2880лв накуп за майки-студентки - 9

• 55 443
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
Emy, как така не може да пропуснеш СП ? Аз не съм подавала жалба пред социалните,след като ми отказаха, обжлвам направо пред АС.Сега чакам да се насрочи дело.

Elsi, успех от мен

Ами, до колкото знам има ред по-който става самото обжалване. Кога подаде пред АС? Имаш ли вече дата?

Дата все още няма,за сега само чакам.Аз не виждам смисъл да обжалвам пред СП ,защото няма как да застанат срещу собственото си решение  PeaceЩе пиша какъв ще бъде резултатът и какво е станало

А преди колко време подаде жалбата? Какъв ти е точно случая?

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 17:18 от Еmy

# 76
  • Добрич
И мен ме интересува как се пише жалба,ако някой реши да сподели Simple Smile

# 77
Днес ходихме с мъжа ми до дирекция социално подпомагане за да си взема заповедта и останах приятно изненадана - отпускат ми цялата сума  Grinning Joy  

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 19:09 от Еmy

# 78
Браво ,Еmy !  newsm10
ей такива хора, като теб, трябват на тази държава Hug

# 79
И мен ме интересува как се пише жалба,ако някой реши да сподели Simple Smile

Папката с всички документи ми е при адвокатите и другата седмица ще мина да си я взема. Там са ми всичките жалби. Като си я взема ще пиша.  Wink

# 80
Здравейте момичета.освен тази помощ ,какви други привилегии ползваме като майки - студентки?Знам за 2880 лв. и отбивката от присъствие.Чувала съм за такси наполовина и за разни предимства в детската градина ,но не знам.Иска ми се да се възползвам от правата си максимално.Благодаря предварително за инфото. Mr. Green

# 81
  • Добрич
Много се радвам за теб Еми!

Знаете ли колко време е срока за всемане на решение от социалните. Аз 3 седмици след подаване на документи,получих писмо от тях,че удължават срока на разглеждането на моя случай. От това писмо досега минаха 3 седмици. Още ли да чакам,или да ходя да питам ли? Общо 6 седмици досега...

# 82
момичета, аз сьм студентка,но сьм задочно и карам магистратура.Ако се прехвьрля редовно дали ще мога да кандидатствам за помоща?

# 83
Здравейте момичета.освен тази помощ ,какви други привилегии ползваме като майки - студентки?Знам за 2880 лв. и отбивката от присъствие.Чувала съм за такси наполовина и за разни предимства в детската градина ,но не знам.Иска ми се да се възползвам от правата си максимално.Благодаря предварително за инфото. Mr. Green

До колкото си спомням, ако си редовно и си държавна поръчка и детето ти е до 6 години имаш право на месечна стипендия от университета. Някъде тази сума е малко под 100 лв. другаде май беше 120 лв. Питай.

Много се радвам за теб Еми!

Знаете ли колко време е срока за всемане на решение от социалните. Аз 3 седмици след подаване на документи,получих писмо от тях,че удължават срока на разглеждането на моя случай. От това писмо досега минаха 3 седмици. Още ли да чакам,или да ходя да питам ли? Общо 6 седмици досега...

Хм, ми обаждаш се и питаш или направо при директорката.

момичета, аз сьм студентка,но сьм задочно и карам магистратура.Ако се прехвьрля редовно дали ще мога да кандидатствам за помоща?

Ами ако си редовно и отговаряш на другите условия - да. Колко ти е голямо детето и кога е родено преди да запишеш в университета или се е родило след като вече си била студентка?

# 84
Еmy честито, много се радвам  Hug дано има повече хора като теб , който си търсят правата до край !

# 85
Момичета...въпрос, който не е по темата
Искам да пиша коментар в една тема "Семейни отношения", но нямам бутон "Отговори" най-долу на страницата,
много се извинявам за глупавия въпрос, знам че не му е тук мястото, но не знам как да се включа в темата, благодаря ви предварително.
Може се посмеете на мой гръб за невежеството ми, ама не ги разбирам много тези форуми как работят Blush

# 86
_radina_ , ето защо не можеш:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0
не е невежество Peace порови се ,разгледай и ще разбереш как функционира форума Peace

много е важно да се запознаеш с правилата, условията и указанията http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0

# 87
Благодаря за информацията, ще го преглътна някак си, по - важното е че имам права за тази тема, защото тя наистина ме интересува Simple Smile))

# 88
Еmy,  поздравления newsm44
няма ли вариант да се осъдят тез мушмуроци и за законна лихва за една година, задето изпиляват нервите на хората  Thinking

# 89
Здpавейте! На 27 год. съм и термина ми е края на декември. Имам завършена преди няколко години бакалавърска степен в частен вуз задочно обучение. Тъй като имам стаж и в момента бях на трудов договор живот и здраве ще си получавам болничните и съответно майчинството 2 год. от НОИ /макар и минимално/. Въпроса ми към вас е, ако сега се запиша редовно магистратура, макар и платена ще мога ли да получа помоща от социалните? Или ако сега не стане - догодина, защото май съм изтървала сроковете? Да не ме карат после да връщам парите на НОИ или социалните? Става въпрос за Бургас. Благодаря на всички за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт