Яде сама, но пак се глези вкъщи-да седне и ръцете да са и свободни да си играе, пък аз да я храня. Но може.
Между другото и за Хриси казват, че яде доста неща в яслата, но аз не вярвам-да го видя, тогава!
И аз се надявам да няма свободия в градината, а че има нужда от ред и дисциплина моят красавец е ясно, много се е разглезил, бавачката пък съвсем го разлигави. Аз се притесних малко, защото директорката каза, че трябва задължително да е без памперс, да се храни и облича сам, съвсем сме зле в тия области

Освен това и на двете сестри внучките им са в групата-едната дори нелегално.Няма такава простотия

Голям кеф 
(вече го няма за второто бебе
В началото започнах да го будя нощем да се изпишва и така нямаше издънки често. После той сам се научи. По едно време 9ПОнякога все още) се будеше с писък и не можех да го успокоя. След като се успокоеше си казваше, че има какао. ВСече си знам, има ли писък има какао
Раната беше дълбока и се наложи да го шият с пълна упойка. И сега сестрите много внимават с него и все му повтарят да ходи внимателно, а не да тича. 
Въпреки, че нямам време да пиша, винаги хвърлям по едно око, да видя какво ново има околко нашите августинчета.
Като стана дума за родителите, не зная дали сте видели тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720640.0 , ей това ме потриса, че този изверг така е решил да се саморазправи и така вероятно възпитава и децата си.... Ето с такива кретени не можем да се борим и това ме влудява. В такива ситуации е много важна ролята на учителките, точно това са ми на мен притесненията, как ще се справят и дали ще се справят..А че има агресивни деца навсякъде то е ясно, като гледам какви хора ходят по улиците и ми става ясно какви деца отглеждат 
Но мисля направо на тоалетната да го уча, гледам в градината май са на тоалетни, не видях гърнета, а и ми се струва закъснял влака за гърнето вече
Препоръчани теми