Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 12

• 58 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 405

Forum-ka e ДО, само се прави на ученичка  Peace

Mr. Green Със новорегистрирания akpeev са съученици Sunglasses Laughing Crazy
И е повече от ясно в кое училище "учат" hahaha
... Просто поредния опит за скрито-открита рекламка Outta Joint
Няма такъв филм. Просто, когато видях темата, реших да пиша на админа на kursove123, те ми отговориха и реших да споделя. Не ме тресе никак за профита на компаниите, които предлагат тези обучения. Явно наистина няма нужда от паника. Между другото някой от Пловдив да е получил уведомлението си вече? Аз съм номер 3986, подадох на 17.10 и още не са ми се обадили. То не че има за къде да бързам както изглежда, но все пак Simple Smile

# 406
Да ви кажа и аз това се чудя, на никой ли не са се обадили? Или някой като си получи уведомлението, ако няма повече въпроси към нас, си гледа живота? Е напишете поне едно изречение - одобриха ме, еди кой си номер от еди кой си град съм, няма да се счупите!

# 407
Да ви кажа и аз това се чудя, на никой ли не са се обадили? Или някой като си получи уведомлението, ако няма повече въпроси към нас, си гледа живота? Е напишете поне едно изречение - одобриха ме, еди кой си номер от еди кой си град съм, няма да се счупите!

Не е ли прекалено рано за одобренията?

# 408
За Пловдив миналата година беше много бавно , сега не знам как ще е .
Аз също подадох на 17.10 , не чакам преди НГ да ми се обадят . Crazy

Но като ми се обадят - първо тук ще пиша ! Wink

# 409
Не е ли прекалено рано за одобренията?
За големите градове е раничко все още, но в по-малките градчета вече има одобрени кандидати.

# 410

На стр. 22 в темата съм писала, още в понеделник ми се обадиха да ходя да си взема уведомлението.

До сега съм стигнала до следната точка от първа страница:
"Попълненото Уведомление носите в Бюрото по труда, а 7 дни преди началото на обучението от БТ ви дават Ваучера, който трябва да се занесе на ДО преди началото на курса."

Общо взето си е разкарване между БТ и ДО поне два-три пъти, но благодаря на Ледената Кралица, че е систематизирала всичко на първа страница.  smile3525

# 411
Във Фейсбук Кабината писаха, че в Елхово вече се обаждали на одобрените.....бързо действат, за София ще се радвам, ако в началото на декември ни изненадат приятно:))))

# 412
За Варна на който му се обадят да сподели тук Praynig

# 413
Еййй, страшни сте (не страхотни).
Но, все пак - нали всеки има право да класифицира когото, както, когато си иска. Нали сме в "клюкарника" - че да си "почешем езиците"...опс...пръстите по клавиатурата. Май-май това му е предназначението, поне за определен кръг от пишещите. Извинявам се на организаторите, моля не се засягайте, Вашата работа е отлична.

А хипотетично погледнато, не е невъзможно човек да си създаде ново име във форума, ако иска. То, за спамъри като мен - на които по цял ден това ни е работата - надали ще е особено трудно.

Много сте ... ами, да не казвам смешни ... но то се вижда "между редовете".

Извинявам се - на всички кралски особи - ледени, горещи и прочие, че се осмелявам да оспорвам величайшето Ви мнение.

# 414
Подадох документи първия ден и днес ми се обадиха да си взема уведомлението.

# 415
Мира, в Карлово си подала, нали?

# 416
# 417
Здравейте,сестра ми подаде в Чирпан и вече си взе уведомлението.Успех на всички.Някой ще учи ли оперативно счетоводство в Пловдив?

# 418
  • Дива Индия
Съпругът ми подаде последния ден. Казаха му, че след седмица ще му се обадят. За момента не са. На ръба съм да търся телефони и аз да се обадя за да попитам. Какво ще кажете - да звъня ли?

# 419
Мога ли да помоля тези които следят дистанционното обучение, ако разберат че има някакво развитие относно недоразуменията с "АЗ" да пишат. Аз също ще следя в сайта на БТ и ако има нещо ще пиша. Много искам да се запиша в Кабината дистанционно, но нали не давали ваучери?!?

Общи условия

Активация на акаунт