Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 12

• 58 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
hakama, имаш ли идея какво стана със земеделските производители?

Нямам идея, в БТ или в агенцията трябва да са наясно вече.

# 211
На 2.11 петък като обявен последен ден дали ще приемат документи?

# 212
  • Пловдив
На 2.11 петък като обявен последен ден дали ще приемат документи?
Да, документи се приемат до 02.11 включително Peace

# 213
Момичета, кои специалности бяха за шоф.книжка кат.С? Един приятел сега ме пита, той има кат.Б и иска да изкара С?  Praynig

# 214
hakama, имаш ли идея какво стана със земеделските производители?

Нямам идея, в БТ или в агенцията трябва да са наясно вече.
,

Какво да ства със земеделските производители?  Ако  сте такъв наистина, подавате си документи по програмата и това е - по смисъла на изискванията ЗП се води самонаето лице.

Друг е въпроса ако сте решили да шмекерувате и че е просто така - вземаш зелено картонче и вече си ЗП без никакви задължения - това време мина Wink

1. Отивате в  Агенция по вписвания и си заявявате булстат.  Дават ви временен лист, преди да ви изготвят булстат бланката. 
С това копие от булстата + копие от ЛК + попълнен анкетен формуляр отивате  в ПЗ да се регистрирате като ЗП.  Зеленото картонче ще ви го изготвят по-късно.  И за един ден сте земеделски производител.

2.След регистрацията на  булстат имате 7- дневен срок да отидете и да се регистрирате в НАП

3. Започват да ви текат задължения за осигуровки, които трябва да внасяте всеки месец  до 10-то число върху избрана сума от 240 до 2000 лв.
4. Подавате  ГДД всяка година, като задължително прилагате копие от зеленото картонче пред НАП като доказателство на какво основание сте се осигурявали + всичко друго

# 215
Има вече обявена дата за курс по Интериорен дизайн във Варна във Волан Транс - 24.11.2012  Mr. Green
Дано почнат да си вдигат телефона в БТ, за да си запиша час за ваучер.

Това означава ли, че вече са събрали достатъчно хора за група? На мен още не са ми съобщили дали съм одобрена.

# 216
Днес ще ходя и аз най-сетне да подам документи в Сердика. Дано имам късмет и не чакам прекалено много, че ще мъкна и бебчо с мен. Късмет на всички   bouquet

# 217
  • на едно прекрасно място
Здравейте,колко учебни часа е обучението за фризьорство?

# 218
Здравейте,
Аз вчера успях  да подам документи за език - френски.
Имам входящ номер и чакам след месец  да ми се обадят?
Някой  с френски да има?

# 219
  • София
На майка ми днес са и звъннали, че е одобрена, но подаде документи миналата седмица в малък град!
А на нас в Сердика ни казаха чак януари евентуално...

# 220
Ехеее,браво! То даже срока за подаване на документи не е минал, а са започнали да звънят.  Party

# 221
В Асеновград в БТ не приеха заявлението за шофьорски курс Б кат.

# 222
  bouquet Здравейте
Вчера успях да стигна и да си сменя желанието. Попълних само ново заявление със старата дата, защото си имам от тогава входящ номер.  #2gunfire Малко ми се намръщиха, уж беше сложна работа, а за 5 мин я свършиха, само трябваше да иде служителката до посъседната стая и да намери съответния номер. Попитаха ме каква е причината за смяната.  Simple Smile Избрах си Интериорен дизайн. Дайте препоръки за София. Дистанционно дали ще мога да го уча  Thinking newsm78, а съм се замислила и за друго - аз нямам Ауто кад например, компютърът ми е служебен и не мога да качвам нищо  Confused Май ще трябва да си взема нещо и да си инсталирам каквото ще е нужно

# 223
Днес ще ходя и аз най-сетне да подам документи в Сердика. Дано имам късмет и не чакам прекалено много, че ще мъкна и бебчо с мен. Късмет на всички   bouquet

Би ли казала полсе колко време си чакала?

# 224
  • София
 В Сердика е някакъв пълен ужас! Само 3 приемет документи.... и за опашките, които се вият там са крайно недостатъчни

Общи условия

Активация на акаунт