2880лв накуп за майки-студентки - 9

• 55 443
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
А сега има ли прием за магистратура в Софийския- март- април или чак есента?

# 706
За летния семестър бяха сега февруари изпитите, а записването е до утре. Не знам дали за всички специалности важат тези срокове, провери на сайта им. Но предполагам, че да.

# 707
Гледах в сайта, нищо не открих. Искам да запиша магистратура- Финанси. Дали ще мога преди есента? Каква е таксата? И как става приема? Ако някой знае, ще се радвам да ми отговори.  Hug

# 708
За тогава, според мен, все още не са излезли програмите. То за тези за летния семестър излязоха 10 дни преди изпитите., та и аз се чудех какво става. Иначе таксите са съответно - 250 лв. държавна поръчка, 800 лв. платено. Става дума за семестър.

# 709
  • София
най-добре питайте на място, аз се записах в дадените срокове, дори започнах и семестъра, обаче в групата сме много малко и според мен няма да откажат да запишат някой и по-късно  Rolling Eyes
записах се заради парите, но ми хареса програмата и може би ще си поуча, ако имам възможност.

# 710
Ами аз искам да си завърша, но не ми се чака чак на есен...  Rolling Eyes
Скоро имам ходене до София, дано да не изпусна сроковете...
Благодаря.

# 711
Здравейте исках да ви питам дали ще имам право на еднократна помощ от 2880 лв. при следната ситуация:
Терминът ми е 30 юли (ама знам ли може и по-рано да се роди), искам да запиша редовно тази година в ПУ, класиранията и записването предполагам ще започнат към края на юли (тоест бебчето може да се роди и преди да съм се записала). Искам да си завърша това което ще запиша, но се безпокоя, че поне първите 6 месеца няма да съм в състояние да посещавам лекции и упражнения.
Какви са ми шансовете да получа тази помощ, наистина се нуждая от нея, ако трябва ще се опитам да посещавам каквото мога в унито? Дочух и че май не отпускали такава помощ на майки 1-ви курс, вярно ли е това?

# 712
  • Някъде там край морето
Ако се запишеш и подадеш документи преди детето да е навършило 6м имаш право на помощта. Това е единственото условие.

# 713
Здравейте! Лятото ще се дипломирам (магистратура дистанционна форма в Свищов). Бременна съм и термина ми е септември месец. Мога ли да запиша отново, но в редовна форма и гледа ли се посещаемостта? Колко време след подаването на документите изплащат парите?

# 714
Здравейте, ето линк към ШУ:
http://shu-bg.net/priem/magistri
подробности вътре:) Успех на всички!!!

# 715
  • в сърцата на децата <3
veselotof, можеш да запишеш есента редовна магистратура и ще имаш право на помощта. Не би трябвало да се гледа посещаемостта, поне към сегашния момент такова нещо в закона няма.

# 716
Благодаря!

# 717
Записвам се и аз да следя темичката, че май и аз август ще ставам студентка Simple Smile

# 718
Така и не разбрах... В уверението трябва ли да пише нещо по-специално? И дали ще е проблем, ако го взема април при положение, че терминът ми е май? Или трябва да е в месеца на раждането?

# 719
Мен заради това ме върнаха, уверението беше от средата на февруари, детето се роди края на февруари, но акта за раждане е от началото на март.

Общи условия

Активация на акаунт