Със сигурност ще намериш в Англия, най-малко в сайтовете с био и органик продукти е пълно. Много добре се отразява като цяло на девитализирана кожа, както и на суха с бръчици, въобще на всякаква. Аз съм с мазна и също ми е любимо, използвам го като нощен крем, сутрин кожата е много свежа и с равен тен. Тъй като съдържа вит.А- ако се ползва през деня, трябва отгоре да се нанася слънцезащита. Много по-доволна съм от него, отколкото от други скъпи кремове, въздейства благоприятно както при бръчици, така и на възпаления, петънца и белези. Освен това е една прекрасна алтернатива, ако решиш да си спестиш малко химия от козметичните продукти
Успех

Разбира се, B&C много правилно е споменала за алергичните реакции, което важи за всеки един продукт, които нанасяме
За твое спокойствие можеш да пробваш първо на малък участък. По-често алергенни могат да бъдат етеричните масла. Не съм чула за такива реакции при шипковото, но никога не е изключено, за твое спокойствие тествай, ако искаш. Не е грешка да се нанася под нощен крем, просто всеки трябва да открие най-добрия вариант за себе си, а това винаги става с пробване. Лично за мен това масло е един прекрасен продукт, повече за съдържанието му можеш да прочетеш в нета, има много информация. Успех 
Препоръчани теми