Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е жълтеница и кога ще премине?
Какво представлява индукцията на раждането и какво представлява индуцираното раждане?
Какво представлява прегледът за разкритие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е жълтеница и кога ще премине?
-
Какво представлява индукцията на раждането и какво представлява индуцираното раждане?
Индукцията на раждането е медицинска процедура, използвана за предизвикване на раждане, когато то не започне естествено. Това може да се направи с помощта на лекарства като синтетичен окситоцин или други методи като механично разширение на шийката на матката. Индуцираното раждане включва стимулиране на контракциите за започване на процеса. Това може да е необходимо, ако бременността продължи повече от определеното време или по медицински причини.
-
Какво представлява прегледът за разкритие?
-
Какво представлява физиологичната жълтеница при новородените?
-
Какво представлява подплънката за сутиен и кога се използва?

До сега търпях, ама днес след последното кърмене забелязах, че зърното ми беше станало бледо розово, почти бяло и постоянно ме боли. След малко си възвърна цвета, няма рани, но си ме боли и се притеснявам. Това дали може да е проблем? Иначе Ади си суче активно, чувам я да преглъща, даже се задавя понякога. Четох за различни пози на кърмене, опитвам се да ги пробвам, ама все си боли. Не знам какво може да е, защото от другата гърда си суче без проблем, а с тази само е болезнено. Мисля, че имам нужда някой да дойде до вкъщи за консултация, да види дали нещо аз не греша.
, днес по препоръка на педи смесих двете млека, но от сутринта не е хапвала повече от 50-60 мл., като единия път повърна
. Сега имаме направление за гастроентеролог и утре ще я водим до Медицинска Академия на консултация. Моля ви стискайте ни палци нищо да и няма на шушката, че ми е много мъчно. Цяла сутрин плача