Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 126

• 75 922
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ами, не пречи да ги нападнем във ФБ заради сайта им! Като ги подпукаме с коментари, може и да си променят малко сайта.

# 631
Привет момичета,  Hug
само и аз да си изкажа възмущението от наглоста и дързоста на такива сладкарници  #2gunfire.
Така и аз преди време надапнах във фейса тук една пазарджишка сладкарница, че бяха публикували една торта която беше копи - пейст на торта на Мина. След няколко словестни битки направо си изтриха тортата от албума във Фейса. Но една приятелка от там ми каза, че в сладкарски я им каталг си стоят и има торти и на Мина и на Бубулинката. Ами, така е като са безидейни и нямат въображение хората, освен да копират какво друго им остава! Лошото е че самите те притендират за имидж и добра марка а всъщност са просто посредствени преписвачи, това е  Crossing Arms!

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 11:54 от Guffi

# 632
  • гр.Русе
 Първо искам да кажя, че шапка ви свалям за красотите които творите.
 иналата година ми беше първия опит с тортите и сама си направих фондана.Малко лепкав ми стана като го оцветих, може би сбърках с това, че си купих течни бой.За следващия път ще знам какви да си купя.Ето го и творението, приемам критики Laughing.Количката най-отпред я направи нашия батко.Важното за мен е, че рожденика беше много щастлив

Сега ми предстои да направя три торти, две за юбилей и една за рождения ден на малкия ми син.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 12:37 от julliqna

# 633
Да, много нахално от тяхна страна!
Бубето вероятно трябва да започне да си надписва снимките през средата по диагонал с бял цвят, за по-трудно обработване на снимките  Rolling Eyes
Предлагам от тази вечер да нападнем фейсбука им всички заедно!
https://www.facebook.com/naiabg

bash bash И това да се повтаря, докато си изтрият снимките и от личния сайт на сладкарницата им!
 А, започнало се е...и аз отивам! БРАВО  Hug

Редактирам, за да добавя, че на мен и тази снимка ми направи впечатление.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 13:53 от Ivonchе

# 634
  • София
Еее, как не ги е срам, вярно са на Бубето тези торти!
Тя е такава душа човек - бях я питала това лято дали разрешава да поръчам торта от една сладкарница, която да се направи по модел на една нейна торта и тя каза, че няма проблем, въобще да не се притеснявам... ама едно е това, друго е реклама на чужд гръб да се прави. Те дори не са ги правили те тези торти, а направо са си ги копи - пейстнали в сайта!

Сега видях на Ванчето джудженцата - колко са мънички и сладки! Страхотни!

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 13:30 от happymammy

# 635
Привет момичета,  Hug
само и аз да си изкажа възмущението от наглоста и дързоста на такива сладкарници  #2gunfire.
Така и аз преди време надапнах във фейса тук една пазарджишка сладкарница, че бяха публикували една торта която беше копи - пейст на торта на Мина. След няколко словестни битки направо си изтриха тортата от албума във Фейса. Но една приятелка от там ми каза, че в сладкарски я им каталг си стоят и има торти и на Мина и на Бубулинката. Ами, така е като са безидейни и нямат въображение хората, освен да копират какво друго им остава! Лошото е че самите те притендират за имидж и добра марка а всъщност са просто посредствени преписвачи, това е  Crossing Arms!

Хаха, развесели ме с тези торти, не ги знаех:) Още има копи-пейст на мои торти, но изпълнението им е толкова смешно, че чак е тъжно:) А на сладкарница Ная и аз им писах във фейса, крайно нагли същества.

Много ви благодаря за всички коментари, обаждания, писма, смс-си и лични съобщения за медийната ни изява:)

# 636
  • Варна
Мегало, виж тук за идеи на 2Д динозавър https://www.google.bg/search?hl=bg&q=2d+dinosaur+cake&ba … MKBPYrTsgaVjYGwAQ
Ванчето, тоя 7-мия дребосък що така се е проснал по лице върху тортата  Mr. Green?

И аз по дискусията с въпросната сладкарница - вярно е, че в нета има страшно много идеи за торти и декорации, а и повечето от нас (включително и аз) ги ползваме. Но е страшно некоректно хора, които претендират за професионализъм да публикуват на официалната си страница чужди торти. И на друго място съм срещала торти на Буболинката, за което я информирах и тя си предприе съответните мерки. Ефект имаше, но дали човек прави торти съвсем аматьорски или с претенции за професионалист, е много нагло да заблуждава клиента с чужди снимки. Все пак всяка торта е визитката на създателя й. Нямам ФБ профил затова си изказвам мнението тук.

# 637
Здрасти!!!Прегледах им албума на тез наглеци,но не целия!!!Не си и струва #Cussing outАко се вгледате внимателно ще видите и името на Марта Стюарт/дори не са си направили труда да го изтрият!!!/, Жана Зубова не подписва снимките си, но няма как да бъдат сбъркани с други-броих до шестата нейна #Cussing outА за директно изписания руски сайт ylka.fotoplenka.ru на половината торти изобщо не искам и да споменавам.......Много ми е интересно какви са им резултатите от тези СЛАДКИ ВДЪХНОВЕНИЯ , които са си плеснали в албума Mr. Green Mr. GreenГорките им клиенти!!! ooooh! ooooh!

# 638
Ами, не пречи да ги нападнем във ФБ заради сайта им! Като ги подпукаме с коментари, може и да си променят малко сайта.

А не може ли при някоя от следващите медийни изяви да се споменът имената на въпросните сладкарници и клиентите все пак да научат какво и от кого поръчват?  #Sniper
Мина , поздравления за фантастичното участие, не спирай да се развиваш   bouquet

# 639
А не може ли при някоя от следващите медийни изяви да се споменът имената на въпросните сладкарници и клиентите все пак да научат какво и от кого поръчват? 
Не! Защото ще ни резнат зелките. Веднага ще скочат и ще питат какъв си ти и имаш ли право да правиш торти? Къде ти е лиценза, къде са ти разрешитилните? И т.н. И без това са ни нарочили и ни дебнат.

# 640
От мен един неукрасен кейк-торта. Но този вид основа ползвам като блат за торта. Предупреждение: за шокохолици)))) рецепта тук: http://inagg.blogspot.com/2012/11/blog-post_21.html
Нямаше ток и снимките са тъмнички)

# 641
  • Vaudreuil Canada
Ей аман от мизерници дето си присвояват чужди торти.

Нещо щях да пиша ама покрай тия кретении забравих какво  Crazy та пак ще дойда ...

# 642
Ванчето, тоя 7-мия дребосък що така се е проснал по лице върху тортата  Mr. Green?
Щото е кръшкач и спи гадината.  Laughing

# 643
Саси, торта е да, подложка има само една и тя е под самият диван. Целта беше да сложа крачета, така, че да не влезнат в тортата. ето и разрез:
цолова, благодаря за разясненията, всичко разбрах!  Hug
Ванчето, Снежанка е върховна!
За кражбата на снимки.....какво да каже още човек!!! Това е подсъдимо! Жалко, че в България правосъдието е твърде мудно, а и на никой не му се занимава да си търси правата по съдебен ред. Преди време имаше снимки на торти и мъфини мисля newsm78 от Ирина Купенска, с които бяха украсили витрината на една сладкарница в Пловдив...няколко месеца по-късно сладкарницата просто я нямаше...като си бездарен на който и снимки да сложиш все тая...рано или късно хората го забелязват.
Иначе то е ясно, че всеки черпи вдъхновение от някъде...работата е там, да се вдъхновиш, да преживееш и САМ да развиеш идеята. Когато не вложиш частица от себе си според мен труда е безсмислен.

# 644
Оф, щях да пускам едни орхидеи, ама и аз се възмутих от поредната случка с "авторските права"  ooooh!
В сайта на сладкарницата има коментар от майка, която много го е описала - избрала си е торта от каталога им, те са я опитали да я разубедят, защото била "много проста" торта, а накрая е получила... боклук!
Както и да е. Аз се записах предоволно и в сайта им, и във фейсбук страницата.

Ето сега един нещастен опит за орхидея. Първичък ми е. С телта криво ляво се оправих. Дъста ми е под всяква критика. Обаче освен тея две неща има някакви кусури, които не ми дават мира, пък не мога да ги идентифицирам и съответно да ги оправя следващия път.
Айде моля коментирайте на воля, без да щадите, за да разбера как да ги направя по-добре следващия път!

Малко по-късно ще се върна да коментирам, че се реве отатък...

Общи условия

Активация на акаунт