алекс я изкара по леко от мен, засега няма много пъпки, дано така си остане  Praynig

# 670
но_нейм честито, да е жив и здрав малкия Ники и много да се обичат с батко си.

Алекс е с варицела, най-накрая и него го хвана. Мъка ми е, няма много пъпки но вдига Т и е като дроб, а и моите проклети пъпки не искат да си ходят и това е, аман вече, искам си старата кожа, искам да се изкъпя и да се наслаждавам на последните седмици. Дано Алекс я изкара по леко от мен, засега няма много пъпки, дано така си остане  Praynig

Определено ще я изкара малкия по-леко.Ти доста време се задържа с тия пъпки-не завяхнаха ли вече гадините. Хайде, устискай още ден-два, време им е вече Hug

# 671
n.o._n.a.m.e., честито бебче! Да е здрав и много послушен!   bouquet

Золка, честито и на теб, дано всичко е леко до финала  Hug

Деси, направете едно варицела парти, ние ще се присъединим, искам да ми се махне този дерт от главата  Laughing Ти се оправяй бързо, Алекс е малък, леко ще мине при него  Hug

Ние сме в Гърция за празниците, но не започна добре почивката ни. Калоян първата вечер падна от стола в едно заведение и си сцепи главата. За наш късмет собственикът се оказа българин и за секунди реагира, а и лекарският кабинет беше на 20 метра. Шиха го и вчера не посмяхме да го водим на плаж. Абе вече не знам дали ми се ходи някъде, все нещо става. Ама то с такова шило няма как да се разминем без инциденти. Има периоди, когато е много послушен, но сега е в някаква луда фаза и не застава на едно място  ooooh! И понеже знам, че късметът рядко ме огрява, най-вероятно, ако някога се случи да имам 2ро, то няма да ми се падне някое мирно момиченце, а някой още по-голям дивак.

# 672
  • София
red shoe да се оправя бързо малкия и скоро да забравите и да се наслаждавате на почивката.

Ние не сме никак добре, моите пъпки завехнаха всичките, но не щат да падат, явно им трябва още време и сега ходя като петниста хиена ужасно е, а и почнаха яко да сърбят (те като бяха пресни пресни не ме сърбяха  newsm78).
Алекс е с ужасно много пъпки, по цялото тяло, толкова ми е жал като го гледам, но и него като мен не го сърбят а го болят пъпките, някой път се събужда с рев посред нощ и вика Боли боли. Къса ми се сърцето казвам ви, не го пожелавам на никого това. Освен това и яко дига Т. Добре че има едно кремче Вирасут, та след него живва малко, то хем ги лекува хем охлажда, ама пусто му диване не дава хич да го мажа, хем знае че го облекчава.
Аман вече, защо не вземат и в БГ да въведат пустата варицелна ваксина и да се забравя, защо трябва така да се мъчат малките душици.

# 673
Момичета, някой махнал ли е нощния памперс?

# 674
Момичета, някой махнал ли е нощния памперс?
на 1.10 г махнахме дневният и след месец и нощният.
аз общо взето познавам само 1 дете на тази възраст с нощен памперс.
( не го казвам с лошо, че като го препрочетох, май така звучи)

Общи условия

Активация на акаунт