Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 32

• 74 002
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
а в бирата има и витамин Б и вдига левкоцитите  Peace някои препоръчват повече живата бира
И с бирата ходиш по-често до тоалетната и изхвърляш гадостите.Видя ли колко много ползи има от къркането  Crazy

# 91
Оооо , Сисссс, Господ здраве да ти дава newsm51
Ти направи денят ми по-слънчев  smile3508

newsm51
За вас винаги ! И хайде НАЗДРАВЕ!!! Wine Glass cheers

# 92
А при лъчетерапия е просто задължително!!!!! Mr. Green Peace

http://www.doctorbg.com/page.php?id=16318

# 93
Да ви разкажа накратко какво стана днес. Операцията на моята роднина премина, тъй като я оперираха в Стара Загора, а аз съм в Сливен, там я придружава нейната снаха и тя ни държи в течение какво се случва. След операцията е разговаряла с доктора - разсейки в белия и черния дроб няма, изчистили са всичко, трябва само да се види дали лимфните възли са засегнати. Надявам се утре вече да я върнат в нейната болнична стая, че засега е в интензивно отделение, за да можем да се чуем по телефона с нея.

# 94
  bouquet Heart Eyes-само за това минавам, и да ви кажа Лека нощ!

# 95
Лъчетерапията е май по-гадна отколкото си мислех. Само няколко минах и започна да ме боли рязаното, като преди. Освен това не знам как тази маркировка ще издържи още месец. Тя изчезва без да търкам изобщо - намазва се по дрехите ми. Лъчетарапевтката ми даде лист с инструкции и информация и ми препоръча да пия гъби Cordyceps. Пили ли сте такива работи?

# 96
Marry Ann, малко по-назад съм сложила кремчето , с което аз се мазах и нямах проблеми повреме на лъчето. Ммсля, че е нормално да те боли, все пак се трети областта. На вас не ви ли слагат прозрачни лепенки,че да не ви се махат очертанията??

# 97
Не, не ми сложиха никакви лепенки и ми казаха всеки ден задължително да взимам душ, без препарати, само с вода.

# 98
Еми така е тъпо, то всичко ти се оцветява и ти се махат чертите... Нас поне ни лепяха и само ходехме да ни сменят лепенките и да ни дочертаят. След химията ми остана само една лепенка и нея като я мхах направо се разревах,защото ми падна кожата  с нея..

# 99
Не се притеснявай, Mary- Ann, линиите няма как да не се поизтриват, но лаборантките ги повтарят, където е необходимо. И аз бях без лепенки, а минах 25 нагревки. Гъби не съм пила, само сок от моркови за кожата. Няма как да не ползваш шампоани, но гледай да не попада върху облъчваното място. И след процедурата, навън ми бяха препоръчали да вдишвам и издишам дълбоко няколко пъти. Peace

# 100
Какви лепенки ?! Какво изтриване ?! Какво търкане бе хора ?!
В София явно правят лъчетерапия като в Мозамбик! ooooh!
Във Враца всеки Божи ден докторът ни проверяваше начертаното и ако се налагаше го повтаряше отново.
Нито са ни лепили....Нито са ни правили проблем ако се изтрие...
Да ,ама като се каже СОФИЯ  все едно е раят на земята.... Whistling

Всички гъби, жаби и тям подобни неща са пълна глупост!!!
А шампоани и сапуни се използват само бебешки,възможно най-меки !

# 101
  • Варна
Дей Варна, дей Враца, ама и при нас само ни зачертаха и после проверяваха дали маркировката стои. Подариха ми един прост перманентен маркер да си я рисувам след баня, защото избледнява.
Сок от моркови - да
Чист въздух - да
Баня само с детска козметика и обилно пудрене с детска пудра.
Боли и изгаря мястото. Аз правих 20 нагревки и към средата силно изгорях, но там ме мажеха с нещо червено. След края на нагревките ми изписаха Дефламол. Не съм го ползУвала, защото кожата ми беше кафява като опърлена и ме болеше. Ама ми мина. Кат' на куче.
Нооо мен ме облъчваха 7 месеца след операцията - първо правих 8 химии.

# 102
Нани, и при мен беше същото положение...само, че аз изгорях към края..ама мазах с Дефламола..маркера си купих cама ..и сама се чертах през цялото време, всеки ден по 5 пъти сигурно съм се повтаряла, от страх да не се изтрие и да не ме хокат....не ,че сякаш ги беше еня дали е изтрито де.Само една лаборантка забеляза към последните процедури, че доста поизгорях (под гърдата се отвориха направо рани), та сама отиде да говори с лекарката.Ама как болеше ......но ми мина ..за месец след терапията нищо не остана.Само дето цвета на гърдата -вече 7 месеца ,все още седи с тен -като след слънчеви бани Laughing ама туй да ми е проблема.А онова червеното лекарство как цапаше....

# 103
  • В царството на игрите:)
Все пак аз съм пила през първите две години Кордицепс на Тян Ши и тъй като съм се консултирала и с лекар, това е единствената гъба, която можем да пием и добра за нас Peace
Аз съм нокаутирана от гаден вирус. Прибарах се в Т-ще да си взема щерката и ме пипна гаден вирус. Забелязала съм  , че когато живея в стрес, страх или нещо подобно известно време /в случая беше заради изследванията Rolling Eyes/, като отмине, задължително се тръшвам от нещо newsm78

# 104
Здравейте момичета Hug От няколко дена ми се върти един въпрос в главата - от кога се брои началото на 5-те години - от деня на операцията/така каза доФтора от Телк-а/ или от началото на хормоналната терапия нали   хормоналната терапия е 5 години и няма нищо общо с датата на операцията. Обяснявах, обяснявах, чак на мен не ми стана ясно:)
П.П - може ли от сега да си резервирам едно столче за новогодишното парти , че да не свършат докато се наканя.

Общи условия

Активация на акаунт