Отговори
# 645
Деси, и от мен пожелания за бързо отминаване на варицелата.
Аз напоследък разбрах, че имунитета към варицелата траел около 20 години. Това означава, че ако човек я е карал на 4-5 годинки, след 25 като нищо може пак да я изкара. Да не говорим, че след 20 години тези гадости мутират.
Аз например, не можах да предпазя Миро с кърмата. Той беше само на 5 месеца и изцяло на кърма с моя имунитет и пак се зарази. За щастие я изкара много леко. Лекарката ни твърдеше, че е почти невъзможно да се разболее, но - факт.
Чух, че ваксините за варицела (които не се продават в БГ) дават имунитет само 5 години. Но пък имам познато дете, което единствено от класа на на дъщеря ми не се зарази с варицела, защото е имунизирано. Не зная защо в БГ тази ваксина не е одобрена.

# 646
почивам 3 дни и така се бях навила да ходя на плаж всеки един от тях... защо пък да не ми дойде на първия ..  Close
Малкия е на ясла. Добре сме , здрави Simple Smile
Чистя из вкъщи .. така в почивните дни като почна да чистя имам чувството , че тук живеем 10 възрастни с 4 деца . Ужас е  Whistling

П.П откакто на работа в Телеграф виждам цитирани потребители от форума реших малко да сменя визията. Как да променя и името??
Не се крия и не съм го правила никога , но не искам да ме разнасят с имената на детето ми и мненията ми по вестниците ..

# 647

Как да променя и името??

Влез си в профила и после в Потребителски Настройки

# 648
Че какво се пише в телеграф? Аз пак се изтървала нещо  newsm78
Името си може да смениш от профила мисля. Аз моето не си го давам  Crossing Arms

Деси как си. Надявам се да си добре вече и пъпките да са си заминали  Hug

Но нейм изчезна. Вече май трябва да има новина, но защо я няма още  Rolling Eyes

Надявам се всички да сте добре.

Тупурче при следваща гърлена инвзия съм се зарекла повече никакви лекарства да не давам освен Нурофен. Ще пробвам и с компреса, и как не се сетих, че и с мляко ставало извара  ooooh! акъла ми го нама изобщо напоследък  Hug

# 649
мерси. преди малко като разглеждах не го видях  ooooh!

Агнес, има страница в Телеграф с цитирани потребители с мненията им..
Има името на темата напр" Той ми изневерява.." и отдолу отговорите на потребителите. Знам , че не е кой знай какво, ама ми се стори кофти.

П.П досега май не съм се сблъсквала с НЕанонимността на интернет

# 650
мерси. преди малко като разглеждах не го видях  ooooh!

Агнес, има страница в Телеграф с цитирани потребители с мненията им..
Има името на темата напр" Той ми изневерява.." и отдолу отговорите на потребителите. Знам , че не е кой знай какво, ама ми се стори кофти.

П.П досега май не съм се сблъсквала с НЕанонимността на интернет

Да, и аз я видях точно тая страница. То си им е редовна колонка.

# 651
  • София
Деси, дано вече пъпките не те тормозят. Много е сладко как Алекс е познал за бебето Heart Eyes
Ние както бяхме супер здрави цяла зима сега първо изкара много леко коксаки вирус, от вчера нещо се разкашля яко, с бистри сополи и то не много, а и в яслата имат варицела, дано ни се размине поне това.Аз също съм я карала и мислех, че с кърмата я пазя, сега ще видим дали е така.
Золка, май имаме новина, а? Може и да съм изтървала нещо, че нямам хич време да пиша, ама като гледам подписа - честито!
Момичета, къде ще почивате през лятото? Ние засега сме с една резервация за АРкутино, ама още избирам и за една седмица в Турция за септември и още не мога да се начудя - много вдигнали цените бе!

# 652
Биби, скатавам се аз още, другата седмица мислех да оповестя, че тогава се надявам да чуем пулс, Hugпък дотогава кой видял, видял Hug

# 653
  • София
Zolka стискам силно палци  Praynig

Ох аз не съм никак добре - още имам безкрайно много пъпки, които не искат да си ходят -дори АГто ми като дойде до нас да ме види се ужаси - каза че било много по зле отколкото си представял. Аз страдах много - не ме сърбеше, но пъпките ме боляха навсякъде където се опирах - не можех да седна, че имах адски много на д-то, отделно по гениталиите имах адски много които ме докарваха до рев, по гърба и корема няма да казвам, но не можех да седна, да легна, да спя, но най- голям проблем ми правеха тези в устата - венците ми са целите в пъпки, имах дори по сливиците и няколко дни не можех да ям, дори да пия вода ми беше мъка, затова минахме на АБ и поне тези по сливиците минаха та сега мога да ям, макар и само каши и попари. Не минава ден без да си порева, но се надявам до края на седмицата и това изпитание да мине.
Най много ме дразни че Алекс сега е при нашите а за една седмица е станал толкова голям и интересен. Започнал е вече да говори правилно, абе много е сладък а аз дори не мога да го видя.
Честно ви казвам всичко съм предполагала че може да ми се случи, но това не. След това изпитание вече нищо не може да ме уплаши - не ме плаши нито нормалното раждане нито секциото. Само се моля бебо да изчака още поне 2 седмици  Praynig

# 654
Здравейте,момичета!Влизам да се похваля,че на 21.05 се роди нашето второ момченце Николай.3,500кг и 51см.Раждането беше много бързо и лесно.За един час LaughingОт днес сме си вкъщи.На Любчо му е много интересно да гледа бебето.

# 655
  • Казанлък
n.o._n.a.m.e. прекрасна новина! Да ви е жив и здрав малкия Николай и много да ви слуша  Wink

# 656
Честито! Много здраве и бързо възстановяване!

# 657

n.o._n.a.m.e., честито бебенце и от мен! Да ви е живо и здраво и най-добричко. Wink

Zolka, чакаме новини от теб!  Hug

# 658

n.o._n.a.m.e., честито бебенце и от мен! Да ви е живо и здраво и най-добричко. Wink

Zolka, чакаме новини от теб!  Hug

Ми, новини-14 януари се чака дребосъчето, другата седмица ще ходя за пулс. Засега я карам както и първата бременност-без симптоми, без гадене, само дебелея. Коремче като за пети месец /и с първото така беше/ и май това е...
Понеже съм безработна, в момента си търся осигурител Joy и се явявам на конкурси за ДА-голям купон ще е 7-8 месец на конкурс hahaha
Хриси не е приета на първо класиране на градина, възлагам надежди на второто, че иначе зор ще ми дойде, пък и тя си иска приятели и развлечения, среда...

# 659
  • Ямбол
Добре дошъл на малкия Ники! Да е добро, послушно и здраво момченце и много да се обичкат с бате Любо!
adelina_bg, Zolka, честито и на вас, момичета! Много се радвам и за двете ви (и честно да си кажа Blush и мен ме гонят едни мисли за второ детенце). adelina_bg, дано вече ти отминават гадните пъпки!
Агнес, как си ти?

Общи условия

Активация на акаунт