2880лв накуп за майки-студентки - 9

• 55 443
  • 778
  •   1
Отговори
# 45
ако не подадеш какво става?

# 46
  • София
Доколкото знам, ще се прекъснат студентските ти права.

# 47
# 48

Герито , По принцип имаш някакъв шанс за тази помощ .Както вече писах в предната тема, моя приятелка беше магистратура, роди август месец ( водеше се вече семестриално завършила) , но нарочно не отиде на държавен изпит и така август месец беше още студентка. При някои става, както при нея, без проблем и изплатиха помощта, важното е само, да ти дадат уверение от университета. Но не винаги става. Но може да пробваш, ако не бързаш в държавния.
Другия ти вариант,след като си юли месец, завърши и после на есен запиши магистър, така на 1000 процента вземаш помощта, защото детето няма да е навършило 6 месеца. И така ще е много по-добре за теб и по-сигурно. Пък и ще си имаш една безплатна магистратура, ако си я завършиш, а ти сигурно ще искаш и да я завършиш. Дано съм ти помогнала. Успех !

# 49
  • София

Герито , По принцип имаш някакъв шанс за тази помощ .Както вече писах в предната тема, моя приятелка беше магистратура, роди август месец ( водеше се вече семестриално завършила) , но нарочно не отиде на държавен изпит и така август месец беше още студентка. При някои става, както при нея, без проблем и изплатиха помощта, важното е само, да ти дадат уверение от университета. Но не винаги става. Но може да пробваш, ако не бързаш в държавния.
Другия ти вариант,след като си юли месец, завърши и после на есен запиши магистър, така на 1000 процента вземаш помощта, защото детето няма да е навършило 6 месеца. И така ще е много по-добре за теб и по-сигурно. Пък и ще си имаш една безплатна магистратура, ако си я завършиш, а ти сигурно ще искаш и да я завършиш. Дано съм ти помогнала. Успех !
Аз задължително ще запиша магистратурата, но все пак да попитам, ако нещата се развият в съвсем друга посока и да знам как да действам. Мерси много за информацията  Hug Hug

# 50
Решила съм и аз да записвам магистратура януари месец, но май само Софийски университет предлага такава. А таксите са ужасно високи...

# 51
Решила съм и аз да записвам магистратура януари месец, но май само Софийски университет предлага такава. А таксите са ужасно високи...
В Русенски унивеситет също има прием през януари месец в педагогическия факултет. Таксата за семестъра е 500 лв  Peace

# 52
  • София
Здравейте! Искам да попитам дали знаете кои държавни университети приемат само по диплома. Планираме бебе и, естествено, се поинтересувах от тази помощ - не са малко парите. В момента съм студентка задочно в частен университет, затова знам, че имам право да запиша държавна поръчка където си искам. Нямам време да уча и за кандидатстудентски изпити - освен, че съм студентка, работя на две места. А не ми се иска да давам луди пари отново в частен университет за редовна форма на обучение.

# 53
Здравейте! Искам да попитам дали знаете кои държавни университети приемат само по диплома.

ПУ-то със сигурност Peace

# 54
Привет на всички отново Simple Smile
Разбрах, че в някои университети има все още свободни места, но таксите са доста високи, интересува ме, знае ли някои какви са последиците, ако се запишеш редовно, вземеш помощта и прекъснеш обучението след това?
peiota аз мисля, ако мога да се запиша сега, въпреки високите такси /някъде може и разсрочено плащане/ и после да прекъсна...ама не съм сигурна после дали няма да подлежа на санкция, все още проучвам една възможност и ще пиша, когато разбера със сигурност,
успех и благодаря на всички за информацията която споделяте Simple Smile

# 55
Разбрах, че в някои университети има все още свободни места, но таксите са доста високи, интересува ме, знае ли някои какви са последиците, ако се запишеш редовно, вземеш помощта и прекъснеш обучението след това?
peiota аз мисля, ако мога да се запиша сега, въпреки високите такси /някъде може и разсрочено плащане/ и после да прекъсна...ама не съм сигурна после дали няма да подлежа на санкция, все още проучвам една възможност и ще пиша, когато разбера със сигурност,

високи, ниски - това е положението Whistling моята е 800лв, ама не мисля да завършвам.
Взимам 2880 , връщам /заема/ 800 за таксата и пак ми остават 2000лв  Whistling иначе кой ти ги дава

# 56
  • Пловдив

Можеш да провериш дали в Европейския колеж има все още свободни места. Ако те устройва разбира се  Peace Казвам ти го , защото там може да запишеш безплатно първи семестър,ако дипломата от средното образование ти е отлична  Peace
За санкции -до сега не се е чуло такова нещо Peace

# 57
Здравейте мами   Wink Имам въпросче и ще се радвам някой, ако ме просветли по въпроса. Ако започна да се осигурявам за 1 година за ОЗМ дали втората година ще ми се полагат да взимам майчински newsm78

# 58
  • Sofia
Здравейте момичета, вече ходих на лекции и беше супер Grinning Много е гот след толкова време (като при мен) отново да се почувстваш студент.
Момичета, още нямам резултат в желанието си да привлека медиен интерес към нашия проблем с отказите след 6-ия месец, но истината е, че и нямах много време за това. Веднага щом имам конкретен резултат ще пиша и ще помоля за съдействие препатилите, така че хвърляйте по едно око в темата.
Хайде дано след 20-ти има още хубави новини!

# 59

високи, ниски - това е положението Whistling моята е 800лв, ама не мисля да завършвам.
Взимам 2880 , връщам /заема/ 800 за таксата и пак ми остават 2000лв  Whistling иначе кой ти ги дава

Аз на 23.10 записах в Земеделски колеж в русе и на 26.10 си подадох в социалните. Доколкото зная за моята специалност- икономика на туризма все още има свободни места, цената на семестъра ми беше 650 лв. Провери там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт